Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Herkes Hakkettiğini Yaşıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmak isterken sorun yaşanabilir. Birlikteliğinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmayın.

Netleşmesi daha kısa sürecek işler üzerinde odaklanmak isteyebilirsiniz. Kişisel durumunuzu meslek hayatınıza yansıtmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Maddi amaçlarınızın dışına öıkmamaya çalışın. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamanda olduğunuzu da unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ortamlarda bulunmak, insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Sizi bekleyen işlerin, aradığınızı burada bulamamanın gün gibi ortada olduğu bu zaman dilimini heba etmeyin. Bir sorumluluğunuz varsa bunu yerine getirin, yerine getiremediğiniz durumları da aile üyeleriyle paylaşarak çözüm önerileri bulmaya çalışın.

1 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, ilişkilerinizi ön plana çıkaran bir gün olabilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla daha iyi iletişim kurabilir, ortak projelerde başarı elde edebilirsiniz. Ayrıca, sevdiklerinizle vakit geçirmek ve sosyal aktivitelerde bulunmak için uygun bir gün olabilir. Dikkat etmeniz gereken nokta, karar verirken fazla tereddüt etmemeniz ve biraz daha özgüvenli davranmanız olacaktır. Kendi isteklerinizden ve ihtiyaçlarınızdan emin olmanız, ilişkilerinizdeki dengeyi sağlamak adına önemlidir. Bugün, kendi hedeflerinize odaklanmak ve isteklerinizi ifade etmek için cesaretinizin artacağı bir gün olabilir.

1 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kin tutan birisi değilsiniz ancak geçmişte size haksızlık etmiş kişilerin layığını bulmaları deyim yerindeyse içinize su serpiştirecek. Henüz ilişkisi yeni bitmiş bir Terazi burcuysanız eski partnerinizden gelecek olan mesaj, kafanızın karışmasına neden olabilir. Çalışan bir Terazi burcuysanız haftanın son günü sizin için geçmek bilemeyebilir. Su tüketiminize özen gösterin.

1 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ve ulaşım araçlarınızla ilgilenebilir, onları yenilemek isteyebilirsiniz. Ekonomik durumunuzu bilerek hareket ettiğinizde başka yatırımlar için de imkanınız olacaktır. Abartılı davranış ve isteklerden kaçının.

1 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki sorumluluklarınızın sizi duygusal açıdan zorlayabilir. İşlerinizi ilerletme çabası içinde olabilirsiniz. Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Geçmişte kalan işleri bitirmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara yön verebilirsiniz. Bugün kendinizi göstermek için gereken mücadeleyi vereceksiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir güdü sizin hedefiniz olmamalı. Sağlıklı düşünmeli ve içe dönük karar almalısınız. Sevdikleriniz duygularınızı anlıyorlar, onlara şans vermelisiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınla planladığın görüşmeyi ertelemek zorunda kalabilirsin. Bu ani aksaklığın sizi üzmesine izin vermemek biraz sana düşecek. Görüşmeyi ileri bir tarihe ertelemek ve karşı tarafın gönlünü almak biraz zaman isteyebilir. Ancak bu konularda incelikli davranmalısın.

1 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün aşk ve parayla ilgili kararlar için belirsiz bir zaman haline geliyor. Her şeyi başkaları için yapıp bu süreçte neye ihtiyacınız olduğunu unutmak yerine kendinize iyi bakın. Arzu ettiğiniz huzur ve uyumu yakalamak için hızlı bir çözüm olarak insanları memnun etmekten kaçının. Bunun yerine hayal kurmayı hedefleyin ve sezginizin devreye girmesine izin verin. Kendinizden şüphe duymak veya kafa karışıklığı geçicidir ancak bu arada muhtemel manipülasyonlardan, büyük harcamalardan ve kalıcı kararlardan kaçınmalısınız.

1 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

1 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,hayatınız ön planda olabilir. Ayrıca ailenizle ilgili güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Finansal alanda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İletişim ve seyahatlerde ise dikkatli olmanız tavsiyedir. Gününüz güzel geçsin.

1 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizin yaşam kaynağınız. Kesinleşmemiş konular kafanızı kurcalarken, geleceğe ilişkin umutlarınız gittikçe yoğunlaşıyor. Yalnız ilişkinizin ciddiyetini yavaş yavaş aile büyüklerine de anlatmaya başlamalısınız. Kariyerinizi doğrudan etkileyecek bir toplantıda bulunmanız mümkün. Soğukkanlı olmanız ve kontrolü elden bırakmamanız gerekiyor. Maddi konularda kendinizi çıkmazda hissedebilir ve çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün stresten uzak durmaya çalışın

1 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 04" R
Ay
Boğa
03° 54' 24" R
Merkür
Başak
19° 27' 15" R
Venüs
Terazi
26° 59' 25" R
Mars
Yengeç
09° 13' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 53"
Satürn
Balık
15° 05' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 25"
Neptün
Balık
28° 31' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 29"
Lilith
Terazi
09° 13' 14"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>