Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geçmişe Yolculuk Yapıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda bugün, hislerinizi dilediğiniz gibi yönlendirme fırsatınız var. İlişkide sınırlarınızı belirlemede başarılı olacaksınız. Mutluluğa ve huzura ulaşmanız aslında oldukça kolay. Her şeyin daha iyiye gitme potansiyeli mevcut.

İş yaşamınızda bugün, işbirliği yaptığınız kişilerle ortak kararlar almaya yatkınsınız. Sorun yaratmaktansa, planlı hareket ederek başarıya ulaşma arzunuz yüksek. Her şeyin daha da olumlu bir yöne gidebileceği bir gündesiniz.

Bugün, maddi gelirlerinizi yönetirken daha dikkatli olmalısınız. Fırsatları değerlendirme konusunda bilinçli hareket etmeniz önem taşıyor. Genel olarak, her şeyin daha iyiye gitme potansiyeli mevcut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza yeni hobiler, ilgi ve çalışma alanları dahil etmek isteyebilirsiniz. Bu anlamda çevrenizdeki insanlardan esinlenebilir, onların önerilerini dinleyebilirsiniz. Öğrenmek ve bunu kullanmak için hiçbir yaş geç değildir; kendinize bu gereksiz eleştiriyi daha fazla yöneltmeyin.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcundaki insanlar için ilişkiler ön planda olabilir. Partnerinizle iletişiminizi güçlendirebilir, ortak kararlar alabilir ve birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Ayrıcahayatınızda dabirlikleri ve ortaklıklar söz konusu olabilir. Kendinizi ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz, bu yüzden duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye çalışmalısınız. Enerjinizi dengede tutmak için meditasyon ve yoga gibi aktiviteler size yardımcı olabilir. Umarım gününüz harika geçer!

5 Ekim 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan,yerinde ciddi inisiyatifler alarak kurtarıcı adımlar atabilirsin. Bir ayrıl bir barış ilerleyen bir ilişkin varsa, sevgilinin değişmeyen tavır ve tutumları karşısında ayrılık çanlarının çaldığını fark edebilirsin. Biraz geçmişe yolculuk yapmak istiyorsun. Acılar, sevinçler, deneyimlerin gözlerinin önünden bir film şeridi gibi geçip gidebilir.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali durumunuzu iyileştirmek ve güvenliğinizi artırmak için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Eğitim ve bilgi edinme konularında kendinizi geliştirmek için somut adımlar atabilirsiniz. Finansal hataların tekrarlanmaması bugün yeni fırsatlar ve alışkanlıklar üzerinde durmalısınız.  

5 Ekim 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar ve arkadaşlar içinde kendinizi daha hareketli ve dışa dönük bulabilirsiniz. Gelecek yönünde pozitif duygular söz konusu.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı istekleriniz hususunda şüpheye düşebilirsiniz. Ancak istikrar her şey olduğu için dikkatli olmalı ve tereddütü bir kenara bırakmalısınız.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanızın içinde yer eden sorulara cevap aramak isteyeceksiniz. Her türlü sıkıntının geride kalma ihtimali var ancak bunun hemen olmayacağını da bilmelisiniz. Belirsizliklerin üstesinden gelmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

5 Ekim 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugünkü Venüs-Satürn üçgeni, özellikle iş, finans ve sağlık konularında makul değerlendirmeler ve yargılamalar yapmak için uygun bir zamandır. İster alışveriş yaparken, ister çalışırken ya da insanlarla bağlantı kurarken, doğru şeylere ve doğru miktarda odaklanıyor gibisiniz! Bu geçiş ılımlılığı ve ölçülü adımları destekliyor. Daha fazla güvenlik arıyorsunuz ve şu anda çoğunlukla muhafazakâr, düşünülmüş seçimler yapıyorsunuz ki bu da şu an için avantajınıza görünüyor. Ne yapıyorsanız, dengeli olmaya daha fazla özen gösteriyorsunuz ve bu da şu anki başarının anahtarı gibi görünüyor. İster dünya işleriyle ister duygusal hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili olsun; gün, pratik adımları ve gösterişten ya da dramadan uzak kalmayı destekliyor. Sevdiğiniz biriyle bir yakınlaşma anı veya genel bir anlayış hali olabilir. Aynı zamanda insanları kendinize çekmek için de iyi bir gün.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dinlenme ya da tatile çıkma zamanı senin için. Bir karar vermeden önce yeteri kadar düşünmen ve kendine zaman ayırman gerekebilir. Böyle zamanlarda meditasyon yapman kafana taktıkların için çözüm olabilir, bunu unutma. Zor bir durum artık bitiyor, değişimi kucaklamalısın. Her şey yoluna girecek hayatında. Seni zorlayan bir bağımlılıktan kurtulacaksın. Bu bir insan yahut da zararlı bir alışkanlık olabilir, mesela sigara gibi.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün günlük aktivitelerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirme şansına sahip olacaksınız. Genel olarak, istediklerinize ulaşma olasılığınız oldukça yüksek. Var olan anlaşmazlıkları ortadan kaldırdığınız sürece, herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Kontrolü elinizde tutmanız gereken bir gündesiniz.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi etkilediğini düşündüğünüz arkadaşınız kötü bir niyet taşımıyor, ama böyle bir etkinin varlığı da söz konusu. Bazı şeyleri zamana bırakırsanız, her şey daha kolay çözümlenebilir. İş yerindeki sorumluluklarınızı yerine getirirken, bunların ağırlığı altında eziliyor olmanız, başarının uzaklaşmasına ve performansınızın düşmesine neden oluyor. Yaşamın size sunduğu yenialternatiflerini değerlendirmeniz, belki de daha büyük fırsatların önünüze serilmesinde etkili olacaktır.

5 Ekim 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 02' 18" R
Ay
Yengeç
13° 39' 52" R
Merkür
Akrep
14° 14' 42" R
Venüs
Yay
06° 13' 31" R
Mars
Yengeç
25° 19' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 32" R
Satürn
Balık
13° 10' 19"
Uranüs
Boğa
26° 14' 32"
Neptün
Balık
27° 41' 18"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 13"
Lilith
Terazi
12° 48' 03"
True Node
Koç
06° 24' 07"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>