Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Pozitif Geçiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Terazi burcu bugün aşk hayatınızda küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı ifade etme konusunda zaman zaman zorluk çekiyorsunuz. İlişkinize verdiğiniz değeri açıkça göstermek, aranızdaki bağı güçlendirme açısından önemli bir gündesiniz.

İş ve kariyer alanında, bugün enerjinizin yoğunluğu bazı önemli kararlar almanızı sağlayabilir. Doğru planlama ile karşılaşabileceğiniz sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Sınırlarınızı zorlayarak etkin bir şekilde ilerlemek, gününüzü daha verimli hale getirecek.

Bugün, maddi açıdan yeni gelişmeler yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz karmaşık durumları aşma şansınız var, ancak daha dengeli ve kontrollü bir yaklaşım benimsemelisiniz. Bu, finansal dengenizi korumanıza yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhsal ve psikolojik açıdan bazı sorgulamalar yapmanız gerekebilir. Hem fiziksel hem de mental açıdan sürdürdüğünüz alışkanlıklar artık size yaramıyor olabilir. Uzman desteği almanız, yanlış kişilerin önerilerini fark etmenizi kolaylaştırabilir.

29 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için iletişim becerilerinizle öne çıkabileceğiniz bir gün olabilir. Mantıklı ve dengeli kararlar almakta başarılı olabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak, karşınıza çıkabilecek bazı belirsizliklere karşı sabırlı olmanız gerekebilir. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak, önemli konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve duygusal bağlarınızı güçlendirmek için harika bir gün olabilir.

29 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tuttuğunu kopardığın bir gündesin. Günün ilk dakikalarından itibaren enerjin bitmiyor. Sevdiğin kişilerle uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin. Bu kadar çok telefonla görüşmen ailen tarafından eleştirilebilir. Fakat onların gönlünü almasını biliyorsun. Etrafına pozitiflik saçıyorsun.

29 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel kimliğinizi güçlendirme ve hedeflerinizle uyumu artırma fırsatı bulacaksınız. Dış görünümünüzü ve yaşam tarzınızı gözden geçirip, ilişkilerde denge arayışına girebilirsiniz. İş fırsatları ve yeni projeler için şanslı bir dönemdesiniz ve sosyal ilişkilerde yeni tekliflere açık olabilirsiniz. 

29 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek yönünde daha fazla değişiklik ve plan yapma isteği dikkat çekebilir. Ancak öğleden sonra kimi belirsizlikler ya da huzursuzluklar yüzünden kendinizi gergin hissedebilirsiniz.

29 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarısızlıklarınız için kendinizi suçlamak yerine onların altından ders almaya ve öğrenmeye başlarsanız hayatınızda büyük bir değişikliğe imza atabilirsiniz.

29 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınıza etki eden insanlara kendi rızanızla izin verip yine kendi rızanızla sınır koymalısınız. Bunun kararını kendinizden başka herkese devretmiş olsanız da artık devranın döndüğünü hissederek bunu değiştirebilirsiniz. Sorunlara yaklaşımınız kadar sevgiyi yaşama ve gösterme yaklaşımlarınız da değişiyor.

29 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, son günlerde güzel şeylere, konfor eşyalarına ve kalıcı olmasını beklediğiniz şeylere daha fazla para harcıyor olabilirsiniz. Hayatınıza iyi şeyleri daha sık çekiyorsunuz! Önümüzdeki haftalarda hayatınıza giren hediyeler, genellikle alışılmışın dışında veya cömert olacaktır. Daha da önemlisi, daha fazla saygı çekiyorsunuz. Aşk ve dostlukta, tanıdıklık ve güven arıyorsunuz. Yeni deneyimler aramaktan çok, rahat etmeye daha fazla ilgi gösteriyorsunuz. Çabalarınızı görmek ve takdir etmek için iyi bir zaman. Bugün ayrıca, başkalarıyla ortak noktalar bulmak heyecan verici olabilir. Yeni fikirler ve deneyimlerden ilham almak için heveslisiniz ve diğerleri genellikle fikirlerinizi destekleyip teşvik ediyor. İletişim akışı pürüzsüz ve doğru geliyor.

29 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün soğukluk, kıskançlık, belirsizlik, huzursuzluk, korku, güvensizlik gibi düşünceleri bilinçaltından çıkar. Dişil enerjiler ve ayın hareketleri zihnini, ruhunu, bedenini etkiliyor çünkü kendi burcunda dün bir terazi yeni ayı yaşadın. “Ayın ve gezegenlerin ritmik hareketlerine uyum sağlıyorum” diyebilirsin. Bu güzel olumlamayı sıkça tekrar edersen evren sana cömert davranacaktır.

29 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

29 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir. Rüyalarınız mesajcı olabilir. Ayrıca maddi kazançlarınızla iyileşme ve çözülmeler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı daha kolay anlaşılır davranışlara girmeniz gerekiyor. Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkmaya çalışmayın. Yapacağınızgörüşmelerinin amacına ulaşması, moralinizin düzelmesini ve kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacak. İkna yeteneğinizden de faydalanmalısınız. Bugün maddi yatırımlara girişirseniz para kaybetme ihtimaliniz yüksek. Bademciklerinize dikkat!

29 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 08' 07" R
Ay
Yengeç
14° 56' 58" R
Merkür
Akrep
14° 23' 30" R
Venüs
Yay
06° 20' 34" R
Mars
Yengeç
25° 21' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
13° 10' 05"
Uranüs
Boğa
26° 14' 20"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 57"
Lilith
Terazi
12° 48' 42"
True Node
Koç
06° 23' 59"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>