Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kontrollüsün Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, problemler üzerinde etkinlik göstermeyi başaracaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun ve sıkıntı varsa oturup konuşmalı ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Koşullara uygunluk göstermeniz gereken bir gün.

Ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alacaksınız. Fırsatlar ve sınırlar konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir gün olmayabilir. Kendinizi izole etmek, düşünmek, arınmak isteyebilirsiniz. İyi düzeyde tutmak istediğiniz bazı ilişkilerinizin, bugüne ve geleceğe bir katkısı olmadığı gibi yaşadığınız ruhsal dalgalanmaların da sebebi olduğunu anlayabilirsiniz. Bazen seçimlerinizin suçlusu siz değilsinizdir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal konularda daha hassas olabilirsin. Sevdiklerinle iletişimini kuvvetlendirmek için fırsatlar yakalayabilirsin. Enerjik ve iyimser bir tutum sergilemek, etrafındaki insanları olumlu yönde etkileyebilir. Kendine zaman ayırarak içsel denge ve huzurunu korumayı unutma. Güzel bir gün geçirmeni dilerim!

5 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrenle olan iletişim gündeminde. Gökyüzünün etkisi, seni birtakım sınavlar vermeye zorlayabilir. Aklına gelenleri hemen söylemek yerine susma mücadelesi vermen gerekecek. Kendini frenlemen gerektiği çevren tarafından da hissettirilecek. Akşam saatlerinde yapacağın alışverişte bazı kıyafetler sonradan içine sinmeyebilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmak vizyonunuzu genişletebilir ve emeğinizin karşılığını beklenmedik anlarda alabilirsiniz. Dayanışma ve sosyal destekler ön planda olup, maddi ve manevi gücünüzü dezavantajlı gruplar için kullanabilirsiniz. Güvenilir ve huzurlu arkadaşlıklar kurarken, yatırımlar ve ortaklıklardan gelen gelirler gündeminizde olabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planları gerçekleştirmek için istek duyabilirsiniz. Bazı yönlerden de kısıtlama içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Alacağınız yardımlarla sorumluluklarınızın üstesinden geleceksiniz. Yabancılarla ilgili konularda destek alabilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde stalk ya da ihtiyacınız olan bilgileri toplamak hususunda yapacağınız açılımlar beklediğinizden daha hızlı başarıya ulaşabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Okuyan ve bunlar üzerinde düşünen biri olmak sizi karşılaştığınız ve karşılabileceğiniz her şeye hazırlıyor. Bugün günlük akışınızda zorlanmıyor olmak, dünün emeği olduğuna göre buradan da bir pay çıkarmalısınız. Hayatınızdaki ve sağlığınızdaki iyilik halinin devamı için belli bir sınırın dahilinde kalmamaya devam etmenizde fayda var.

5 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sorunlara odaklanma eğilimine işaret ediyor, sevgili Yay ve yakın ilişkilerde kontrol veya güç sorunları yüzeye çıkabilir. Öfke ve hayal kırıklığı yüzeye çok yakın olabilir ancak doğrudan ifade edilmesi zor olabilir. Olumsuzluğa odaklanmamak önemli olacaktır çünkü sizi daha iyi bir yere götürmesi olası değildir. Günün yeni enerjisinin ve coşkusunun tadını çıkarabilmeniz için gevşemenin ve rahatlamanın yollarını bulun. Bu, artan enerji, arzu ve yakın konularla ilgili ateş dönemidir, bazen çok olumlu yoğun duygular üretir ve bazen çatışmayı teşvik eder. Bu yüzden enerjinizi üretken bir şeye yönlendirmek hayati önem taşır.

5 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gündeminizde sosyal çevreniz ve gelecek planları var sevgili yaylar. Hayal ettiğiniz konularda adım atabilir, planlamalar yapabilirsiniz. Ticaret, eğitim ve hukuki konularda pozitif gelişmeler olabilir. Fikirlerine güvendiğiniz kişilerle beraber hareket etmek sizi başarıya daha fazla yaklaştıracak.

5 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ve partnerinizle ortak bir kavramda buluşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmeniz gereken bir gün. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya da özen gösterin. İş yerindeki probleminizi çözmek için çok yönlü düşünmelisiniz. Moraliniz sık sık bozuluyor. Bunun çaresi zaman zaman moral depolamak. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz. Bu yoğun tempoda sağlığınız sizin için çok önemli. Onu korumaya devam edin.

5 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>