Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Küllerinden Doğuyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha rahat yaklaşımlar ortaya koymak isteyeceksiniz ancak bu konuda biraz daha dengeli olmanız gerekmekte. İhmalkar davranışlar ortaya koyduğunuz sürece birlikte olduğunuz kişiyle mutluluğu yakalamanız zor olacaktır.

Mesleki koşullara ön yargılı yaklaşımlar ortaya koymamaya çalışmalısınız. Daha objektif düşünmeli ve ona göre adımlar atmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

Maddiyatla ilgili konularda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Anlaşılması güç gibi görünen her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Elinize geçen fırsatları mutlaka daha iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonuç alabileceğiniz konulara odaklanmaksınız. Hem iyi birhayatı hem de kaliteli bir yaşam sürmek için vaktinizi, motivasyonunuzu harcayacağınız konuların önemli olduğunu unutmayın. Dinlenme ve çalışma zamanlarınızı düzenlemek için iyi bir gün olabilir.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik ve heyecanlı hissedebilirsiniz. İçinizdeki maceraperest ruhun öne çıkacağı bir gün olabilir. Yeni projelere veya fırsatlara açık olmanız gereken bir dönemdesiniz. Risk almaktan çekinmeyin ve cesaretinizi kullanarak yeni deneyimler edinmek için adımlar atın. Kendinizi özgür hissetmek için zaman ayırın ve rutinlerden uzaklaşmaya çalışın. Aynı zamanda, önemli kararlar almadan önce üzerinde düşünmeniz gereken bazı konular olabilir. Eğer birileri sizden beklentilerini açıkça ifade etmediyse, iletişimi açık tutmak önemlidir. Daha fazla sosyal etkinliklere katılarak ilişkilerinizi geliştirmek ve yükseltmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bugünün enerjisinden en iyi şekilde yararlanmaya çalışın ve iç sesinizi dinleyin.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne sevdiklerinle güzel bir kahvaltı yaparak başlamak isteyebilirsin. Artık büyük düşünüp, büyük hareket etmek istiyorsun. Bu yıl senin için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Evli bir Yay burcuysanız, çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Ailesiyle birlikte yaşayanlardansan, kendine yeni bir düzen oluşturabilirsin.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mimikleriniz, sözleriniz sizi zor durumda bırakabilir. Tüm odağınızı karşınızdaki insanlara bir şeyler anlatmaya verdiğinizde, asıl amacınızı unutabilirsiniz. Kendi sorumluluklarınıza yönelin ve insanların işlerine müdahil olmayın.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konuları hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Gündeminizde olan konularla ilgili başkalarıyla görüşebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular sizi duygusal olarak zorlayabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Parasal konularda tecrübeli kişilerden destek alabilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizde aksamalar olabilir.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda partnerinize gösterdiğiniz ilgi beraberinde sevgi de getirecektir. Partnerinizin de ilişki içerisindeki rolüne dikkat etmelisiniz.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında büyük değişiklikler yapmak için adımlar atmak isteyebilirsin bugün. Uzun zamandır planladığın bir gezi için aniden harekete geçmek senin için iyi olabilir mesela. Alıştığın ortamı değiştirip yollara düşmek senin için heyecan verici bir değişiklik olabilir.

1 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün ilgi odağı olma, fark edilme ve belki de talep edilme olasılığınız daha yüksek. Hedef odaklı bir zihniyet içindesiniz ancak çatışan ihtiyaçlar ve yaklaşımlarla boğuşabilirsiniz. Yakın zamanda kararsızlık hissi muhtemelen ortadan kalkacak ve ideal olarak derin düşünmenin karşılığını alacaksınız. Bu özellikle sağlık, iş, finans ve kişisel planlar için geçerli olabilir. Bilgi veya yeni bir bakış açısı ortaya çıktıkça gecikmeler ortadan kalkar ve belirsizlik dönemleri sona erer. Eğer geriye dönüp bakıyor, inceliyor ve düzenliyorsanız, bu çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı alıngan ve benmerkezci olduğunuz bir gün yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız... Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışın.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji eksikliğiniz var ve egonuzun dinlenmeye ihtiyacı olacak. Kişisel önyargılarınızın anlayışınızı engellemesine izin vermeden yeni düşünce tarzı keşfedebilirsiniz.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kariyer,konuları ön plana çıkabilir ancak tartışmalara dikkat. Şahane bir gün dilerim.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızı kurcalayıp sizi yıpratmaya çalışanlar olabilir. Eğer siz bir erkekseniz, bir kadına karşı duyduğunuz ilgi ve yakınlığın tutku haline gelerek sizi zorlaması mümkün. Onun size karşı takınacağı sıkılmış, isteksiz ya da ilgisiz tutumlar, abartılı ve dengesiz davranışlarınıza sebep olabilir. Bütün bunlar sizi daha fazla bunalıma sokabilir. Israrlı ve tartışmacı bir tavır içine girmeyin. Parasal konularda bugün dikkatsiz davranmanız mümkün. Büyük bir gayretle verdiğiniz kiloları almaya başladınız.

1 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 40' 10" R
Ay
Koç
26° 32' 52" R
Merkür
Başak
18° 32' 20" R
Venüs
Terazi
26° 23' 21" R
Mars
Yengeç
08° 56' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 05"
Satürn
Balık
15° 07' 22"
Uranüs
Boğa
27° 06' 52"
Neptün
Balık
28° 32' 20"
Plüton
Oğlak
29° 45' 15"
Chiron
Koç
22° 17' 41"
Lilith
Terazi
09° 09' 58"
True Node
Koç
06° 37' 13"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>