Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tatile Çıkmak İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, ilişkinizle ilgili düşündüklerinizi uygulamak için uygun zamandasınız. İlerlemek istediğiniz yönü doğru belirleyebileceğiniz bir gündesiniz. Huzuru ve mutluluğu yakalamanız zor olmayacaktır.

Mesleki anlamda daha temkinli olmalısınız. Etkin adımlar atmanız için zamana ihtiyacınız var. Ayrıca, makul seviyelerdeki hatalar kabul edilebilir ancak daha fazlasının olmasına da müsaade etmeyin.

Maddi olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinize geçen maddi gücü nasıl değerlendirebileceğinize karar veremeyeceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi imkanlarınız ve yöntemlerinizle çözmeye çalıştığınız ancak sonuç alamadığınız ya da başarılı olamadığınız durumlarda akıl alabilmelisiniz. Sosyal ve hukuki açıdan kendi başınıza karar vermekten kaçınmanızda fayda olabilir. Kaldırabiliyor olmanız tek başınıza taşımayı sürdürmeniz anlamına gelmez.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dengeyi sağlama ve uyumlu bir şekilde ilerleme zamanı olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla uyum içinde olmaya özen gösterin. Özellikle ortak kararlar alırken sağduyulu olmak önemli olacaktır. Sezgilerinize güvenin ve şüphe duygularınızı bir kenara bırakın. Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Güzel anları değerlendirerek sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafa dinleyeceğin güzel bir tatile çıkmak isteyebilirsin. Sana yakın olan lokasyonda olan otelleri araştırıyorsun. Evli bir Terazi burcuysan, partnerinle zaman zaman ortak noktada buluşmakta zorlanabilirsin. Yine biriniz alttan alarak tüm sorunlarınızı çözüyorsunuz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutluluk ve hayalleriniz için ne kadar çaba gösterdiğinizi sorgulayacaksınız. Duygusal konularda, evlilik ve çocuk sahibi olma gibi konularda yeni bakış açıları kazanabilirsiniz. Hayatınızı kalıcı olarak etkileyecek kararlar almanız ve yeni alışkanlıklar edinmeniz gerekebilir.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel anlamda genişlik ve ferahlık konuları gündeminizi oluşturabilir. Bu düşünsel huzuru yakalamak için uzaklara hatta yurtdışına gitmeyi arzulamanız da mümkün. Yeni kültürler ve mekanlar sizi rahatlatabilir ve kavrayışınızı değiştirebilir. Ancak bu planlarınızı hemen hayata geçiremeyebilirsiniz. Bu durumun ‘şimdilik’ olduğunu unutmayın.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde köklenen ve büyüyen güzel bağlantılar size güvende ve mutlu hissettirebilir, başarılarınız dolaylı yoldan katlanabilir.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı mevzuları halletmek için kendinde iyi bir kuvvet bulabilirsin. Sorumluluklarını yerine getirmek ve sevdiklerine vakit ayırmak senin için o kadar da zor olmayacak. Sadece gün içerisinde stres ve gerginliklere karşı dikkatli olman gerekebilir.

9 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün iyileşme ve ilerleme hissinin tadını çıkarıyorsunuz. Duygusal bir yükten kurtulduğunuzu hissederek rahatlayabilirsiniz. Ayrıca yeni teknolojiler ve yöntemler aracılığıyla değişiklik yapma konusunda da heyecan duyuyorsunuz. Yakın bir ilişki sadece heyecan verici olmakla kalmaz, aynı zamanda desteklenme hissine de katkıda bulunur. Yeni bir maceraya başlarken geçmiş koşullanmalardan veya geçmişle olan sağlıksız bağlardan vazgeçmek önemlidir. Duygusal hayatınızdaki yeni gelişmeler, sizi umutlu hissettirir.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Bugün görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili teraziler; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alanda şanslı olacaksınız ayrıca partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerde mükemmel uyumu yakalayacağınız bir gün. Kafa denginiz olan kişilerle karşılaşabilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Bugün atacağınız adımlar ileride pozitif sonuçlar doğuracak. Daha fazla beklemeyin, yeteri kadar düşündünüz. Harekete geçin.

9 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>