Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni Başlangıçlar Yapmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı aktarma konusunda daha bilinçli olmalısınız. Etkin adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir zorluk yaşamayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluk, ilişkinizin gidişatını olumlu anlamda değiştirecektir.

İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmaya çalışın. Hedeflerinizden yana sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Yapılması gerekenleri doğru anlamda yapabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durun. Gereksiz harcamalar gerçekleştirmemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir defter edinin ve her gün için basit, uygulanabilir ve adım adım geliştirilebilir hedefler yazın. Hayatı basite indirgeyerek yaşamayı öğrendiğinizde büyük amaçların peşine düşmeniz de kolaylaşacaktır. Bugün ertelediğiniz o amaçları, kurmadığınız o bağlantıları düşünün ve yeni yıla bunları gerçekleştirmenin özgüveniyle girin.

31 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde denge kurmak ve uyum sağlamak önemli olacak. Sevdiklerinizle iletişimi güçlendirme ve anlaşmazlık yaşadığınız durumları çözme fırsatı bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi açıkça ifade etmek ve karşı tarafa anlamak istediğinizi hissettirmek önemli olacak. İş yaşamında ise diplomasi ön plana çıkacak. Tartışmalı durumları çözmek için çaba sarf etmek ve ortak çıkarlar doğrultusunda hareket etmek başarı getirecektir. Önemli kararların alınabileceği bir dönemdesiniz, ancak detaylara dikkat etmeniz gerekebilir. Kendi ihtiyaçlarınızı ihmal etmeden, başkalarının beklentileriyle de uyumlu bir şekilde ilerlemeye çalışın. İyi bir denge kurduğunuz takdirde olumlu sonuçlar elde edersiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

31 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkesten gizlediğiniz bir aşk yaşıyorsanız ve partneriniz ilişkinizi sahiplenmiyorsa son noktaya koyan taraf siz olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmaya hazırsınız. Arkadaş çevrenizde birtakım haksızlıklar ortaya dökülebilir. Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz, dikkat! Akşam saatleriniz oldukça hareketli geçebilir.

31 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir defter edinin ve her gün için basit, uygulanabilir ve adım adım geliştirilebilir hedefler yazın. Hayatı basite indirgeyerek yaşamayı öğrendiğinizde büyük amaçların peşine düşmeniz de kolaylaşacaktır. Bugün ertelediğiniz o amaçları, kurmadığınız o bağlantıları düşünün ve yeni yıla bunları gerçekleştirmenin özgüveniyle girin.

31 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz akılcı ve dengeli davranmak gerekiyor. Kimi zaman sizi aşırı hassas kılan konularla da karşılaşabilirsiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında şanslı olabilir, iletişim yetenekleriniz ile karşı cinsi hızlıca etkileyebilirsiniz. Sosyal açıdan olumlu vearkadaşlarınızda güzel intiba bırakan bir dönemdesiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük düzeninde büyük değişiklikler yapmak isteyebilirsin, özellikle de bugünden itibaren. Yeni yıla girerken hayatının ilerleyişinde fark yaratmak için değişiklikler yapmak senin için önem kazanabilir. Yeni hevesler, yeni heyecanlarla karşılaşmak motivasyonunu daha da güçlendirebilir.

31 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün özellikle öğrenme, teknoloji ve mekanikle ilgili sorunları çözmek için güçlü. Kişisel iç görülerinizi ve bilgeliğinizi paylaşmaktan, birine yardım etmekten ve zihniyetiniz veya nasıl iletişim kurduğunuz ile kişisel mutluluğunuz arasındaki bağlantıyı daha iyi anlamaktan keyif alabilirsiniz. Her ne kadar bazı sorunlar çözülmemiş kalabilse de, farklılıkların uzlaştırılması mümkündür. Bunu daha iyi ilişkilere doğru atılmış büyük bir adım olarak düşünebilirsiniz. Daha sıra dışı veya geleneksel olmayan fikirlerinizi çekici ve anlaşılır bir şekilde sunmanın bir yolu var. Becerikliliğiniz eski bir şeyi yeni bir şeye veya olumsuz bir şeyi olumluya dönüştürmenize yardımcı olur.

31 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizde yoğun duyguların oluştuğu bir gündesiniz. Enerjinizi maddi konulara yöneltecek ve verimli işlere ilgi duyacaksınız. İş temponuz giderek yükseliyor. Yeni gelişmeleri yakından takip ediyorsunuz. İşinizi şansa bırakmayın.

31 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

31 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün duygusal olarak içe çekilebilirsiniz ancak sosyal çevrenizle güzel bir gün geçirebilirsiniz. Finansal alanda şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

31 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Bugün, iletişim konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsanız, mantıklı olmaya özen gösterin.

31 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 12" R
Ay
Koç
27° 04' 05" R
Merkür
Başak
18° 36' 12" R
Venüs
Terazi
26° 25' 54" R
Mars
Yengeç
08° 57' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 12"
Satürn
Balık
15° 07' 13"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 17"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 36"
Lilith
Terazi
09° 10' 12"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>