Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mesafelisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, istediklerinize ulaşmakta pek sorun yaşamayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmanızın aslında çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırları genişletme şansınızdan yararlanmalısınız.

Mesleki olarak kendiniz toparlamanın yollarını aramanız gerekiyor. Başarıya ulaşma noktasında daha sabırlı olmalısınız. Fırsatlar üzerinde etkinlik göstermeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren gelişmeleri takibe almalısınız. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı zorlaştıran durumların etkisinden çıkmalısınız. İçten içe bunu sürdürmek yerine hayata karışmalı, sorumluluklarınıza göre hareket etmelisiniz. Gardınızı indirip destek almaya çalışmanızda fayda var.

25 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli bir proje veya hedefe odaklanabilme yeteneğiniz yüksek olacak. Zamanınızı verimli bir şekilde kullanarak işlerinizi ilerletebilirsiniz. İçsel motivasyonunuz yüksek olacak ve kararlılıkla ilerleyeceksiniz. Yapmanız gereken görevleri tamamlama konusunda disiplinli olmanız gerekiyor. Fiziksel ve zihinsel enerjinizi dengelemeniz önemlidir. İyi bir planlama ve organizasyon becerisi ile başarıyı elde edebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak, istirahat etme ve stressiz bir ortam yaratma fırsatını da değerlendirin. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

25 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Aslan burcunda hareket ediyor. Güne sıcak bir kahveyle başlama kararı alacaksın. Bu sayede kendini daha enerjik hissedeceğini biliyorsun. Arkadaşlarınla alışveriş yapmak için haberleşebilirsin. İstediğin parçaları bulmakta zorlanabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, yaşadığın problemler nedeniyle partnerinle arana mesafe koymak isteyebilirsin.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızla ilgili konularla kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi zorlasa da, onların isteklerini gözardı etmemelisiniz. İnsan yetiştirmek, kendini iyi yetiştirmiş insanların elinde bir sanat niteliği taşır.

25 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para durumlarına karşı tedbirli olmanız gereken durumlar olabilir. Finansal konular da yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla fikir alışverişi yapacağınız zamanlar var. Sorumluluğunuz altında olan konularda düzenleme ve planlama yapmanız gerekebilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi oldukça cesaretli hissedebilirsiniz. İster başlamak isteyin ister bitirmek her konuda kendinizi savunabilir ya da ifade edebilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini yetersiz hissetsen de elini attığın her işte güzel sonuçlar alabileceğin bir gün. Özgüvenini kaybetmiş gibi hissetsen bile çok başarılı olabileceksin. Bunun bir sebebi var tabii, öz disiplin. Ve bu da sende gani gani var.

25 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün olaylara farklı bir açıdan bakıyorsunuz ve geri bildirim almaya daha yatkınsınız. Artıları ve eksileri tartmanın ya da yaşamınızın dengeden çıkmış alanlarını düzeltmenin zamanı geldi. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde hayal kırıklıkları yüzeye çıkmaya başlayabilir. Biriyle aranızı açmak konusunda endişeliyseniz, şimdi normalden daha dikkatli olun. Eğer kendinizden tam anlamıyla emin değilseniz, bu durum pek iyi gitmeyecektir ve yalnızca savunmaya geçme eğilimini tetiklemeye hizmet edebilir. Geçmişte olduğunu düşündüğünüz sorunlar, baskı anlarında ortaya çıkabilir. Davranışlarınızı yönetmelerine izin vermeyin ama onları görmezden de gelmeyin.

25 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ilişkilerin yeni bir seviyeye taşınıyor. Sezgilerine güven, kendine ve başkalarına özen göster. Bugünlerde çokça yakın ilişkiler kuruyorsun, kararlarını dikkatlice ver. Eğer hastaysan sağlık seni hızla kucaklıyor. Mutlu bir sonuç ve başarıya yol açacak parlak fikirlerin var.

25 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finans, sağlık, partner, ortaklıkla ilgili alanlarda zorlanmalar, krizsel süreçler gerçekleşebilir. Gücünüzü doğru kullanmanız gereken, stratejik ilerlemeniz gereken olaylar içinde kalabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler beklediğinizden daha farklı gelişebilir. Biraz daha olumlu ve iyi niyetli olmak gerekiyor. İş arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız bir toplantıdan çıkan kararlar, mesleki hayatınızın daha iyi bir noktaya gelmesinde önemli etkiye sahip olacak. Bu fırsatları akıllıca değerlendirmeye çalışın. Eviniz için gereken harcamalarınızda biraz daha cömert davranın. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 43" R
Ay
Koç
19° 45' 32" R
Merkür
Başak
17° 42' 09" R
Venüs
Terazi
25° 50' 20" R
Mars
Yengeç
08° 41' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 23"
Satürn
Balık
15° 09' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 47"
Lilith
Terazi
09° 06' 58"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>