Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Fikirlerinle ses getiriyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün sizi yeniden canlanmış ve enerjik hissettirebilir. Kendinizle ne yapacağını bilemeyebilirsiniz ama bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Bugünün enerjisi, iç gözlem ve ilham gücünüzü arttırıyor. Hayatınızdaki bir şey hakkında kişisel bir öngörünüz olabilir ve bu sizi neşelendirebilir. Sizin için ortaya çıkan bu bilgeliği, not ederek ya da sevdiğiniz birine söyleyerek yakalamaya çalışın.

Bugün, istediğinizden biraz daha dengeli bir gün olabilir. Bugün işleri hasır altından çıkarmak sizin için zor olabilir, peki neden onları orada tutmuyorsunuz? İş yerinde, geçmişte işe yaramış olan çözümlere güveniyorsunuz. Şimdi, yeni yöntemlerle çatışmak yerine, varlığınızı ortaya koyma zamanı. Ortalığı çok velveleye vermemeye çalışın ve bugün yaptığınız her işte dikkatli olun.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Birisinin seni çok sabırsız olman sebebiyle azarladığını duyan kişilerin yüzüne bir gülümseme gelebilir; çünkü sabırsızlık senin burcunun ayrılmaz parçası. Tabii bu sakinleşmeyi deneyemeyeceğin anlamına gelmez! Yaşananları düşünürken, birden fazla bakış açısı benimsemeye çalış. Eğer yapmazsan, ilerleme göstermekte başarısız olmanın yanı sıra bir de üstüne üstlük geriye gideceksin.Çok büyük olasılıkla duygusal hayatınızda bazı güzel gelişmeler olacak bugün. Kendinizi yenilenmiş ve enerji dolu hissedeceksiniz! Yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz mesela ve bu fikir sizi ve arkadaşınızı ortak bir gelecek inşa etmek üzerine düşünmeye itebilir. Bir takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir projeden daha iyi bir şey olamaz, sizce de öyle değil mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın belli bir yönüyle ilgili derhal kalkıp harekete geçmenizi gerektirecek can sıkıcı bir gelişme olabilir. Bir konuyla ilgili aşırı duygusal davranıyor olabilirsiniz ve neler olup bittiğine dair acımasız gerçekleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendinizi duygusal dramınıza çok kaptırdığınız için bariz olan bir şeyi göremiyor olabilirsiniz.

26 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün Boğa burcunda seyrine devam ediyor. Günün başında Ay'ın Mars ile kontağı çocuğunuza ve sevdiğinize karşı sert tepkiler vermenize neden olabilir. Güzel bir güne devam edecekken kendinizi boşuna agresif hissetmeyin. Ay'ın kurduğu güzel açılar sayesinde eşinizden, sevgilinizden çok güzel haberler alabilirsiniz. Eğitimle ilgili hayalleriniz varsa gerçek olabilir.

26 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinle ses getiriyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Fikirlerin, yeni insanlar ile tanışmana ya da kaynaşmana neden olabilir. Çalışmalarınla ses getireceğin fırsatları kaçırma derim. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysan, ayrıldığın kişiyle ilgili duyacakların seni öfkelendirse de doğru karar almışım diyeceksin. Bugün aynı zamanda uzakta yaşayan biriyle internet üzerinden iletişim kurabilir; sana faydası olan bir teklif alabilirsin. Kariyerin bugünden sonra yön değiştirmeye başlıyor. Günün ilerleyen saatlerinde görünüşünde değişiklik yapmaya karar verebilir, denemediğin tarzda kıyafetler alabilirsin.

26 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimlerinizde nazikliği elden bırakmamanız ve karşınızdaki kişinin konuşmasını dinliyor olmanızı önerebiliriz. Çevrenizde sanki bazı konulara hükmediyormuş gibi algılanabilirsiniz.

26 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde çok daha rahat, kendinizi ifade edebileceğiniz imkânlar söz konusu. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte programlar yapmak size iyi gelecektir.

26 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konulara olan hassasiyetinizin büyüyeceği bugünlerde partnerinizden daha romantik tepkimeler görerek huzurla ilerleyebilirsiniz.

26 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu gün kendiniz ve işiniz çok iyi olacak. Dinlenin, ancak bunu özensizce yapmayın. Bu bir tatil için mükemmel bir zamandır.

26 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle, günlük yaşamınızı birbiriniz için küçük sürprizlerle aydınlatıyorsunuz. Bu şekilde, şu anda ilişkiniz için sağlam bir temel oluşturuyorsunuz, bu gelecekte daha da güçlendirilebilir.

26 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı keyifle yapabileceğiniz bir gün. Eski dostlarınızla görüşecek, birlikte eğlenceli vakit geçireceksiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak. Kafanızdaki fikirleri dostlarınızla paylaşabilirsiniz.

26 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

26 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşüncelerinizin doğruluğunu bir kez daha fark etme fırsatı bulacaksınız. İnsanlar size güveniyorlar ve güvenmekte de son derece haklılar. Siz kimsenin yüzünü kara çıkarmıyorsunuz. Kendinizi daha fazla geliştirme ihtiyacı içerisindesiniz. Uğultulara kulak asmayın. En doğrusunu siz yapıyorsunuz.

26 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; aşk hayatında her şeyin istediğin gibi ilerlemesi için yoğun bir çaba göstersen de kontrol edemediğin pürüzler özellikle sabah saatlerinde gerginliğe yol açabilir. Bir anda oluşan maddi manevi güvensizlikler hemen moralini bozmamalı.  Kendi kurallarını koyup, sınırlarını çizebileceğin bir ilişki ya da ortam arıyor olabilirsin.

26 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>