Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aşk Tazeliyorsunuz! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü olumsuzluğu geride bırakma şansınız var.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Hata yapmamaya özen gösterin. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli olmaya çalışın. Bilinçli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda fedakarlığın bir ölçüsü olmalıdır. Bunu olumsuz tecrübelerle öğrenmiş olabilirsiniz. Zamanınızı ve hayatınızı, kendiniz için ve kendi sorumluluk alanlarınız için değerlendirdiğinizde beklediğiniz saygınlığı ve beğeniyi alacaksınız.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve iletişim ön planda olacak. İçinde bulunduğunuz ilişkilerde dengeyi sağlamak için iletişim becerilerinizi kullanabilirsiniz. Başkalarının görüşlerine açık olmak ve onları anlamak sağlıklı ilişkilerin temelidir. Duygusal dengeye dikkat etmekle birlikte, karşınıza çıkan fırsatlara da cesurca yaklaşabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemek önemli olacaktır. İyi bir dinleyici olmak, tartışmaları önlemek için yardımcı olabilir. Güçlü iletişim becerileriyle, bugün başarılar elde edebilirsiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi yorgun halsiz hissedebilirsiniz. Alacağınız vitaminlerle bağışıklığınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Uzun yıllardır evli olan Terazi burcuysanız, ilişkinizin tekdüzeliğinden sıkılabilirsiniz. Aşk tazeleme vaktinin geldiğini hissediyorsunuz. Ailenizle uzun telefon konuşmaları yapabilirsiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik işlerinizi hızlıca toparlamak, belli bir düzen dahilinde ilerlemek isteyebilirsiniz. Sizi bu düzenden neyin uzaklaştırdığını anlamak için gün içinde nelere ve kimlere vakit ayırdığınıza dikkat edin. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerin size gerçekten yakın olup olmadığıyla yüzleşebilirsiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mesleğinizle ilgili önemli seçimler yapmak ve yeni bir yol haritası izlemek istiyorsunuz. Aldığınız destekler, üstlerle ilişkiler sayesinde önemli görevlerin sizi beklediği bu dönemde beklentileriniz gerçekleşebilir. Artan sorumluluklar nedeni ile gevşemekten kaçınmalısınız. Arka planda kalmaya zorlayan önemli işler sizi bekliyor.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akşam saatlerinde yine ailenize ya da arkadaşlarınıza ayırdığınız zaman için efor sarf etmeniz gerekebilir ancak bu size sadecek keyif verebilir.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini duygusal olarak iyi hissetsen demantığa ve akla geldi mi biraz zorlanabilirsin. Bugün bu konuda kendini zorlamaman en iyisi. Eğer bir işi yetiştirmen gerekiyorsa önceliklere göre davranıp biraz daha ayakları yere basabilirsin.

29 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kendinizi geçmişten gelen bir şeylerden özgürleştirmeniz için güzel enerji yanınızda. Gün, ilerledikçe stres ve gerginlikten kurtulmanıza yardımcı olur ve sizi kolay yolu seçmeye ikna edebilir. Bazen sadece bir molaya ihtiyacınız olur ancak bazen de sizi daha iyisine götürecek bir zorlukla karşı karşıya olursunuz ve bugün durum böyle olabilir. Sık sık işleri kendi başınıza yapmaktan vazgeçtiğinizi veya yükü paylaşmanın sizin için çok daha iyi olacağını fark ederseniz, değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Gün içinde sosyal çevrenizde, zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarınızla başarılı bir grafik sergiliyorsunuz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İdeallerini hayata geçirme konusunda pek sorun yaşanmayacak. Genel olarak her şeyin daha iyiye gitmesi için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Süreci olumlu değerlendirmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Hata yapmamaya çalışın.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Fakat bugün aşk hayatınızda aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi gereksiz ayrıntılardan kurtarmaya özen gösterin. Mesleki faaliyetlerde ciddi bir rekabetle karşılaşma ve mücadele söz konusu. Cesur davranmalısınız. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

29 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 11' 30" R
Ay
Boğa
04° 31' 31" R
Merkür
Başak
19° 31' 53" R
Venüs
Terazi
27° 02' 28" R
Mars
Yengeç
09° 14' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 02"
Satürn
Balık
15° 05' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 22"
Neptün
Balık
28° 31' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 56"
Chiron
Koç
22° 16' 23"
Lilith
Terazi
09° 13' 31"
True Node
Koç
06° 37' 32"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>