Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Paranızı Değerlendiriyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2023, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durun. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

Dengeleri çok fazla zorlamaktan kaçının. Daha sabırlı olduğunuz sürece istediklerinize ulaşma şansınız da artacaktır. Koşullara uygun adımlar atın.

Maddi anlamda ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Fırsatları değerlendirmek için uygun zamanı bekleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimin fikrini aldığınıza dikkat etmelisiniz. Sözüne itimat edeceğiniz insanları seçmek, gidişatın belirleyicisidir. Bu konuda geçmişte yaşadıklarınızı, kendi değerlerinizin neler olduğunu hatırlamanızda fayda var.

28 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerine ve sosyal çevrene odaklanabilirsin. İyi bir dinleyici olduğun için, insanların seninle paylaşmaktan mutluluk duyacakları bir gün olabilir. Duygusal denge için çaba harcamandan dolayı, bugün enerjik hissedebilirsin. Kendi ihtiyaçlarını göz ardı etmeden, sevdiklerine zaman ayırmak seni mutlu edecektir. İçindeki barışı koruyarak, olasılıklarla dolu bir gün geçirebilirsin. Keyifli bir gün geçirmen dileğiyle!

28 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yıllardır birikim yapıp, farklı yatırım araçları ile paranızı değerlendirdiyseniz hayalinizdeki yazlık, ev için araştırmalar yapacaksınız. İlişkinizde cinsel çekim ön plana çıkıyor. Ancak kıskançlıklar da tetiklenebilir. Daha dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Yanlış anlaşılmalara mahal vermek isteyeceksiniz.

28 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşler ne kadar yoğun olsa da hiçbir şey sağlığınızdan ve dikkatinizden daha önemli değildir. Günlük programınızı düzenlerken bunu hesaba katarak ilerlemelisiniz. Zamandan başka her şeyi yerine koyabilir ve telafi edebilirsiniz; ihtiyaçlarınızı ikinci plana atmayın.

28 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yurt dışı ile ilgili işleriniz hızlanıyor. Daha geniş düşüneceğiniz bu konuda yeni destekler alarak uzun vadeli planlar yapmaktasınız. Aynı zamanda son dönemde edindiğiniz tecrübeleri kullanabileceğiniz yeni adımlar atabiliyorsunuz. Hayat felsefenizi etkileyen kişilerle bir araya gelme şansınız var. Çalışma koşullarında başlayan akıcı dönem size yaratıcı ekiler getirebilir.

28 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli zaman geçirerek kendinizi tanımaya, sevdiğiniz şeyleri anlamaya yönelebilirsiniz. Işıltınız karşı cinsin ilgisini çekmenize vesile olabilir.

28 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tepki vermek normaldir ancak bütün hayatı tepki verir gibi yaşamak kötü olabilir. Bugün hayatında var olan sıkıntılar ile alakalı ortaya bir tepki koyarken daha dikkat etmen gerekebilir. Ani hareket etmemek öncelikli olmalı.

28 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün size özgürlük, spontanelik ve yeni deneyimlere olan ihtiyacınızı hatırlatabilir. Bir projeyi tamamlama veya hayatınızda tamamen farklı bir şeye ihtiyaç olduğunu fark etme zamanı olabilir. Üzerinde çalıştığınız bir fikir şimdi çiçek açabilir. Odak noktası canlanma ve ruhsal yenilenmedir ve zihinsel olarak yeni bir yola gitmek isteyebilirsiniz. Günlük işlerinizde, kaotik programlardan veya kargaşadan dolayı arayışlarınızın önüne geçebilecek bazı hayal kırıklıkları olabilir, bu nedenle kendinizi fırsatlara açmak için işleri mümkün olduğunca düzene sokmak mantıklıdır.

28 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz için çevrenize adeta aşkı çağırıyorsunuz. Ancak en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz. Dikkatli olun.

28 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

28 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugünhayatınızla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlar, çalışma hayatınızı da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli ilişki kurma çabanız beklediğiniz ölçüde olmasa da olumlu sonuç getirecek. İş hayatında başarılı ve zeki birisiniz. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Haksız yere endişelendiğinizi yakında anlayıp rahatlayacaksınız. Harcamalarınızda aşırıya kaçmanız aileniz tarafından hoş karşılanmıyor. Midenizi düşünüyorsanız, acılı yemekleri azaltın

28 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 11' 55" R
Ay
Boğa
04° 37' 42" R
Merkür
Başak
19° 32' 40" R
Venüs
Terazi
27° 02' 59" R
Mars
Yengeç
09° 15' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 04"
Satürn
Balık
15° 04' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 22"
Neptün
Balık
28° 31' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 55"
Chiron
Koç
22° 16' 22"
Lilith
Terazi
09° 13' 34"
True Node
Koç
06° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>