Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Karar Veriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

İlişkisi olan Oğlaklar için bugün, partnerinize karşı güvenilir ve sadık bir tavır sergileyebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlansanız da sevginizi davranışlarınızla gösterebilirsiniz. İlişkinizde istikrar ve güven arayışı bugün ön planda olacak.

Bekar Oğlaklar bugün, yeni bir ilişkiye başlamak için acele etmeyin. Kendinize zaman tanıyın ve doğru kişiyi beklemeye devam edin. Bugün ilişkilerde sağlam temellere önem vereceğiniz etkiler mevcut.

İş hayatınızda bugün, özverili çalışmanız ve disiplininiz sayesinde takdir görebilirsiniz. Üstlerinizin güvenini kazanabilir ve önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Bugün kariyer hedeflerinize ulaşmak için kararlılıkla ilerleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda küçük yenilikler yapmanın sizi olumlu yönde etkileyeceği bir dönemdesiniz. Güne erken başlamak, zamanınızı daha iyi yönetmenize yardımcı olabilir. Size destek olmayacak insanlardan uzak durmalısınız.

20 Ekim 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Oğlak burcu için sorumluluklarınızı üstlenme ve hedeflerinize odaklanma zamanı olabilir. Duygusal olarak daha istikrarlı olmaya çalışmalı ve kendinize olan güveninizi artırmalısınız. İş hayatınızda disiplinli olmanız ve kararlı bir şekilde ilerlemeniz başarıyı getirebilir. Sağlık konularında ise dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermelisiniz. Bugün, disiplin ve kararlılıkla hareket ederek olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz!

20 Ekim 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında hızla gelişen olaylar adeta başını döndürecek. İşyerindeki sorunları üstleniyor olmanın sana bir katkısı olmadığını görmen gerekir. İşleri yoluna koymak için bu kadar didinmenin karşılığını alamadıkça canını yok yere sıkmış olacaksın. Biraz daha esnek olup akışına bırakmayı denemelisin.

20 Ekim 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Derin ve anlamlı sohbetler yaparak dostluklarınızı güçlendirebilir, geleceğe yönelik stratejik planlar oluşturabilirsiniz. Sosyal projelerde etkin roller alarak arkadaşlarınızdan destek almanız, hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda avantaj sağlayacaktır. Başkalarının düşüncelerini fark ettiğinizde tutumlarınızı gözden geçirip sürecin gerekliliklerine odaklanın.

20 Ekim 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı endişeler söz konusu olabilir. Öğleden sonra ise uzaklarla ilgili konular ya da yolculuklar dikkat çekebilir.

20 Ekim 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzün güzel geçeceğini hissedebilirsiniz. Maddi problemlerinizin aşıldığı bir gündesiniz. Bereketinizin arttığını hissetmek size keyif verebilir.

20 Ekim 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerçekleştirmek istediğiniz planlarınız doğrultusunda hareket ederken kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz ancak bu konuda daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. İstediklerinize ulaşacaksınız ancak bunun hemen olmayacağını da bilmelisiniz.

20 Ekim 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, mevcut geçişler, hayatında anlamlı değişiklikler yapma çabalarını destekliyor; bu, özellikle fikirler, projeler, ilişkiler ve finansal konularla ilgili. Çabalarına daha fazla enerji veya bağlılık göstermek, yaşamını iyileştirmenin ve güncellemenin anahtarı gibi görünüyor. Venüs, kısa süre önce güneş on ikinci evine geçti ve 11 Kasım'a kadar bu alanı etkileyecek. İleriye doğru hareket etmeden önce geriye bakmak, bu döngünün en mantıklı kullanımı. Eğer aşk hayatında anlam eksikse, daha fazla anlam arayışı içinde olabilirsin ya da şu anda duyguların hakkında belirsizlik yaşayabilirsin. Aşk ilişkileri için sessiz ya da özel bir dönem olabilir ve bu, özel hayatında keyif alabileceğin bir zaman da olabilir. Son deneyimlerini sindirmek, ödüllendirici bir süreç olabilir. Arkada yapılan çabalarla faydalar elde edilebilir.

20 Ekim 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kemerlerini bağla ve bir an önce yapılması gerekenleri yap lütfen. Artık senin için uçma zamanı gelmiş görünüyor. Verdiğin sözleri onurlandırır mısın? Koruyucu meleklerin var senin bunu unutmamalısın. Senin için başarılı zamanlar geliyor. Sana sunulan fırsatları güvenle kabul etmelisin. Ayrıca cömert, profesyonel, sorumluluk sahibi ve pratik bir kişi haline dönüşüyorsun.

20 Ekim 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

20 Ekim 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugünve sağlık konularında bazı sorunlar olsa da güzel gelişmeler yaşanabilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Ekim 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki monotonluk sizi rahatsız etmese de, sevgiliniz beraberliğinize hareket getirmek için elinden geleni yapıyor. Şimdi sıra sizde! İş yaşamında zorlu bir dönem sizi bekliyor. Karşınıza çıkacakfırsatlarını iyi değerlendirirseniz, bir süre sonra hem maddi hem de manevi açıdan rahatlama var. Sizi kara kara düşündüren büyük bir ödeme var. Paranız eksik olduğu için, biraz paniktesiniz. Vitaminin eksikliği, yorulmanıza ve performansınızın zayıflamasına neden oluyor.

20 Ekim 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 49' 52" R
Ay
Yengeç
10° 53' 48" R
Merkür
Akrep
13° 55' 49" R
Venüs
Yay
05° 58' 26" R
Mars
Yengeç
25° 13' 46" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 05" R
Satürn
Balık
13° 10' 48"
Uranüs
Boğa
26° 14' 59"
Neptün
Balık
27° 41' 35"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 47"
Lilith
Terazi
12° 46' 40"
True Node
Koç
06° 24' 28"
Son Güncelleme : 22/10/2024 21:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>