Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Heyecanınızı, sizin de anlayamadığınız bir ürkeklikle yaşamanız, yeni bir ilişkiden yana birtakım korkular barındırdığınızı gösteriyor. Cesaretli olun, şansınız zorlanmaya değer.

Bugünlerde almanız olası kimi teklifler, kesmiş olduğunuz bazı umutları yeniden yeşertebilir. Son günlerde verdiğiniz bazı kararlardan geri adım atmanız gerekecek.

Özel harcamalarınızın bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duymamalısınız. Birikimlerinizi aktardığınız yerden fazla umutlu görünmüyorsunuz.

Sizin adınıza yaratılan bir tartışmaya duyarsız kalmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile büyüğünüz gereksiz yere sizin için endişe duyuyor, bu endişelerini bugün de dile getirebilir. Son bir iki gününüzü birlikte geçirmeniz, sizinle ilgili kuruntularını ortadan kaldırabilir. Akraba çevrenizden sevindirici haberler alabilirsiniz. Bu haberler şimdilik sadece tek kişiyi ilgilendiriyor gibi. Ama yakın gelecekte bu ilginin içinde siz ve başkaları da olacaksınız.

27 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yay burcunda hareket ettiği bir güne uyanıyorsunuz. Erken zamanda aktifleşen Ay-Jüpiter kavuşumu ile bugün beklediğiniz haberler varsa size ulaşabilir. Eğitim hayatınızda da sabah şansınız açık olacaktır. Daha sonra Ay 05:36-17:07 saat aralığında boşlukta olacak. Mailleriniz, mesajlarınız havada kalabilir. Venüs'ün Uranüs ile uyumlu kontak kurması sonucu sağlığınızla ve çalışma ortamınızla ilgili sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz. 17:07'de de Ay Oğlak burcuna ilerliyor. Kiron ile kurduğu negatif açı, aile içinde kalp kırabileceğiniz zamanlarda olduğunuzu gösteriyor. Tepkilerinizde dikkatli olun. Sevgiler, Astromeri

27 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarını gözden geçiriyorsun!Bugüne dikkat! Ay akşama kadar boşlukta hareket edecek. İstikrarı seven birisin. Fakat içinde bulunduğumuz günlerde her gün yeni bir gündeme ev sahipliği yapıyor. Plan çok, sürekliliği yok! Özellikle bu anlamda bugüne dikkat! Önemli bir evraka imza atmadan önce iki kez düşün. Çevrende boş vaatlerde bulunan insanlar artabilir. Evli ve çocukları olan bir Terazi burcuysan, ailecek geçireceğiniz zaman hepinize iyi gelecek ve aranızdaki bağı kuvvetlendirecek. Ruhsal ve fiziksel anlamda kendini tazelemek isteyebilirsin. Bir süredir aksattığın diyete yeniden başlama kararı alabilir ya da spor yapmaya başlayabilirsin.

27 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dönemde işiniz için yaptığınız yatırımlar sizi geleceğe yönelik kaygılandırabilir. Para kazanmak için hırslı yaklaşımlardan uzak durmalısınız.

27 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Bugün yazışma ve konuşmalarda dikkatli olmanız gereken koşullar oluşabilir. Yakın çevrenizden gelen haberler gündeminizde değişiklik yaratabilir. Zekanızı kullanmanız gereken işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Dedikodulara önem vermeyin.

27 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha fazla çalışmanız gereken bir dönemdesiniz. Ancak disiplin kendi içinizde olan bir şey olacağı için dışarıya karşı sizi bu durum katılaştırmamalı.

27 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatleri duygu durumunuz dengesiz. Güne yorgun başlıyorsanız kısa molalar önemli. Öğlene doğru artan enerji ile sosyal gruplarda olmak size iyi gelecektir. Gün boyu tutamayacağınız sözler vermeyin.

27 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici görünüm sizi orijinal fikirlerle hareket eden bir topluluğun için çekecektir. Şimdiye kadar deneyimlemediğiniz ilişkiler ilginizi çeker. Bir sanat akımındaki orijinallik sizi adeta cezbedebilir. Sıra dışı olan her türlü konuya bugün ilgi duyun.

27 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her çeşit iletişimde hızlı bir artış yaşayacağınız bir gün geçirmeniz mümkündür. Yakın çevrenizle aranızdaki haberleşme trafiği yoğunlaşabilir. Eğer bazı görüşmelerde bulunursanız, ılımlı bir tutumla her istediğinizi elde edebilirsiniz.

27 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 45" R
Ay
Boğa
10° 53' 11" R
Merkür
Başak
20° 19' 53" R
Venüs
Terazi
27° 33' 58" R
Mars
Yengeç
09° 29' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 35"
Satürn
Balık
15° 03' 07"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 20"
Lilith
Terazi
09° 16' 23"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>