Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sınırlarını Belirliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışın. Harekete geçme noktasında ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sorunlarınızı gözünüzde büyütmekten de kaçınmanız gerekiyor.

Mesleki olarak daha bilinçli olmalısınız. Hata yapmadığınız sürece başarıya adım adım yaklaşmayı başarabileceğinizi de unutmamanız gerekmekte. Hata yapmamaya özen göstermelisiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışın. Her türlü sıkıntının üstesinden gelme şansına da sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bakım, estetik, giyim, diyet gibi konular belli bir ölçüde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Ancak duygusal sıkıntılarınızı fiziksel uğraşlarla bastırmadığınızdan emin olmalısınız. Kendinizi bir kısıtlamanın içine sokmaktansa ihtiyaçlarınızı, kalbinizi ve mantığınızı dinleyerek hareket etmeniz daha çok fayda görmenizi sağlayabilir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için ilişkiler önemli olacak. İletişim becerilerinizle etrafınızdaki insanlarla uyumlu bir şekilde iletişim kurabileceksiniz. Olumlu bir tavır sergileyerek sorunları çözmek vebirliği yapmak için fırsatlarınız olacak. Aynı zamanda kararlarınızı verirken adil ve dengeli bir yaklaşım sergilemek önemli olacak. Bu sayede hem kendi ihtiyaçlarınızı gözetebileceksiniz hem de başkalarının ihtiyaçlarına önem verebileceksiniz. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak için de harika bir gün olacak. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve keyifli aktivitelere katılmak size iyi gelecek. Aşk hayatınızda da uyumlu ve hoş bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi dinlemeyi ve iç sesinizi takip etmeyi unutmayın. Bugün size iyi gelen şeyleri önemseyin ve kendi huzurunuzu koruyun. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrendeki bazı kişilerin söylemleri canını sıkabilir. Hiç düşünmeden aranıza duvar öreceksin. Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan, yoğun ve yıpratıcı mesailerde çalışıp, emeklerinin karşılığını tam olarak alamadığını görmek sana “dur” dedirtecek. Bu böyle gitmez diyerek yeni birarayışı içerisine girebilirsin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her ilginin bir sevgi işareti olmadığını olumsuz tecrübelerle öğrenebilirsiniz. Öğrendiklerinize göre hareket etmenin ve kendinizi her zaman bir adım ileri taşımanın gerekliliğini fark ediyorsunuz. Bugün istemeden aldığınız kararların ya da yaptıklarınızın, yaptığınız işte ilerlemenin bir anahtarı olduğunu anlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. rir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilişiniz. Eğitsel konular gündeme gelebilir. Teknik konularda alışveriş yapabilirsiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler yaşanabilir ancak karşı tarafın çabasına eşit derecede cevap verdiğinizden emin olun.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal tepkiler vermekten kaçınman hem senin hem de çevrendekilerin iyiliği için önemli olabilir. Çevrendeki durumlara mantıklı tepkiler vermeye çalışmak senin için iyi olabilir. Bir şeyleri daha iyi anlamak için zamana ihtiyaç duyabilirsin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün akıllı stratejiler oluşturmak için güçlü bir gün. Aynı zamanda, alışılagelmiş rutinlerden sağlıklı bir kaçış arayışındasınız ve şimdi bunu bulmak normalden daha kolay. Genel ruh hali dikkatinizi iç dünyanıza çeker. Sessiz aktivitelerle kendinizi bulmak için iyi bir gün. Dinlenmek ve kendinizi toparlamak için biraz zaman ayırsanız iyi olur. Özellikle perde arkasındaki faaliyetlerde üretken olabilirsiniz ve kendinize fazladan zaman ayırabilirsiniz. Yine de başkalarıyla ilgilenmek ve bağlılık göstermek şu anda kendinizi özellikle iyi hissetmenizi sağlayabilir. Duygularınızla bağlantı kurma ve sizin için önemli olanlar tarafından kişisel olarak kabul edilme ihtiyacınızı artık görmezden gelmek mümkün değil.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündemde. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerinizi birleştirmek isteyecektir. Motivasyonunuz yüksek.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gezegenlerden alacak olduğunuz etkilerden doğru anlamda yarar sağlamayı başaracak olursanız, cesaretinizden ve girişim gücünüzden fayda sağlayabilirsiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugünhayatınızla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı nazik olduğunuz sürece aranızda herhangi bir problem yok. Siz ya da o ilişkide patron olmak isteyebilir. Sizi tanımak isteyen insanlar var. İlk adımı siz atın ve onlarla iletişime geçin. Kendinizi boşlukta hissetmemek adına yeni hobiler edinmelisiniz. Ailede açıklama yapmanız gereken bir konu var, onlara iyi haberler vermeye çalışın. Başınızı ağrıtan bir evrak meselesinden sonunda kurtulacaksınız. Paralı günler var. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın.

3 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 29" R
Ay
Koç
27° 08' 27" R
Merkür
Başak
18° 36' 45" R
Venüs
Terazi
26° 26' 15" R
Mars
Yengeç
08° 58' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 13"
Satürn
Balık
15° 07' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 36"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:27

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>