Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İç Sesinizi Dinliyorsunuz! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2023, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kişisel sorunlarınız nedeniyle ilişkinizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Harekete geçmek için en uygun zamanı beklemeniz gerekiyor. Sınırları lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapın.

Maddiyatla ilgili konuları gözünüzde çok fazla büyütebilirsiniz. Her şeyin istediğiniz gibi olması için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hakkınızda söylenenlerin, duyduğunuz eleştirilerin haklılık payı olduğunu düşünebilirsiniz. Bunları bir milat saydığınızda bakış açınız da, moraliniz de, çevrenize karşı tavırlarınız da değişecektir. Kendinizde sevdiğiniz ve sevmediğiniz özelliklerle yüzleşerek nereden başlamanız gerektiğini görebilirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dengeyi sağlamak için çaba gösterebilirsiniz. İletişim becerileriniz sayesinde tartışmaları çözebilir ve insanlar arasında uzlaşma sağlayabilirsiniz. Ancak aynı zamanda kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemeniz önemlidir. Kendi değerlerinizi ve isteklerinizi ön plana çıkarmak sizi daha dengeli ve mutlu yapabilir. Bugün maddi konularda da dikkatli olmanız gerekebilir. Bütçenizi kontrol altında tutmak ve gereksiz harcamalardan kaçınmak önemlidir. Kendinize zaman ayırarak aklınızı ve bedeninizi dinlendirebilirsiniz. Keyif alabileceğiniz aktivitelere yönelmek sizi motive edebilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve ilişkilerinizi güçlendirmek için uygun bir gün olabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler dilerim!

5 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, hislerinize kulak vereceksiniz ve çevrenizi gözlemleyeceksiniz. Çevrenizdeki bazı kişilerin arkanızdan konuştuğuna dair şüphelerinizde yanılmadığınızı fark edebilirsiniz. Evli bir Terazi burcuysanız eşinizin kıskanç tavırları, onun size güvenmediğini düşündürtebilir. E-ticaret, reklamcılık alanlarıyla ilgilenen bir Terazi burcuysanız, network ağınızı genişletebilirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimin fikrini aldığınıza dikkat etmelisiniz. Sözüne itimat edeceğiniz insanları seçmek, gidişatın belirleyicisidir. Bu konuda geçmişte yaşadıklarınızı, kendi değerlerinizin neler olduğunu hatırlamanızda fayda var.

5 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Gün içinde sizi zorlayacak koşullarla uğraşabilirsiniz. Eğitsel konulara özen göstermelisiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan size dayatılan ya da sadece kabul görmek için yaptığınız şeyleri fark etmeli ve onlardan kurtulmak için büyük bir çaba göstermelisiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu haftaya başlarken yeni ortamlara girmek senin için iyi olabilir. Yeni insanlarla tanışmaktan çekinmemek, karşına sürekli yeni fırsatların çıkmasını sağlayabilir çünkü. Bu fırsatları değerlendirmeye çalışmak da gün içinde seni fazlasıyla meşgul edebilir.

5 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün doğru kaynakları hayatınıza çekme kapasitenize olan güveninizi artırır. Güvenlik ve rahatlık arayışınız bu döngü sırasında zevklerinizi, tarzınızı ve duygularınızı güçlü bir şekilde etkiler. Zaten sahip olduğunuz şeylerin tadını çıkarmak için iyi durumdasınız ve mevcut koşullarınızdan en iyi şekilde yararlanırsınız. Bazı lükslere ilgi duyuyor olsanız da harcamalarınızı kontrol altında tutmanıza yardımcı olabilecek bir hedefe daha fazla önem veriyorsunuz. Bugün, sıradan bir günde gözden kaçırdığınız veya rafa kaldırdığınız arzularla daha iyi temasa geçiyorsunuz.

5 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz sadece kendi fikirlerinize aşıksınız. Mantıklı gibi görünseniz bile en son sözü söylemek konusunda ısrarcısınız. İş yaşantınızda kendinize güvenmeniz sizi başarıya götüren etkenlerden biri. Farklı olmak güzel bir şey.

5 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sihirli bir el dokunmuşçasına maddi ve manevi sorunlar çözülüyor. Enerjiler tıkandığı zaman, evren çözümü kendiliğinden yapar. Çünkü enerjilerin akışta kalması gerekir. Sadece olumlu düşünerek ya da sevgide kalarak en büyük sihri sen yapabilirsin. Bu marifetin ile birlikte evrenle bir bütün olarak hareket ediyorsun ve sıkıntılarını aşıyorsun bugün.

5 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişkinin önemli sorunları olabilir. İlişkiyi olduğu gibi kabullenip, ilişkinin tadını çıkarmaya bakın. Büyük olasılıkla kısa dönemli bir ilişki olacak! Bugün işinizle ilgili zamanınızı iyi değerlendirmeye çalışın. Verimli programlar yapabilir, iradenizi güzel kullanabilir ve sabırla çalışabilirseniz, üstlerinizden övgü alabilirsiniz. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım.

5 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 50" R
Ay
Boğa
03° 35' 49" R
Merkür
Başak
19° 24' 55" R
Venüs
Terazi
26° 57' 54" R
Mars
Yengeç
09° 12' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 49"
Satürn
Balık
15° 05' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 26"
Neptün
Balık
28° 31' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 32"
Lilith
Terazi
09° 13' 06"
True Node
Koç
06° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>