Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geçmiş Peşinizi Bırakmıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik yenilikler yaşanabilir. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Sınırlarınızın bilincinde olmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Düşünceleriniz değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde sorun yaşamayacaksınız.

Fırsatları değerlendirme konusunda oldukça şanslısınız. Var olan maddi sorunları tamamen geride bırakabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İstediklerinize ulaşmanız çok zor olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik işlerinizi her zamanki seyrinde yapmaya devam etmelisiniz. Bugün yeni bir şeyler denemek, farklı bir düzene geçiş yapmak her zamankinden daha zorlayıcı olabilir. Kendiniz için iyi bir şey istemenin, sadece kendinizle ilgili değil sizi etkileyen ve sizin etkilediğiniz durumlarla ilgili olduğunu unutmayın.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular ön planda olabilir. İnsanlarla iletişiminiz kuvvetli olacak ve anlaşmazlıkları çözme yeteneğiniz artabilir. Denge ve adalet arayışınız sizi olumlu sonuçlara götürebilir. Ancak, başkalarının ihtiyaçlarına çok fazla odaklanarak kendi ihtiyaçlarınızı ihmal etmemeye dikkat etmelisiniz. Kendinize zaman ayırmak ve kendi düşüncelerinizi ifade etmek önemlidir. Ayrıca, karar verme sürecinde objektif olmaya çalışmalı ve duygusal tepkilere kapılmamalısınız. Bugün kendinize biraz özen göstermeniz ve fiziksel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisinde çözülemeyen meseleler artık canınızı sıkmaya başladı. Problemleri çözmek için somut adımlar atıyorsunuz. İlişkisi henüz yeni bitmiş bir Terazi burcuysanız, eski ilişkinizdeki yaraları hala taşıdığınızı fark edebilirsiniz. Eski bir arkadaşınızın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma içten içe tepki gösterebilirsiniz

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda fedakarlığın bir ölçüsü olmalıdır. Bunu olumsuz tecrübelerle öğrenmiş olabilirsiniz. Zamanınızı ve hayatınızı, kendiniz için ve kendi sorumluluk alanlarınız için değerlendirdiğinizde beklediğiniz saygınlığı ve beğeniyi alacaksınız.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı keyfinizi kaçıran olaylar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda karışıklıklara dikkat edin. Başkalarıyla konuşurken kendi fikrinizi dayatmak isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluk almak için uygun bir günde değilsiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan kendinizi ifade etmek beraberinde ilişkisel düzeyde kıskançlık yaratabilir, neyi elde ederken nelerden vazgeçtiğinizi fark etmeniz gerek.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olanları kontrol etmeye çalışma. Bırak her şey kendi halinde devam etsin. Bir şeyler karışabilir, düğüm olabilir hatta. Ama bunun sorumlularının ilgilenmesi gerekecek, senin değil. Bırak öyle kalsın. Herkes kendi döküğünü toplasın.

6 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün özellikle iş, mali durum ve sağlıkla ilgili olarak makul değerlendirmeler ve kararlar vermenize yardımcı olur. Alışveriş yaparken, çalışırken veya bağlantı kurarken doğru şeylere yönelirsiniz. Daha fazla güvenlik arayışındasınız ve şu anda çoğunlukla dikkatli, üzerinde çalışılmış seçimler yapıyorsunuz. Yaptığınız her şeyde ılımlı olmaya daha dikkat ediyorsunuz ve bu şu anda başarının anahtarı gibi görünüyor. Enerjinizi adım adım bir yaklaşım kullanarak çözebileceğiniz sorunlara odaklamayı hedefleyin. Gün, ister dünyevi meselelerle ister duygusal yaşamınız ve ilişkilerinizle ilgili olsun, çok fazla gösteri veya drama değil, pratik hareketleri destekliyor.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız ve kendi içinize kapanmaya çalışmanız, sorunların büyümesine meydan verebilir. Kendi içinizde bir kişilik savaşı vermeyi bir kenara bırakın, yararınıza olacak.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken daha sabırlı olmalısınız. Gerçekleştirmek istediğiniz planlarınıza odaklanmalı ve başka şeylerin dikkatinizi dağıtmasına da müsaade etmemelisiniz. Neler yapabileceğinizin farkında olduğunuz sürece her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Süreç içerisinde mutlaka kendinize güvenmeniz gerekiyor.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Aşkın ilk günlerindeki heyecanını yaşamaya bakın. İş açısından oldukça aktif ama riskli bir dönem. Çeşitli engeller ve belirsizliklerden dolayı dikkatinizi sabırla elinizdeki işleri bitirmeye yöneltmelisiniz. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz. Fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz yapın.

6 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 06' 49" R
Ay
Boğa
03° 20' 20" R
Merkür
Başak
19° 22' 59" R
Venüs
Terazi
26° 56' 38" R
Mars
Yengeç
09° 12' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 45"
Satürn
Balık
15° 05' 22"
Uranüs
Boğa
27° 06' 27"
Neptün
Balık
28° 31' 35"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 35"
Lilith
Terazi
09° 12' 59"
True Node
Koç
06° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:25

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>