Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Bakış Açın Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme fırsatınız var. İster bir birlikteliğiniz olsun ister olmasın, sizi memnun edecek ve heyecanlandıracak yeni gelişmeler yaşanabilir. Bu durum, ilişkinize farklı bir boyut katabilir.

İş ve kariyer hayatında, bugün mesleki açıdan yoğun bir döneme gireceksiniz. Hedeflerinize uygun yaklaşımlar sergilediğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Ufak tefek pürüzlerle karşılaşsanız da bunların üstesinden gelmeniz mümkün olacaktır.

Bugün, parasal kaynakların yönetimi konusunda dikkatli olmalısınız. Hata yapmaktan kaçınmak ve kontrolü elinizde bulundurmak gerekmekte. Sorunları kısa sürede çözüme kavuşturmanız gerektiğini unutmayın; bu, maddi durumunuzu olumlu yönde etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassasiyetlerinizi ifade etmekte zorlanıyorsanız, iletişim becerileriniz kadar hassasiyetlerinizin de gelişmesi gerekebilir. Fazlaca büyüttüğünüz, aslında sizin kapsamınızda bulunmayan konulardan sıyrılmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu farkındalığın kalbinizi kırmaması için kendinize ve insanların kendilerine çektiği sınırın bilincinde olmanız önemlidir.

1 Ekim 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, bugün Terazi burcunu bekleyen enerjiler romantik ilişkilerde ve yakın ilişkilerde yoğunlaşabilir. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek ve duygularınızı paylaşmak için harika bir zaman olabilir. Ancak, anlaşmazlıklardan kaçınmak için iletişime dikkat etmeniz gerekebilir. Kendinizi ifade etmekten kaçınmamalı ve duygularınızı açık bir şekilde paylaşmalısınız. Uyumlu ve barışçıl bir gün geçirmeniz dileğiyle.

1 Ekim 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki olaylara bambaşka bir pencereden bakmak isteyeceksin. Gözü kapalı bir şekilde mutlulukların peşinden koşmak gibi bir derdin olmadığını anlayacaksın. Artık hayatında huzursuzluğa yer vermek istemiyorsun. Akşam saatlerinde ise, sosyal medyada vakit geçirmek isteyebilirsin. Alacağın bir mesaj seni heyecanlandırabilir!

1 Ekim 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarım kalmış başvurular, eğitimler veya seyahat planları gündeme gelebilir. Takviminize ve ekonomik durumunuza göre planlamalar yapıp isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Güçlü olduğunuzu hatırlamaya ihtiyacınız var.

1 Ekim 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylar gündeme gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın. Değişiklikler sizi keyifsiz kılabilir.

1 Ekim 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşamınızda kimin iyi kimin kötü olduğunu anlamak için kalbinizin sesini muhakkak takip edin. İş yaşamınızda önünüz açık olacak.

1 Ekim 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanlara karşı son derece olumlu yaklaşımlarda bulunacaksınız. Yoğun tempo altında olmanıza rağmen etrafınızdaki insanlara olan yaklaşımlarınız değişim göstermeyecek. Herkesle daha yakından ilgilenmek isteyeceksiniz. İleriye dönük yaklaşımlarınızın da bu süreçte şekillenme ihtimali var.

1 Ekim 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün Güneş ve Merkür burcunuzda hizalanıyor ve çok yakında, sadece iki gün içinde, burcunuzda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu, güçlü bir zihinsel enerji dönemi olabilir ancak yakında, daha çok sezgiyle ilgili hale gelecek. Bugün, arzularınızı ifade etme isteği oldukça belirgin olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda motive hissedebilirsiniz. Önemli farkındalıklar, aydınlanmalar ve netleşmeler yaşayabilirsiniz. Bir fikir tam anlamıyla gelişiyor veya beklediğiniz bilgi nihayet geliyor. Geçmişte kaçırdığınız detayları fark edebilirsiniz. Etkili olma eğilimindesiniz ya da başkaları sizin hakkınızda konuşuyor gibi görünüyor! Yardımcı kişilerle bağlantı kurma fırsatları da olabilir. Zihinsel yenilenme ve artan kararlılık zamanı olsa da, bugün daha fazla hassasiyet gerektiren durumlarda fazla nesnel olmamaya dikkat edin.

1 Ekim 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karmanın yanması ile mutlu son geliyor. Yani eskiden gördüklerini artık görmeyeceksin. Bu da demek oluyor ki zorlukların tümü bitiyor senin için. Hayatında mucizevi durumlar ortaya çıkıyor. Bir durumu nasıl umut ediyorsan, öyle sonuçlanıyor. Bugünün şanslısı sensin galiba. Bütün umutların ve hayallerin birer birer oluşuyor. Lütfen bu izni kendine ver.

1 Ekim 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

1 Ekim 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir veya bunalımlı olabilirsiniz ancak ailenizin desteği sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

1 Ekim 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün olumsuzlukları masaya yatırarak çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız yüksek; bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Olumsuzluklar sizi yıldırmamalı ve ilerlemek istediğiniz yoldan alıkoymamalıdır. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

1 Ekim 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 08' 07" R
Ay
Yengeç
14° 56' 58" R
Merkür
Akrep
14° 23' 30" R
Venüs
Yay
06° 20' 34" R
Mars
Yengeç
25° 21' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
13° 10' 05"
Uranüs
Boğa
26° 14' 20"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 57"
Lilith
Terazi
12° 48' 42"
True Node
Koç
06° 23' 59"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>