Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aşk Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda derin ve anlamlı bağlar kurma arzusu ön planda. Partnerinizle duygusal paylaşımlarda bulunarak ilişkinizi daha sağlam bir temele oturtabilirsiniz. Bekar Teraziler içinse, içsel dönüşüm ve kendini tanıma süreçleri önemli bir yer tutuyor; bu fırsatları değerlendirmek, yeni bağlantılar kurmanıza yardımcı olabilir.

Kariyer alanında analitik düşünme yeteneğinizle öne çıkacaksınız. İş yerinde karşılaştığınız sorunlara yaratıcı çözümler bulmak için fırsatlar doğabilir. Ancak, bu süreçte dikkatli ve sabırlı olmanız, başarıya ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Mali konularda dikkatli olmanız gereken bir gün. Harcamalarınızı gözden geçirerek gereksiz masraflardan kaçınmalısınız. Bugünü, mali kaynaklarınızı daha dikkatli yönetmek ve uzun vadeli planlar yapmak için iyi bir fırsat olarak değerlendirin; bu, gelecekteki belirsizlikleri azaltmanıza yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ötelemekten vazgeçmelisiniz. İstediğiniz gibi olmuyor ya da beklediğiniz karşılığı bulamayacaksınız diye her seferinde kaçak oynamak size zaman ve insan kaybettirir. Derin bir nefes alın, ailenizin görüşlerini alın ve önem verdiğiniz konularda duyarsız olmadığınızı gösterin.

6 Ekim 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dengeyi kurmaya odaklanmalısınız. Karşılıklı iletişimde anlayışlı olmaya gayret edin ve karşınızdaki kişilerin duygularına saygı gösterin. Özellikleortamlarında uyumlu olmanız sizin için faydalı olabilir. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için de uygun bir gün. İyi bir denge sağladığınızda her şey daha kolay ilerleyecektir.

6 Ekim 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, yakın bir arkadaşın vasıtasıyla yeni bir kişiyle tanışabilirsin. Bu kişiyle karakterleriniz her ne kadar zıt olsa da aranızda anlam veremediğin bir çekim olacak. Maddi anlamda güçlü çevrelere dahil olman, büyük avantajları da beraberinde getirebilir. Evine yeni bir eşya satın alabilirsin.

6 Ekim 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal ve psikolojik açıdan bazı sorgulamalar yapmanız gerekebilir. Hem fiziksel hem de mental açıdan sürdürdüğünüz alışkanlıklar artık size yaramıyor olabilir. Uzman desteği almanız, yanlış kişilerin önerilerini fark etmenizi kolaylaştırabilir. 

6 Ekim 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek yönünde daha fazla değişiklik ve plan yapma isteği dikkat çekebilir. Ancak öğleden sonra kimi belirsizlikler ya da huzursuzluklar yüzünden kendinizi gergin hissedebilirsiniz.

6 Ekim 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınıza karşı daha derin bir minnet beslemeniz gerekebilir . Size iyi gelecek herhangi bir yolculuğu gerçekleştirmek için oldukça uygun bir gün.

6 Ekim 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamsal konularda bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Olumsuzlukların sizi engellemesine de müsaade etmemeniz gerekiyor.

6 Ekim 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi daha net bir şekilde belirleme havasında olabilirsiniz. Üretken olmayı seviyorsunuz ve genellikle de talep görüyorsunuz. Ancak gün ilerledikçe, Merkür-Mars karesinin getirdiği gerginlik devreye girebilir. Kararları aceleye getirmemek ve özellikle profesyonel ya da toplumsal alanlarda söylediklerinize dikkat etmek en iyisi olabilir. İstemeden de olsa kışkırtıcı olabilirsiniz! Sonradan pişman olabileceğiniz sözlere karşı kendinizi kontrol edin. Merkür şu an burcunuzda, Mars ise kariyer, otorite ve kurallar alanınızda bulunuyor. Bu yüzden söylediklerinize dikkat etmek akıllıca olacaktır. Zihinsel enerjiniz yüksek olduğu için, kendinizi yıpranmış hissederseniz, kısa molalar verip kendinizi toparlamaya çalışın.

6 Ekim 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Inançlarını, kararlarını ve kendini savun. Gireceğin savaşları akıllıca seç. Harika bir olay oluyor çok yakında. İyi yapılmış birneticesinde neşe, mutluluk, minnet ile doluyorsun. Aydınlanmaya giden yolda kendinden emin adımlar atıyorsun. Çevrende seni mutlu edecek organizasyonlar ve eğlenceler var, onları katılmayı ihmal etme sakın.

6 Ekim 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

6 Ekim 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir ve yeni gelişmelerle maddi kaynaklarınız genişleyip, büyüyebilir. Gününüz şahane geçsin.

6 Ekim 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka büyük özlem duyuyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz gibi yaşamadığınızı düşünebilir ve kendinizi duygusal anlamda mutsuz hissettiğinizi düşünmeniz mümkün. Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissedecek ve kafanızda geçirdiğiniz bir ilişkinin içinde olmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğinizilişkilerinde bile güvensizliklere yol açabilir. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak

6 Ekim 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 03' 08" R
Ay
Yengeç
13° 50' 54" R
Merkür
Akrep
14° 15' 57" R
Venüs
Yay
06° 14' 32" R
Mars
Yengeç
25° 19' 24" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 29" R
Satürn
Balık
13° 10' 17"
Uranüs
Boğa
26° 14' 31"
Neptün
Balık
27° 41' 17"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 11"
Lilith
Terazi
12° 48' 08"
True Node
Koç
06° 24' 06"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>