Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Zarar Etmek İstemiyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

Zorlanacak olsanız da başarıya ulaşacaksınız. Kişisel olarak ön planda olma arzunuz var. Etkin adımlar atacaksınız.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki dengenin oldukça önemli olduğu bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik konularda bazı geri dönüşler alabilir, geçmişte yaptığınız işlerin ödemelerini elde edebilirsiniz. Unuttuğunuz ya da ümidi kestiğiniz konuların, aslında tam da ihtiyacınız olan zamanda hayatınıza geldiğinizi fark edebilirsiniz. Yeni arayışlarda bulunurken duygularınızı nasıl yönetmeniz gerektiğini de hesaba katarak seçim yapmalısınız.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular ön planda olabilir. Uyumlu ve adil bir şekilde hareket etmeye özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde dengeyi korumanız gereken bir gün olabilir. Bağlayıcı anlaşmalara girişmeden önce iyi düşünmeli ve doğru kararlar almalısınız. Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin beklentileriyle dengelemek önemlidir. İş ortamında ise adaletli davranmak ve paylaşımı sağlamak, sizi olumlu sonuçlara götürebilir. Kendinizi ifade ederken nazik ve hoşgörülü olmanız da ilişkilerinizi olumlu etkileyecektir. Kendi iç dünyanızda huzur ve dengeyi sağlamak için meditasyon ve yoga gibi rahatlama tekniklerine başvurabilirsiniz. Uyumlu ve anlayışlı hareket ederek, bu enerjiyi en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurmak isteyen Terazi burcuysanız, ortaklık teklifi alabilirsiniz. Karar vermeden önce her şeyi detaylı olarak düşünüp planlamak isteyeceksiniz. Kaybedeceğiniz bir işe girmek istemiyorsunuz. Çevrenizde yaşanan olaylar merakınızı git gide arttırıyor. Kendinizi kontrol edemeyip üstünüze vazife olmayan konuların içine girebilirsiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir beklentinin, umudun ortasında tek başınıza kalmaktan hoşlanmadığınızı kendinize itiraf edin. Söz verip tutmayan insanlara karşı tutumlarınızı değiştirmelisiniz. Her gün yeni bir neden bulamayabilirsiniz ancak ana nedeninizin her gün biraz daha iyi hissetmek, yaşamak olduğunu unutmayın.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili gelişmeler bugün gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler işlerinizi kolaylaştırabilir. İkili ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için mücadele verebilirsiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arzularınızı ve isteklerinizi gerçekleştirecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Özellikle işinizde özgüveniniz sizi oldukça parlatacak.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün enerjin çok yükselebilir. Resmen bir maraton koşabilecek kadar enerjik hissedebilirsin kendini. Ancak buna güvenip kendini hırpalamaman da gerekecek. Bu güzel enerjini yeni haftaya saklamaya çalışmak şu an için daha iyi olabilir.

13 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bu genellikle daha fazla dinlenmeyi, rahatlığa gösterilen ilgiyi takdir etmek için güçlü bir zamandır. Para önemlidir, temel konularla ilgilenmek ve basitleştirmek artık daha da önemli olabilir. Başkalarıyla ve çevrenizle işbirliği yapmak iyi sonuçlanabilir. Planlarınız, bugün yaratıcılık ve hayal gücünün yardımıyla en iyi şekilde sonuçlanıyor. Başkalarıyla ve muhtemelen kendinizle olan bağlantılarınız derinleşiyor ve güçleniyor. Arzularınız ve içsel motivasyonlarınız konusunda daha rahat olmanız, her alanda size yardımcı olabilir.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünecek ve düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken olumlu fikirler içinde olacaksınız. Yaratıcılığınız konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Konulara yaklaşımınız, pratik ve önlemci. Özellikle, bugün oldukça başarılısınız.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İleriye yönelik hedefleriniz konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Olumlu etkiler aldığınız bugünden en iyi şekilde yarar sağlamalısınız.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizden biri, ilgisini size belli edebilir. Bu durum, kafanızı da biraz karıştıracak gibi. Onunla ciddi bir yakınlaşmayı hiçbir zaman beklemiyor oluşunuz, soruları beraberinde getirecek. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar ve bitişler gündeme gelebilir. Bu nedenle olaylara mümkün olduğunca temkinli ve düşünerek yaklaşmalısınız. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

13 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 30' 38" R
Ay
Boğa
09° 21' 11" R
Merkür
Başak
20° 08' 16" R
Venüs
Terazi
27° 26' 20" R
Mars
Yengeç
09° 25' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 13"
Satürn
Balık
15° 03' 35"
Uranüs
Boğa
27° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 30' 55"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 35"
Lilith
Terazi
09° 15' 41"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>