Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hesaplaşma Günü Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı aktarma konusunda daha bilinçli olmalısınız. Etkin adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir zorluk yaşamayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluk, ilişkinizin gidişatını olumlu anlamda değiştirecektir.

İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmaya çalışın. Hedeflerinizden yana sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Yapılması gerekenleri doğru anlamda yapabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durun. Gereksiz harcamalar gerçekleştirmemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeye bir sünger çekmelisiniz. Tarihsel olarak ne yaşandıysa geride kalmış olabilir. Ancak siz ilerleyen bir tarihin içinde yaşamaya devam ediyorsunuz; bunun bilincinde olun ve kendinizi takıntılardan, huzursuzluk hissinden ve buna neden olan konulardan arındırın.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde denge ve uyum sağlamak için çaba göstermeniz gerekebilir. Karar verme sürecinde objektif olmaya çalışmalı ve her iki tarafın da ihtiyaçlarını gözetmelisiniz. İş hayatında, ortaklaşa çalışmalar veya işbirlikleri söz konusu olabilir. Ayrıntılara önem vererek, projelerinizi gerçekleştirmede başarılı olabilirsiniz. Kendinize vakit ayırmayı unutmayın ve ruhsal olarak rahatlamak için hobilerinize zaman ayırın. Enerjinizi doğru yöneterek, günün zorluklarını aşabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli bir zaman geçirmeniz mümkün olabilir.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni yılın ilk gününden merhaba. Güne kendinle içsel bir hesaplaşma yaparak başlayabilirsin. Bugüne kadar hangi yollar geçerek, nerelere geldiğini sorgulayacağın bir gün. Kazancından memnun olmayan bir Terazi burcuysan,arayışını daha fazla ertelemek istemeyeceksin. Senin için en uygun ilanları inceleyeceksin.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Temel bilgilerle ilerlediğiniz alanları profesyonelleştirmeniz beklenebilir. Sorumluluklarınız bu yönde olduğunda sizin de bu yöne eğilmeniz gerekecektir. Hafife almak bugün için pek akıllıca olmayabilir.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işinizle ilgili anlam vermekte zorlandığınız konular gelişebilir. Ani tepki vermekten kaçınmalısınız. Belirsizlikten dolayı yanlış kararlar alabilirsiniz. Gündemde olan konular için başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. Dikkatsizlik yapmamaya özen gösterin. Duygusal anlamda zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda tecrübelerinizi bilinçli bir şekilde kullanarak gününüzü şekillendirebilirsiniz. Partnerinizle iletişimi ön planda tutabilirsiniz.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmiş hakkında sıkça düşünüp nostalji yapabilirsin bugün. Eski güzel zamanları hatırlamak sana iyi gelebilir hatta. Aynı zamanda geçmişten ders almak da isteyebilirsin bugün. Yaptığın hataları kabullenip onlardan ders çıkarmak çok daha iyi şeylere odaklanmanı sağlayabilir.

1 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kendinizi doğru bir şekilde ifade etmek, esas olarak ev işleri ve sorumluluklarla ilgili olan tıkanıklıklar veya kısıtlamalar nedeniyle zorlayıcı olabilir. Nitekim günlük yaşamınızı, rutinlerinizi, işinizi ve projelerinizi iyileştirmenin yollarını buluyorsunuz. Bugünün enerjileri biraz sabır gerektirse de cesaretlenmek için birçok nedeniniz var. Yakın gelecekte birçok plan veya durmuş olan projeler veya girişimler ilerlemeye başlıyor. Artık ilerlemenizin önünde daha az engel var. Ailenizle daha iyi iletişim ve ilişkiler, genel olarak daha fazla inanç ve güven deneyimleyebilirsiniz. Bugün, tartışmalarınızda ve açıklamalarınızda mümkün olduğu kadar açık olun veya daha da önemlisi, kararınızı saklı tutun!

1 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişilerin olaylar karşısında gösterdikleri tavırlar ve değer kavramları, sizin için önemli ve bu nedenleçevrenizde, kararsız ortalıkta dolaşan arkadaşlarınızı eleştiriyorsunuz. Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olun.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizde zorlu ve karmaşık görevleri gerçekleştirmek için disiplin ve dayanma gücü var. Gelecek için sağlam bir temel oluşturun. Kişisel kaynaklarınızı koruyun.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün duygusal olarak içe çekilebilirsiniz ancak sosyal çevrenizle güzel bir gün geçirebilirsiniz. Finansal alanda şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda eşinizden sürekli bir şeyler istiyor ve onu kısır bir döngü içinde yaşatıyorsunuz. Dikkat edin, onu yormayın ve şaşırtmayın. İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın. Böylece gergin ortamların oluşmasını önleyeceksiniz ve daha sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız. İş yerinde problemleri zamanında algılayın ve kararları yerinde vermeye çalışın. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Mide ağrılarınızın nedeni aşırı stres.

1 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 36" R
Ay
Koç
27° 10' 20" R
Merkür
Başak
18° 36' 59" R
Venüs
Terazi
26° 26' 24" R
Mars
Yengeç
08° 58' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 14"
Satürn
Balık
15° 07' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 35"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>