Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kardeş İlişkileriniz Ön Planda Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal zıtlıkları bir kenara bırakmalı ve birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Genel olarak istediklerinizi elde edebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki açıdan sizi zorlayabilecek ufak tefek tersliklerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. İstediklerinize adım adım yaklaşma şansınız var. Hataların yavaş yavaş geride kalabileceği bir gün.

Maddiyatla ilgili sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yüksek motivasyona sahip olmanız, fiziksel çekiciliğinizi artırabilir. Yeni girişimleriniz için ilham kaynağı olacak fikirleriniz ve duruşunuzla, kendinize destek ve zemin bulabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili çabalarınızın karşılığını almaya başlayabilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün patlayıcı bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Kendinizi hareketli hissedebilirsiniz ve yeniliklere açık olabilirsiniz. İletişim becerilerinizin üst seviyede olduğu bir gündesiniz, bu yüzden iletişimde bulunmak veya yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün olabilir. Ancak, aşırı iyimserlik nedeniyle gerçekçilikten uzaklaşabilir ve bazı önemli detayları atlayabilirsiniz. Dengenizi ve sakinliğinizi korumaya çalışın. Ayrıca, önyargılı düşüncelerden uzak durmak ve objektif olmak da önemlidir. İyi bir egzersiz veya açık hava aktivitesi yapmak enerjinizi dengelemenize yardımcı olabilir.

29 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi harcamalarınızı dengede tutmak istiyorsunuz. Evinizde yapacağınız tadilatı ertelemeye karar verebilirsiniz. Kardeşi olan bir Yay burcuysanız, bugün kardeşinize vakit ayırabilirsiniz. Dışarıya çıkıp yeni mekanlar keşfedeceksiniz. Sosyal medyanızı daha verimli kullanmak istiyorsunuz.

29 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızı nasıl büyüteceğinizi düşünebilirsiniz. Odağınızın burada olması size her defasında farklı seçenekler sunabilir. Daha önce yaptığınız hataları yapmamaya dikkat edin; gereksiz inatlaşmaya girmemelisiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Bazı konuları keşfetmek için adımlar atabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendi düşüncelerinizi başkalarına ifade etmek için istek içinde olabilirsiniz. Zirvede kalmak için yeni planlar yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konular dikkat çekebilir.

29 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sahip olduklarınızı koruduğunuz ve var olana şükür ettiğiniz bir gün olabilir. Çeşitli farkındalıklar yaşayabilir ve elinizdekilerin kıymetini bilmeyi tercih edebilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle birlikte zaman geçirmek senin için her şeyden daha önemli olabilir bugün. Onların sıkıntılarıyla haşır neşir olmak aile bağlarını güçlendirmede sana yardımcı olabilir hatta. Ailenle olmaktan keyif alacağın bir gün geçirmen sana çok iyi bir enerji katabilir.

29 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ısrarla tek bir düşünceye bağlı kalmanın zamanı değil. Hangi yolu seçeceğinizi anlayamadığınız için hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak bu sizin için çok daha iyidir. Zor yolu seçin ve kendi patikanızı aramaya devam edin. Bu sizin için zorlu bir dönem olabilir, çünkü kendinizi birilerine kanıtlama gereği duyuyor olabilirsiniz ama bu kendinizden vazgeçmek için yeterli bir sebep değil. Ruhsal ve fiziksel sağlığınızı es geçmeyin. Biraz hava değişikliğine ihtiyacınız olabilir bu yüzden mümkünse yakın arkadaşlarınızda planlar yapmaya çalışın.

29 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Karşı tarafı çok çabuk algıladığınız için, partnerinizin, duygularını anlatmasına gerek kalmıyor. Onun sizden gizlediği olayları çok çabuk çözmeniz, birçok konuda huzursuzluk yaratıyor.

29 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakınınızdaki insanlarla aranızda ufak tefek zıtlaşmalar gündeme gelebilir. Üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız gelişmelerle karşılaşacaksınız. İstediklerinize adım adım yaklaşma şansınız var. Tüm dengeler lehinize dönmüş durumdayken herhangi bir hata da yapmamaya çalışın. Tersliklerin tamamen ortadan kaldırılmasını sağlamalısınız. Kontrolün sizin elinizde olması gereken bir süreçtesiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman gününüz daha güzel geçiyor. Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler sayesinde, yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Gizemli ve değişik olaylar ilginizi çekiyor. Çevrenizdeki kişilerin, farklı yönlerinden yola çıkarak, onların kapasitesinden faydalanabilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 45' 03" R
Ay
Koç
27° 47' 46" R
Merkür
Başak
18° 41' 37" R
Venüs
Terazi
26° 29' 27" R
Mars
Yengeç
08° 59' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 23"
Satürn
Balık
15° 07' 00"
Uranüs
Boğa
27° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 32' 12"
Plüton
Oğlak
29° 45' 12"
Chiron
Koç
22° 17' 29"
Lilith
Terazi
09° 10' 31"
True Node
Koç
06° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>