Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Taviz Vermiyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha kontrollü olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenme ihtimali olduğunu da unutmayın. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

Çabalarınızın karşılığını yavaş yavaş almaya başlayacaksınız. Başarıya giden yolda emin adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Her türlü sıkıntının da üstesinden gelme şansınız var.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel isteklerinizin karşılık bulmasını arzu edeceksiniz. İçsel olarak çatışma yaşanmakta ve bu da her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilir. Rahat hareket etmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Kontrol sizde olduğu takdirde kendinizi daha da iyi hissetmeye başlayacaksınız.

27 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün sosyal ilişkilerde aktif bir gün geçirebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz. İş hayatınızda da dikkat çekeceğiniz bir gün olabilir.

27 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Terazi burcuysanız, kendinizden taviz vermeyeceksiniz. “Bir şey olacaksa, benim istediğim gibi olacak” düşüncesine kapılabilirsiniz. Uzaklardan gelecek olan misafir planlarınızı ertelemenize neden olabilir. Evli bir Terazi burcuysanız, eşinizin sağlığı ile ilgili birtakım sorunlar ortaya çıkabilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysanız, sosyal medya üzerinden gelecek olan mesaja kayıtsız kalamayacaksınız.

27 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekingenliği bırakmalısınız. Kontrolü elinize almanız gerektiğinde bunu yapamadığınız günler geride kaldı. Bugün hayatınız için yeni bir başlangıç yapabilirsiniz; sınırları zorlamak değil onu değiştirmek işinizi kolaylaştırabilir.

27 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tüm gün boyunca evlilik hayatı, ortaklıklar ve anlaşmalar üzerinizde baskı kurabilir. Daha fazla güven aradığınız bu dönemde ani kopuşlar sizi sarsabilir. Hayatınıza giren yeniliklere uyum göstermeye çalışmalısınız. Yeni anlaşmaların dikkat çekeceği bu süreçte daha temkinli olmanız gerek. Özel hayatınıza yansıyan bazı mücadeleler sizi zorlayabilir.

27 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizde ve ofisinizde zevkinize göre yapacağınız bir takım değişiklikler size çok iyi gelebilir. Doğru kararı almak için mantığınızın sesine kulak verin.

27 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yalnız başına kalmak istedikçe karşılaşacağın olaylar buna imkan vermeyebilir. Başkalarıyla birlikte hareket etmek zorunda kalmak seni üzmesin. Yapılması gereken için hareket edip kalacak zamanı kendin için değerlendirmek mümkün olabilir.

27 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi başkalarına olan ihtiyacınız ön planda sevgili Terazi. Özel birini anlamak için daha fazla zaman ayırmaya hazırsınız. Bugün uyumlu ve güvenli bir atmosferi teşvik etmek için elinizden geleni yapacaksınız. Elbette bu, başkaları için gönüllü fedakarlıklar yapmanın zamanı olabilir. Başkalarıyla olan sevgi kapıları açabilir. Aynı zamanda, şimdi yaptığınız iç gözlem çok yararlı olabilir ve etkileşimlerinizin gizli unsurlarına ve kalıplarına daha fazla dikkat etmenizin faydaları ortaya çıkabilir. Bağlantılarınızı geliştirmenin yanı sıra, özellikle para ve kaynaklar konusunda pratik düzeyde avantaj elde edebilirsiniz.

27 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için, artık cesur kararlar vermenin zamanının geldiğini sezgisel bir biçimde hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

27 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

27 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partner, evlilik, ortaklık konuları ön plana çıkabilir ancak aile, ev konularında bazı sarsıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

27 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili rahatsız olduğunuz durumları değiştirmek için bir şeyler yapmanız gerekiyor. Son günlerde sevgilinize duyduğunuz küskünlük, birtakım sorunlarınıza teslim olmanıza yol açabilir. İşiniz çok yorucu, fakat mutlu bir ortam içinde çalışmanız yorgunluğunuzu unutturuyor. Uzun zamandır devam eden bir para meselesi bugünlerde sonuçlanabilir. Yakın bir arkadaşınız sağlık sorunuyla ilgili sizden destek isteyebilir, yardımınızı esirgemeyin.

27 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 40' 49" R
Ay
Boğa
11° 54' 24" R
Merkür
Başak
20° 27' 37" R
Venüs
Terazi
27° 39' 02" R
Mars
Yengeç
09° 31' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 50"
Satürn
Balık
15° 02' 49"
Uranüs
Boğa
27° 05' 54"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 10"
Lilith
Terazi
09° 16' 50"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>