Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ayrılık Kapıda! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2024, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Daha yoğun duygular içerisine giriyorsunuz. Ne istediğinizi net olarak ortaya koymakta zorluk yaşamayacaksınız. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamamaya çalışın.

Gelir ve gider arasında problemleri çözüme kavuşturmakta pek sorun yaşamayacaksınız. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu olmak, keyfinize bakmak isteyebilirsiniz. Bütçenize uygun planlar yaparak satın almalar ya da tatil gibi konuları gündeme getirebilirsiniz. Duygularınız konusunda cömert olmanız gereken bir gündesiniz.

4 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatinizive kariyere odaklamalısınız. Disiplinli ve kararlı adımlar atarak hedeflerinize doğru ilerleyebilirsiniz. Ancak, çevrenizdeki insanlarla iletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var. İş ilişkilerinde sakin ve anlayışlı bir tutum sergilemek önem kazanabilir. Bugün finansal konularda da dikkatli olmalı, harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

4 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içindeki biriyle birtakım gerginlikler yaşayabilirsin. Çok geçmeden tartışmanda haksız olduğunu düşünmeye başlayacaksın. Karşındakinden özür dileyerek gönlünü almaya çalışacaksın. Yeni bir ilişkiye başlamış Oğlak burcuysan, sevgilin fazla baskıcı tavırlarından rahatsız oluyor. Yol yakınken ayrılmak isteyebilirsin.

4 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yatırım planlarınızın sonuçlarına göre hareket etmeniz daha sağlıklıdır. Sonunu görmediğiniz durumlar için rota belirlemek, olumsuz sürprizlerle karşılaşmanıza ya da hazırlıksız yakalanmanıza neden olabilir. Ödemeleriniz konusunda kendinizi alternatif çözümlere odaklamanızda fayda var.

4 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar ruhsal olarak sizi yorabilir. İçinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi engelleyebilir. Gerçekçi davranmanızda fayda var.

4 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş veya eğitim alanlarında alacağınız kararlarda size ne katacağını iyi tespit etmelisiniz. İş konusunda birlikte çalışmanız gereken kişilere diplomatik olmanız gerektiğini hatırlayın.

4 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Bazı konularda ikilikler çıkabilir. Sen bir şey söylerken başkası bir başka şey söyleyebilir. O yüzden dikkatli davranmalı ve kanıtlarla yürümelisin.

4 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi ve inancınızı bir fikre yatırmaya hazırsınız sevgili Oğlak. Daha sabırlı zihniyetinizle, geçmişte kaçtığınız sorunların üstesinden gelme konusunda neredeyse korkusuz olabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde güçlendirici iyileştirmeler yapabilirsiniz. Sorunları çözme, kusurları giderme ve israfı veya fazlalığı ortadan kaldırma dürtüsü güçlüdür. Aynı zamandaarkadaşlarınızla veya gününüzü paylaştığınız kişilerle ilişki kurmak, sohbet başlatmak, sorunlara çözüm aramak için de güzel enerjiler var. Geleceğe dair umutlusunuz ve becerilerinizi, bir işinizi veya projenizi geliştirip genişletme fırsatları ortaya çıkabilir.

4 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşünen birisiniz. Ama olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün, kendinizi savunmanız gereken bir noktada pasif kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

4 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

4 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Kalıcı sözleşme, anlaşmalar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Atılımlarınızı arka arkaya gerçekleştireceğiniz özel günlerden birindesiniz. Anıların değerini bilen biri olarak, geçmiş konuların aklınıza takılmasıyla, yaşamınızı sorgulamak zorunda kalacaksınız. Bütçenizi gözden geçirin.

4 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 34' 30" R
Ay
Akrep
10° 12' 10" R
Merkür
Terazi
15° 57' 15" R
Venüs
Akrep
14° 52' 29" R
Mars
Yengeç
17° 05' 09" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 42" R
Satürn
Balık
14° 04' 47"
Uranüs
Boğa
26° 47' 50"
Neptün
Balık
28° 07' 25"
Plüton
Oğlak
29° 39' 10"
Chiron
Koç
21° 38' 24"
Lilith
Terazi
10° 50' 52"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 05/10/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>