Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güçlü Hissediyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

İlişkisi olan Teraziler için bugün, partnerinizle romantik ve uyumlu bir gün geçirebilirsiniz. Birbirinize zaman ayırıp, kaliteli anlar paylaşabilirsiniz. Bugün iletişiminiz kuvvetli olacak ve birbirinizi daha iyi anlayacaksınız.

Bekar Teraziler için bugün, yeni insanlarla tanışmak ve sosyalleşmek için harika bir gün. Çekiciliğiniz ve karizmanızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Belki de bugün aşk kapınızı çalabilir.

İş hayatınızda bugün, diplomatik ve uzlaşmacı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla uyumlu bir şekilde çalışarak, ortak hedeflere ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte, bugün yenibirlikleri kurmak için de uygun bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konularda ya da sosyal etkinliklerde fevri olmamaya özen gösterin. Yaşayacağınız bir yanlış anlaşılma, yaşamınızdaki öncelikleri yeniden gözden geçirmenizi sağlayabilir. Bugün, hayatınıza katmak istediğiniz yeniliklerin temelini atabilirsiniz.

20 Ekim 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda dengeli ve anlayışlı davranmanız, olumlu sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır. İkili ilişkilerde iletişime ve anlayışa önem vermek, sorunları çözmede size yardımcı olacaktır. Aynı zamanda bugün, sanatsal ve yaratıcı faaliyetlerle uğraşmak size iyi gelebilir.

20 Ekim 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihinsel olarak derin düşüncelere dalabilirsin. Finansal meseleler ve kişisel güvenlik konularında daha fazla farkındalık geliştirmek isteyebilirsin. Eğer bekâr bir Terazi burcuysan, kalbini aniden birine kaptırabilirsin! Kafana takılan ama kimseye söylemek istemediğin bazı konular olabilir. Bir arkadaşının içini okur gibi yaptığı konuşmalar seni oldukça rahatlatacak.

20 Ekim 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konulara odaklanarak gelir-gider dengenizi dikkatli yönetmelisiniz. Ortak finansal kaynaklar ve yatırımlar hakkında stratejik kararlar alarak uzun vadeli kazanç fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. İçgüdülerinize güvenerek mevcut imkanlarınızı koruyup geliştirirseniz, hayat kaliteniz yükselebilir.

20 Ekim 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek yönünde daha fazla değişiklik ve plan yapma isteği dikkat çekebilir. Ancak öğleden sonra kimi belirsizlikler ya da huzursuzluklar yüzünden kendinizi gergin hissedebilirsiniz.

20 Ekim 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Bazı problemler hayatınızda olsa da tamamen umutsuzluğa kapılmamaya çalışın.

20 Ekim 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarıyla arnızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. İçsel sorunlarınız sizi greğinden fazla zorlamakta. Kişisel olarak rahatlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Aksi halde her şey daha da karmaşık olmaya başlayacaktır. Dengeli ve kontrollü olmayı başardığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

20 Ekim 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, geçişler, iç dünyanı, tepkilerini ve en yakın ilişkilerini daha iyi anlamanı destekliyor. Şu anda, istikrarlı bir şekilde ilerlemeyi sağlayan çözümler, çıkış yolları hatta atılımlar gerçekleşebilir. Finansal ve duygusal sorunları çözmek için harika bir zamandasın. Yöneticin Venüs, kısa süre önce iletişim alanına geçiş yaptı ve 11 Kasım'a kadar burada kalacak. Bu dönemde, düşüncelerini ve duygularını paylaşma ihtiyacın artıyor. Çalışmalarından, zihinsel ilgilerinden ve iletişimden fayda sağlıyorsun ve bunlardan daha fazla keyif alıyorsun. Mutlu haberler alabilir ya da olumlu bir tanıtım elde edebilirsin. Kardeşler, tanıdıklar, sınıf arkadaşları veya komşularla uyum sağlamak daha kolay oluyor. Olumlu bir zihniyet, her alanda sana yardımcı oluyor.

20 Ekim 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendini köşeye kıstırılmış gibi hissetme. Özgüven eksikliği lütfen yapma. Harekete geçme zamanı aslında senin için çünkü evren döngüyü sever. Aşık olma ya da eski bir aşkın canlanması var gündeminde. Ruhsal büyüme ile artan sezgin sayesinde yeni bir yuva kurma zamanı gelmiş olabilir senin için. Bu durum senin için ne kadar da güzel aslında. Önemli bir başarı sana geliyor ve sen bugün bunu anlayacaksın. Sana karşı cömert davranan evrene şükür enerjisi göndersen iyi edersin.

20 Ekim 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

20 Ekim 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı ve hukuksal konularda şans sizinle. Gününüz harika geçsin.

20 Ekim 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların üzerine gidip onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz! İş yerinde duymuş olduğunuz bir dedikodunun etkisi sizi ters düşüncelere yöneltebilir. İşin aslını biraz geç öğreneceksiniz ama gönül ferahlığına ve huzura da kavuşacaksınız. Riskli bir yatırım yaptınız. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakın. İlaç kullanmanız gerekiyorsa alacağınız ilaçları kontrol etmeniz sizin için yararlı olacak

20 Ekim 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 48' 37" R
Ay
Yengeç
10° 37' 07" R
Merkür
Akrep
13° 53' 56" R
Venüs
Yay
05° 56' 56" R
Mars
Yengeç
25° 13' 14" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 09" R
Satürn
Balık
13° 10' 51"
Uranüs
Boğa
26° 15' 02"
Neptün
Balık
27° 41' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 50"
Lilith
Terazi
12° 46' 31"
True Node
Koç
06° 24' 30"
Son Güncelleme : 22/10/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>