Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sakin Kalman Gereken Bir Gün Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşmayacak ve istediğiniz adımları atacaksınız. Her türlü problemin ortadan kalkabileceği bir gündesiniz. Güzel gelişmeler gündeme gelecek.

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız. Mantığa yatkın olmayan her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız.

Şans genel olarak sizden yana olacak. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir işi hakkıyla yapmak, donanımlı olmak fark yaratmanıza yardımcı olabilir. Ancak asıl fark, kendi tarzınızı ve değerlerinizi bunlarla nasıl harmanladığınız ve ortaya çıkardığınız. Yer değişiklikleri, yeniya da ilişki gündemleri bu fark konusunda size destek ya da ipucu verebilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için ilişkilerde denge ve uyum arayışınız ön planda olabilir. Kendinizi diğer insanlarla uyumlu bir şekilde ifade etmek ve anlaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Karar verirken dengeli ve adil bir yaklaşım sergilemeye özen göstermelisiniz. Ayrıca bugün, sevdiklerinizle keyifli ve eğlenceli zamanlar geçirebilir, ilişkilerinizde daha fazla huzur bulabilirsiniz. Her zamankinden daha fazla empati ve şefkatle yaklaşarak, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan,yaşamında stres altında olabilirsin ancak panik yapmaktan kaçınmalısın. Kendi işini yapanlardansan, ekip arkadaşlarına jest yapmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hayatına birini dahil etme konusunda kararlı olacaksın.

10 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizi bitirmek adına iyi bir gündesiniz. Bugün sorumluluklarınızı yerine getirmenin yanı sıra gün içinde kendinize zaman ayırmak için de bir plan yapmalısınız. Açık hava yürüyüşleri, su sporları, meditasyon, yoga gibi seçenekler esnemenize, fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi toparlamanıza yardımcı olabilir. 

10 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olayları analiz etmek isteyebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki otorite figürlerinden yardım alabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İnşa etmek istediğiniz konulara yönelme isteği içinde olabilirsiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ilişkilerinde etik anlayışı benimseyerek başarılı bir şekilde ilerleseniz de özel hayatınızdaki iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

10 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir işi bitirmeden bir diğerine başlamak bütün enerjini tüketebilir. Elinde devam eden işleri bitirmek ve daha sonra farklı konulara odaklanmak için plan ve program yapmak sana güzel etkiler katacak bugün.

10 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün sizi yeni şeyler öğrenmeye ve ruhunuzu beslemeye teşvik ediyor. Ayrıca bir ilişki heyecanı da yaratabilir! Çeşitli aktivitelerle kendinizi yenilemeyi hedefleyin. Bu yeni bir şeyler öğrenmek için mükemmel bir zaman olabilir. Alışılagelmiş sınırları zorlayan bir fikir konusunda kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Ayrıca özellikle gün ilerledikçe araştırma ve çaba gerektiren faaliyetler için de harika bir formdasınız. Derinlere gömülmüş veya karmaşık bir sorunu çözmek veya mali destek sorunlarını çözmek isteyebilirsiniz. Kendinizi işinize adadınız ve bundan keyif alıyorsunuz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir zihninizde dönüp duran fikirleri bugün hayata geçirmek için yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişte kaçırdığınız fırsatlara bir yenisini daha eklemeyin. Fırsatlar önünüze serilecektir fakat siz biraz daha net olmalısınız.

10 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili teraziler; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alan ön planda olabilir ancak hayattaki sorumluluklarınıza dikkat.. Gününüz şahane geçsin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Emir verir gibi konuşmalarınız en yakın arkadaşlarınızın bile tepkisini alıyor. Bu konuda gerçekten çok dikkatli olmalısınız. Etrafta sizinle iyi geçinmek isteyen ancak sizden çekinen insanlar var. Mantıklı ve sakin bir ortam yaratmaya çalışın.

10 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>