Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumluluklarına Dikkat! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, kontrol sizin elinizde olacak gibi görünüyor. Bugün içerisinde birlikteliğiniz yoksa, tanışacak olduğunuz biriyle yakınlaşma şansına sahip olacaksınız. Kuracak olduğunuz iletişim sayesinde olumlu adımlar da atabilirsiniz. Birlikteliğiniz varsa da bugün daha sakin olacağınız için pek sorun yaşanmayacak.

Kendinizi daha rahat hissediyorsunuz. Çalışmalar ve sorumluluklar konusunda zorlamayla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Gün içerisinde, sahip olduğunuz enerjiden en iyi şekilde faydalanmanın yolları aramalısınız. Geniş çevreye sahipseniz, bundanhayatınızla ilgili faydalar da sağlayabilirsiniz.

Maddi durumunuzla ilgili konularda biraz geri planda olacaksınız. Yapmanız gereken tek şey harcamalar konusunda dengeli olmak. Ortaya koyduğunuz maddiyata dayalı tavırlarınız insanların garibine gidebilir. Sizin amacınız, aslında kendinizi koruma altına almak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizi ilgilendiren durumlarla ilgilenebilir, evinizin eksiklerini tamamlayabilirsiniz. Zorlayıcı konuşmaların kırıcı etkisinden kaçmak yerine bunlarla yüzleşmeye çalışmalısınız. Huzurlu ve rahat olmak, sadece eşyaları değil hisleri düzenlemekle de mümkündür.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mantıklı kararlar almak ve hedeflerinize doğru adım atmak için uygun bir gün olabilir. İş hayatınızda disiplinli ve kararlı bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Sağlık konularında dikkatli olmalı ve stresi yönetmeye özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde karşınızdakini anlamaya çalışarak daha sağlam temeller üzerine kurulmuş bir iletişim geliştirebilirsiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki bir arkadaşının zor durumda olduğunu öğreniyorsun. Bu kişiye yardım edeyim derken kendi hayatını ve sorumluluklarını aksatmamalısın. Kendine yeni kişisel bakım rutini oluşturuyorsun. Bunun için önce bir uzmandan yardım almak isteyeceksin. Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek istemeyeceksin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdan, kalbinizden geçenleri paylaşmak isteyebilirsiniz. Döktüklerinizi yalnız toplamaktan duyduğunuz endişeyi etkisiz hale getirmek için, aynı konuları tekrar tekrar taşımayı bırakmalısınız. Bugün sağlığınız, ruhsal durumunuz ve mutluluğunuz için yeni şeyler konuşma vaktinin geldiğini görebilirsiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir olayla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda evden alabileceğiniz destekler de var.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli ve yaratıcı olmak için gösterdiğiniz çaba bugünlerde sizi yorgun düşürse de bir o kadar iyi gelecek. Kurallara uymak istemeyeceğiniz bir gün.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla arandaki iletişime dikkat etmelisin. Aranızda bazı gerginlikler oluşabilir. Bu gerginlikler karşısında seçtiğiniz kelimelere özen göstermeniz gerekecek. Ani tepkilerden kaçınmalısın bugün.

1 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün sizi dikkat dağıtıcı şeylere karşı hassas hale getirebilirken, odaklanmanız için iyi bir enerji yanınızda ve bir proje üzerinde çalışmak tatmin edici olabilir. Gün, bir süredir ertelediğiniz veya kaçtığınız bir şeyle yüzleşme ihtiyacı uyandırabileceğinden, biraz öz disiplin edinmek çok şey kazandırabilir. Bu durum bir sorunu akıl yoluyla çözmenize veya yarım kalmış bir işi halletmenize yardımcı olabilir. Sağlam karar verme ve sağlıklı ilişkiler kurma zamanı. Başkaları benzersiz iç görünüz için sizi takdir ediyor ve siz de samimi, yararlı tavsiyelerle dolusunuz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de, tatmin olmasını isteyeceksiniz. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz size başarı getiriyor. Bugün doğallığınız işinizi kolaylaştırıyor.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında bazı aksilikler gerçekleşebilir ancak maddi kazançlarınızda güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat bugün çevrenizi her konuda ikna edebileceksiniz. Takdir göreceksiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 40' 40" R
Ay
Akrep
11° 26' 37" R
Merkür
Terazi
16° 07' 57" R
Venüs
Akrep
15° 00' 05" R
Mars
Yengeç
17° 08' 19" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 46" R
Satürn
Balık
14° 04' 23"
Uranüs
Boğa
26° 47' 41"
Neptün
Balık
28° 07' 15"
Plüton
Oğlak
29° 39' 08"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Terazi
10° 51' 34"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 05/10/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>