Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmanız gerekiyor. Duygularınızın ve düşüncelerinizin değişiklik gösterme ihtimali var. Enerjiniz yüksek ve bunu doğru anlamda kontrol etmeye çalışın.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirleyemediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olma ihtimali var.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Gelir ve gider arasında mutlaka denge kurmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi yaşamınızı kurarken öneri kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Fark edemediğiniz durumların size hatırlatılması daha iyi ilerlemenize yardımcı olabilir. Bugün hayatınızdaki insanlarla olan iletişiminizi, onlara olan güveninizi sorgulayabilir ve eleştiri kadar özeleştiriye de yer verebilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu davranabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda da daha emin adımlar atabilirsiniz. Fakat dengenizi iyi korumanızda fayda var, aşırıya kaçmaktan kaçının ve kararlarınızı acele vermeden düşünün. Eğer kararsızlık yaşıyorsanız, iç sesinizi dinlemek size yardımcı olabilir. Aşk hayatınızda romantik ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla birlikte dışarıya çıkmak için planlar yapıyorsun. Uzun ve güzel bir gece sizi bekliyor. İlişkisi olmayan Terazi burcuysan, arkadaşlarının aracılığıyla yeni biriyle tanışabilirsin. Bu kişiden ilk başta güzel bir enerji alamıyorsun. Arkadaşının ısrarıyla bir kahve içmeyi kabul edeceksin.

2 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eşitlik savunucusu olmak başkaları tarafından saf olmak olarak tanımlanabilir. Siz bu tanımlara kafayı takmak yerine doğrularınızı geliştirmeye çalışmalısınız. Bugün saygı ve sevgi çerçevenizi temiz tutmak adına kirlilik oluşturan düşüncelerden, insanlardan ve seçimlerden uzak durmayı tercih edin.

2 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizle olan paylaşımlarınız artacak. Sıcak ve olumlu bir hava gözüküyor. Geçmişe yönelik bazı sıkıntılı meselelere çözüm bulmak için son derece uygun bir gündesiniz. Bu yöndeki girişimleriniz aile büyükleri tarafından da destek görebilir. Gün içinde evle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir.

2 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dönüştüremediklerinizle ise mesafe koyun. Bugün hayatınızı analiz etmek ve geçmişten süregelen ilişkilerinizi yoluna koymak için uygun bir gün.

2 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok iyi hissedeceksin. Birçok konuda güzel başarılar elde edebilirsin. Veya üstünden ağır bir yük kalkabilir. Ancak bu gelişmelere kapılarak önemli şeylere yüz çevirmemelisin. Dikkatli davranmak bugün sana daha güzel şeyler getirecek.

2 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün sizi iç dünyanızla temasa geçmeye ve en yakın ilişkilerinizi beslemeye teşvik ediyor. Yakın zamanda başlattığınız bazı şeylerin rötuşlanması gerektiği dikkatinizi çekebilir. Şu anda geri adım atıyormuş gibi görünseniz bile, bu yararlı bir süreçtir. Şimdi bir ilişkiye farklı bir perspektiften bakabilirsiniz. İletişimler bazen karışabilir veya sorular şimdilik askıda kalabilirancak gecikmeler aynı zamanda geçmişte kaçırmış olabileceğiniz ayrıntıları gördüğünüzde durumunuzu daha iyi anlamanıza da yardımcı olabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev ve aileye ilişkin konular gündeminize gelirken sorumluluklarınızın bilincinde hareket edebilirsiniz. Geçmiş, tarih ve anılar size yol gösterebilir. Evinizle daha çok ilgilenebilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde benimseyebileceğiniz en iyi politika, önceliklerinizi dikkatle belirlemek ve sorunları doğrudan karşılamak yerine onlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmanız olacaktır. İş arkadaşlarınızı eleştirmeyi bırakın ve ekibin her üyesinin önemli olduğunu unutmayın! Özel hayatınızda da aynı şekilde kararlı olmalısınız. Soğukkanlılık ve sağduyu sizi ileriye taşıyacaktır; aksi takdirde giderek yıpranacak ve tükeneceksiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile konularında partnerinizle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz ancak sağlık ve finansal konularda şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

2 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Fakat bugün aşk hayatınızda aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi gereksiz ayrıntılardan kurtarmaya özen gösterin. Mesleki faaliyetlerde ciddi bir rekabetle karşılaşma ve mücadele söz konusu. Cesur davranmalısınız. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

2 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 53' 46" R
Ay
Akrep
09° 53' 25" R
Merkür
Aslan
28° 20' 15" R
Venüs
Terazi
11° 37' 31" R
Mars
Yengeç
01° 56' 27" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 20"
Satürn
Balık
16° 02' 16"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 54"
Lilith
Terazi
07° 49' 38"
True Node
Koç
06° 41' 54"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>