Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendini İyi Hissediyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, yeniliklere açıksınız. Birlikteliği olmayanların bu süreçte beklenmedik adımlar atma ihtimali var. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün.

Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. İletişim açısından yeni gelişmeler de gündeme gelebilir. Genel olarak daha kontrollü olmanız gerekiyor.

Herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Tüm sorunların üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde zorlandığınız konuları değerlendirebilirsiniz. Kendi kendinize kalmak kadar muhatabınızla hislerinizi paylaşmanız da bu süreçte önemli olacaktır. Belirsizlikten uzak kalmak için kendinize ve hislerinize yaklaşmalısınız.

7 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlişkileriniz bu aralar biraz inişli çıkışlı.. Yüzünüze gülüp arkanızdan konuşanlardan çok fazla zarar görüyorsunuz. İnsanlardan biraz uzaklaşmanız ve kendinizi dinlemeniz gerekiyor. Kafanızı meşgul eden konularda yeni ve radikal kararlar almanız şart.

7 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partneriyle farklı şehirde yaşayan Oğlak burcuysan, sevgiline sürpriz yapmak için hafta sonunu yanına gitme kararı alabilirsin. Kısada olsa birbirinizi görmek size iyi geliyor. Son zamanlarda kişisel bakımına fazla özen gösteriyorsun. Bakımlı olmak özgüvenini arttırıyor.

7 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize çabaladığınız, oldurmaya çalıştığınız konularda sadece eleştiri duyuyorsanız yaptıklarınızı değil çevrenizi değiştirmelisiniz. Sıkı bağlar her zaman iyilik getirmeyebilir. Bir rüyadan uyanmışçasına gözünüzü açacak gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. 

7 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi karşı tarafa ifade edebiliyor olmak önemli olabilir. Aile hayatınızla ilgili kafanızı kurcalayan meseleler olabilir. Çatışmalara karşı sakin kalmaya çalışın. Denge içinde olmak sonrasında sizi iyi hissettirecektir. Gün içinde ortaklı konularla da ilgilenebilirsiniz. Farkında olmadığınızı düşündüğünüz olaylara karşı uyanık olun.

7 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Onların size olan sevgisi sizin hayat enerjinizi arttırırken varlığınızın gelişimine de destek oluyor. Sevildiğinizi bilmek sizin için oldukça önemli bir konumda.

7 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine vakit ve para ayırmak ihtiyacın olan bir şey olabilir. Kendin için harcamalar yapmak, bakım yaptırmak gibi konular senin kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak bugün. Kendine özen göstermek keyfini yerine getirebilir.

7 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün işinizeve alışkanlıklarınıza sorumluluk üstlenen, ileriye dönük bir enerji getiriyor. İster tamamen yeni projelere başlayın, ister eskileri canlandırın veya hızlandırın, kendinize daha iyi bakma veya elinizden gelenin en iyisini yapma arzusu öne çıkıyor. Koşullar, işinizle veya kişisel sağlığınıza gösterdiğiniz ilgiyle daha fazla gurur duymanıza neden olabilir. Bugün, bir miktar gerginlik yaşanması mümkün. Bu, yönetilebilir bir durumdur ancak uzun vadede sizi aşağıya çeken tutumlara veya yöntemlere çok sıkı tutunmamaya özen göstermek gerekir.

7 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak sıra dışı konuşmalar yapmamalısınız.

7 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

7 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik hayat konularında sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Seyahatlerde dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

7 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel enerjinizi çevrenize hissettirmek istemediğiniz bir gün yaşayacaksınız. Arkadaş çevrenize duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bunaldığınız anlarda, sorumluluklarınızdan kaçmak istiyor ama bunu bir türlü başaramıyorsunuz.

7 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 34' 30" R
Ay
Akrep
10° 12' 10" R
Merkür
Terazi
15° 57' 15" R
Venüs
Akrep
14° 52' 29" R
Mars
Yengeç
17° 05' 09" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 42" R
Satürn
Balık
14° 04' 47"
Uranüs
Boğa
26° 47' 50"
Neptün
Balık
28° 07' 25"
Plüton
Oğlak
29° 39' 10"
Chiron
Koç
21° 38' 24"
Lilith
Terazi
10° 50' 52"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 05/10/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>