Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Keskin Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk hayatınızda, bugün partnerinizle olan iletişiminiz daha akıcı hale gelebilir. Duygularınızı ifade etmekte zorlanmayacağınız bir gün sizi bekliyor. Partnerinizle birlikte vakit geçirmek ve ortak ilgi alanlarınızı keşfetmek, aranızdaki anlayışı artırabilir. Ayrıca, bugün, karşılıklı empati kurarak daha derin bir bağ oluşturma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Kariyer alanında, bugünarkadaşlarınızla olan iletişiminiz daha belirgin hale gelebilir. Yeni projelere dahil olma şansınız yüksek ve bu süreçte, işbirliklerinizi güçlendirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Stratejik düşünmek ve ekip çalışmasına yatkın olmak, bugün hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak.

Maddi konularda, bugün şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Beklenmedik gelir fırsatları ve olumlu gelişmelerle karşılaşmanız olası. Öte yandan, harcamalarınızı planlamak ve bütçenizi gözden geçirmek için uygun bir zaman dilimi. Uzun vadeli mali hedeflerinizi belirleyerek, bunlara ulaşmak için atacağınız adımlar, mali güvenliğinizi artırmanıza yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizle ilgili yeni kararlarınızın daha kalıcı olmasını isteyebilirsiniz. Seçimlerinizin arkasında durmaya çalışıyorsunuz. Ailenizin buna uyum sağlaması kadar, maddi olanaklarınızın, gündelik yaşantınızın da uyum sağlamasına özen gösterine. Huzur bir bütündür.

10 Ekim 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminizi güçlendirmek için nazik ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Ayrıca, duygusal konularda net bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin. Kendinizi ifade ettiğinizde, karşılıklı anlayış ve uyum daha kolay sağlanacaktır. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

10 Ekim 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Defalarca ilişkisine şans verenlerdensen, hala bir düzelme olmadığını görmek daha net kararlar almanı da beraberinde getirebilir. Yakın zamanda barışmış olduğun bir arkadaşın varsa aranızdaki bağların daha da kuvvetlendiğini göreceksin. Yeni bir teknolojik alet satın almayı düşünebilirsin lakin maddi planlamana dikkat etmelisin.

10 Ekim 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda dikkatli ve sorumlu adımlar atarak, uzun vadeli güvence oluşturabilirsiniz. Harcamalarınızı düzenleyip, finansal planlar yaparak geleceğinizi sağlamlaştırmalısınız. Girdiğiniz yolun, aldığınız kararın ve sizi buraya neyin getirdiğinin farkında olun.

10 Ekim 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle hassas durumlar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha yoğun tecrübeler içinde olabilirsiniz. Sizin için güzel şeylere zaman ayırabilirsiniz. Parasal konularda sorumluluk alabilirsiniz. Olaylara daha sabırlı yaklaşacağınız bir gündesiniz.

10 Ekim 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde karşı tarafa kendini ifade etmesi için şans tanımanız gereken bit gündesiniz. İlişkiniz bu dönemde daha çok empati ve anlayış isteyebilir.

10 Ekim 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Lütfen relax ol bugün. Gerginsin ve bu sana zarar veriyor. Ruhunu, zihnini ve bedenini gevşetmelisin. “Yanlış düşüncelerden kurtulup huzur ve sevgiyi kabul ediyorum”, diyebilirsin. Seni yoran tüm duygu ve düşünceleri silmen gerekebilir rahatlaman için. Gevşeyip anın tadını çıkarmalısın çünkü sana zenginlik, para ve kariyer olanakları birer birer geliyor.

10 Ekim 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, Jüpiter bugün yıllık dört aylık geri hareket döngüsüne başlıyor ve bu geri hareket 4 Şubat'a kadar devam edecek. Belirli uğraşlarda aşırıya kaçtıysan, başlangıçta doğal bir heyecan düşüşü yaşayabilirsin, ancak bu yalnızca Jüpiter'in içe dönük enerjisine uyum sağlayana kadar sürecektir. Bu döneme alıştıktan sonra, seni gerçekten neyin motive ettiğini ve heyecanlandırdığını anlamak için güçlü bir zaman olduğunu fark edeceksin. Bugüne kadar beslediğin inançların bir kısmı kayboluyor gibi görünse de, bu sadece planlarını farklı ve daha gerçekçi bir ışıkta görmeni sağlamak için olacaktır. İnanç sistemlerin, entelektüel uğraşların ve uzun vadeli hedeflerin konusunda içe dönüp, seni gerçekten neyin motive ettiğini keşfetmek için iyi bir zaman. Eski çalışmalarına ve projelerine geri dönmeyi seçebilirsin, bu da sana fayda sağlayabilir. Şu an kendini daha iyi bir tempoya oturtmak daha iyidir. Bugün, daha fazla insana ulaşabilir, bir takipçi kitlesi oluşturabilir, başkalarına öğretebilir ya da rehberlik edebilir ve önemli fikirlerini paylaşabilirsin.

10 Ekim 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Lütfen relax ol bugün. Gerginsin ve bu sana zarar veriyor. Ruhunu, zihnini ve bedenini gevşetmelisin. “Yanlış düşüncelerden kurtulup huzur ve sevgiyi kabul ediyorum”, diyebilirsin. Seni yoran tüm duygu ve düşünceleri silmen gerekebilir rahatlaman için. Gevşeyip anın tadını çıkarmalısın çünkü sana zenginlik, para ve kariyer olanakları birer birer geliyor.

10 Ekim 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

10 Ekim 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi, aile içi iletişimde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Gayrimenkul ve ev konularında duygusal gerginlikler olabilir. Sakin kalmanız önemli. İyi bir gün dilerim.

10 Ekim 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz

10 Ekim 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 58' 34" R
Ay
Yengeç
12° 50' 10" R
Merkür
Akrep
14° 09' 02" R
Venüs
Yay
06° 08' 60" R
Mars
Yengeç
25° 17' 28" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 42" R
Satürn
Balık
13° 10' 28"
Uranüs
Boğa
26° 14' 40"
Neptün
Balık
27° 41' 23"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Terazi
12° 47' 38"
True Node
Koç
06° 24' 13"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>