Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Temkinli Davranıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Yoğun enerji altındasınız ve bu da beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğinize işaret etmekte. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Finansal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Her istediğiniz hemen olsun istiyorsunuz ancak bunun şu an için pek mümkün olmayacağını da bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eskiden olanla şimdi olan arasındaki fark sizi rahatsız edebilir. Yaşamın her zaman değişip dönüşen bir olgu olduğunu kabul etmeniz, bu rahatsızlığı ortadan kaldıracaktır. Günübirlik ya da kısa süreli seyahatler,gereği bile olsa kendinizi ve düşüncelerinizi toplamanıza yardımcı olabilir.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizle ilgili konularda sabırlı ve dengeli olmak önemlidir. Partnerinizle iletişimde uyum sağlamak ve karşılıklı anlayışı güçlendirmek, ilişkinizi daha sağlam bir temele oturtmanıza yardımcı olacaktır. İş hayatınızda ise çevrenizle uyumlu çalışmaktan ve tartışmalardan kaçınmaktan fayda var. Herkesin fikirlerine saygı göstermek ve olumlu bir çalışma ortamı yaratmak, başarıya giden yolunuzu açacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın ve stresli durumlarda rahatlama teknikleri uygulayarak kendinizi dengeleyin. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Terazi burcuysanız, partnerinizle küçük bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Ekonominizi çok zorlamayacak tatil lokasyonları araştırıyorsunuz. Hayatınızda her zaman temkinli olmaya özen gösteriyorsunuz. Her adımınıza dikkat etmeniz hata riskinizi minimuma indiriyor. Annenize güzel bir hediye almak isteyebilirsiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eskiden olanla şimdi olan arasındaki fark sizi rahatsız edebilir. Yaşamın her zaman değişip dönüşen bir olgu olduğunu kabul etmeniz, bu rahatsızlığı ortadan kaldıracaktır. Günübirlik ya da kısa süreli seyahatler,gereği bile olsa kendinizi ve düşüncelerinizi toplamanıza yardımcı olabilir.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gün olabilir. Kişisel konularda ani değişikliklere açık olmalısınız. Dikkatli olmanız gereken hususlar var. Bazı konularda eğitim alabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz. Kişisel konularda şanslısınız.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenize olan güveniniz kendinize enerji harcama noktasında sıkıntı çıkartabilir. Dengeyi iyi ayarlamak için mantıkla hareket etmek gerekmekte.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine olan güvenin yerine gelebilir. Elini attığın işlerde başarı seninle olabilir. Genel olarak çok daha iyi bir enerjiyle güne başlayabilirsin. Zihnen ve bedenen yeniliklere kendini hazırlayabilir, daha güzel kararlarla gününe anlam katabilirsin.

15 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi sıcak, hoş ve umut verici haberler olabilir. Günün, istediklerinizi sözlü olarak ifade etmeyi kolaylaştırdığını keşfetmekten mutluluk duyabilirsiniz. Cazibeniz iletişiminiz ve jestlerinizle parlıyor. Şimdi belirli bir konuyu paylaşma konusunda rahatlama olabilir veya başkalarının uzlaşmaya veya barış durumuna gelmesine yardımcı olmak için aracı olabilirsiniz. Çalışmaktan, öğretmekten ve bağlantı kurmaktan tam anlamıyla keyif alabilirsiniz ve çekiciliğiniz artar. Güncel projeler sizi heyecanlandırır ve motive eder. Hayat meşgulken size kaotik olmaktan ziyade enerji verici geliyor.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kendi hesaplarınızı yaparken, çevrenizde farklı gelişmelere tanık olacaksınız. Konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkileyebiliyorsunuz. İstekleriniz ve duygularınız arasında denge çok önemli.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yüzeysel düşüncelerden olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Kişisel endişelerinizi bir an önce ortadan kaldırmanız gerekmekte. Şartlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de unutmamalısınız.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın geleceğinden bir beklentiniz yok, küçük mutluluklar size yetiyor. Dikkatli olmalısınız, size yeten, sevgilinize yetmeyebilir. Bu durumu böyle sürdürmeye çalışmayın. Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz bugün başınızaaçabilir. Biraz da kenarda durup ilgisiz kalabilmeyi denemelisiniz. Dostlarınızdan aldığınız maddi destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. Perhize başlama vaktiniz çoktan geçti!

15 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 21' 41" R
Ay
Boğa
07° 05' 51" R
Merkür
Başak
19° 51' 14" R
Venüs
Terazi
27° 15' 10" R
Mars
Yengeç
09° 20' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 40"
Satürn
Balık
15° 04' 15"
Uranüs
Boğa
27° 06' 12"
Neptün
Balık
28° 31' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 49"
Chiron
Koç
22° 15' 58"
Lilith
Terazi
09° 14' 40"
True Node
Koç
06° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/09/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>