Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dinleniyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Daha karmaşık adımlar atabilirsiniz. Duygularınız ve düşünceleriniz arasında sıkışıp kaldığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekmekte.

Beklenmedik adımlar atabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanın bu süreçte daha önemli olabileceğini de aklınızda bulundurmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Gelir ve gider arasındaki farkı dengelemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi mutluluğunuz için çaba harcamalısınız, hobilerinize zaman ayırın ve sevdiklerinizle vakit geçirin. Doğayla iç içe olabileceğiniz bir kaçamak planlayın ve hayatınızı dengeleyin. İlişkileriniz ve gelecek planlarınız üzerine odaklanın, kendinize ve ruhunuza iyi gelecek kararlar alın.

9 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, tabii ki! Oğlak burcu için bugün şansınızın yüksek olacağı bir gün olabilir. Bugünhayatınızda önemli adımlar atabilir, projelerinizi ilerletebilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Aynı zamanda duygusal ilişkilerinizde dengeyi sağlamak ve iletişimi kuvvetlendirmek için çaba göstermelisiniz. Sağlık konularına dikkat etmekte fayda var, beslenmenize özen göstermelisiniz. Keyifli ve verimli bir gün geçirmenizi dilerim!

9 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dün gece geç uyuman güne geç başlamana neden oluyor. Uykunu düzenlemek isteyeceksin. Eğitimini yarıda bırakmış Oğlak burcuysan, eğitimini tamamlaman için karşına önemli fırsatlar çıkabilir. Müzik ile uğraşan bir Oğlak burcuysan akşam enstrümanının başına geçip ruhunu dinlendiriyorsun.

9 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik kararı almak, hayatınıza ve ailenize yeni insanların dahil olması gibi durumlar gündeme gelebilir. Sorumlulukların ve düzenin değişmesi başta çekinceler doğursa da, bunlarla daha da gelişeceğinizi ve hayatınızı iyileştireceğinizi göreceksiniz. Bir şeyin karşısında durmadan önce onun ne olduğunu iyi anlamaya çalışın. 

9 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konularda daha olumlu bir alışveriş ve anlayış imkanı var. Eşinizle ya da yakın arkadaşlarınızla yakından ilgilenme imkanı bulabilirsiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanlar sizi zan altında bırakabilir ve konuştuklarınızın yanlış anlaşılmasına sebebiyet verebilirler. ne dediğinize dikkat etmelisiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bir arkadaşın ile aranda bir gerginlik varsa eğer bugün bu konulara odaklanabilirsin. Aranızdaki bu durumu çözmek arkadaşlığınızın daha da kuvvetlenmesini sağlayacak. O yüzden bu arkadaşına daha fazla vakit ayırmalısın bugün.

9 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün üretken bir enerji var. Genel olarak yaşamınızda, özellikle de ilişkilerinizde daha fazla uyum ve denge ararsınız. Hırsınızı beslemenin ve işleri halletmenin zamanı geldi. Yine de bugün etrafınızda bazı noktalarda bir ciddiyet, hatta hayal kırıklığı atmosferi oluşabilir. Gün, belirli gerçeklerle yüzleşmemizi isteme eğilimindedir. Ayak işleri ve görevler, planlarınızda başarılı olmanıza engel oluyorsa veya enerjinizi tüketiyorsa hayal kırıklığı yaratabilir. İşbirliği sağlamak da kolay olmayabilir. Kendinizi nasıl ifade ettiğinize dikkat edin; bazen size hiçbir faydası olmayan olumsuz, savunmacı bir ton kullanıyor olabilirsiniz. Sabırlı olun, kurallara uyun ve çok fazla zorlamaktan kaçının; bu tümseği aşacaksınız.

9 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız Unuttuğunuz bir aşkınızdan alacağınız haber sizi şaşırtmamalı. Bu dönem, güçlü ve istediğiniz dostlukların temelini atacaksınız.

9 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

9 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, ortağınızla zaman geçirebilirsiniz beraber seyahat edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, fikirlerinizi kendinize saklayarak beklemelisiniz. Olaylar geliştikçe haklı olduğunuzu görecekler.

9 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
15° 03' 35" R
Ay
Yengeç
23° 31' 59" R
Merkür
Aslan
06° 49' 55" R
Venüs
Yengeç
23° 49' 51" R
Mars
Boğa
20° 00' 59"
Jüpiter
İkizler
09° 25' 43"
Satürn
Balık
19° 23' 20"
Uranüs
Boğa
25° 58' 09"
Neptün
Balık
29° 55' 37"
Plüton
Kova
01° 15' 23"
Chiron
Koç
23° 21' 43"
Lilith
Terazi
00° 48' 21"
True Node
Koç
10° 37' 49"
Son Güncelleme : 06/07/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>