Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Affedileceksin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Yay burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Birlikteliğinizin zarar görmesini istemiyorsanız, atacağınız adımları özenle planlamalısınız. Ufak tefek sorunları ve sıkıntıları büyütmemeye çalışın. Aksi halde ilişkinizde huzursuzluk yaşanabilir.

Yay burcu günlük yorumuve kariyer açısından, içinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir gün. Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz önemlidir. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gereken bir süreçtesiniz. Güzel gelişmeler yaşanabilir.

Yay burcu bugün finansal fırsatları değerlendirme konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri tamamen lehinize çevirme şansına sahipsiniz; ancak bunun için biraz daha beklemeniz gerekebilir. Kontrollü harcamalar yapmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hakkınızda duyduklarınızdan sonra bir karşılık vermek isteyebilirsiniz. Bu kişilerin istediğinin de bu davranışlarınız olduğunu unutmayın. Temiz hava solumak, sadece açık alanda durmakla değil kendi içinizi ve ortamınızı korumakla mümkün olur.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel huzuru ve dengeyi bulmak adına kendinize zaman ayırmanız önemli olabilir. Duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz ancak bu geçici etkiler sizi hedeflerinizden uzaklaştırmamalı. İletişim konularında daha dikkatli olmak ve karşınızdakini anlamaya çalışmak faydalı olacaktır. Olumlu düşünmeye devam edin ve esnek olun, bugün üzerinde fazla düşünmeye gerek olmayan detaylarla zamanınızı harcamayın.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş hatalarının devamlı aklına gelmesinden yorgun düştüğünü fark edeceksin. Bunun muhakemesini yaparken, kırdığın kalplerden özür dilemek üzere telefon konuşmaları gerçekleştirebilirsin. Abur cuburu biraz abartmış olabilirsin, sağlığına dikkat etmelisin. Cumartesi günü çalışmamanı, ufak bir kaçamak eşliğinde değerlendireceksin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat ve eğitim konuları ön planda olabilir. Bildiklerinizi paylaşmak birçok insana ışık tutabilir. Kendinizde bu gücü gördüğünüzde bir daha bırakmak istemeyebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalan konular ya da sizi duygusal açıdan huzursuz eden durumlar söz konusu olabilir. Endişelerinizi daha iyi tanımlamaya çalışmalısınız.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmeye yönelik atacağınız her türlü adımın hızlı sonuçlarla karşılaşabilir daha büyük adımları tasarlayabilir ya da atabilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir ekip lideriyseniz yanınızda çalışanlara, sosyal çevrenizdeyseniz beraber vakit geçirdiğiniz kişilere bazı sürprizler yapabilirsiniz. Sizi rahatlatan bir şeylere olanak tanıdığınızda bunu hayatınızdaki diğer insanlara ve konulara taşımanız kolaylaşacaktır. Buzları eritiyorsunuz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, güç, kontrol ve sorumluluk konuları bugün gündemde olabilir veya para endişeleri düşüncelerinizi bulandırabilir. Gün, kişisel planlarla ilerlemeye elverişli değil. Programlar söz konusu olduğunda biraz esneklik gerektirir. Planlarınızı kesintiye uğratan birveya sağlık sorunuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Size yardımcı olması için birine bağımlı olmaktan kaçınmak şu anda en iyisi olabilir. Mümkünse kendinizi merkeze almanız en iyisidir, böylece enerjinizi gerçekten değerli bir şeye yönlendirebilirsiniz. Ayrıca, bunu yapabilirseniz, başkalarına da anlamaları, kabul etmeleri ve akışa uymaları için ilham verebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Işler umduğun gibi sonuçlanmasa da bu durumda gerçekleşen olayların olumlu yönlerini görmeye çalış. Geçmişte yapılan hatalar çabuk unutulmaz ama kim hatasız ki… Herkesin hataları olabilir. Hayatında samimileşen bir ilişki olacak bu aşk ya dailişkisi olabilir. Sen affedicilik yapıyorsun bunun karşılığında uzlaşmazlığın olumlu bir çözümü oluyor.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi vurgulayın. Kadınlar duygularınızı daha derin bir anlayışla harekete geçirecek. Gayrimenkule yatırım yapın. Evinizi kişisel zevklerinizi ifade edecek şekilde düzenleyin. Kilonuza dikkat edin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklemediğiniz yakınlaşmalar gününüzün hareketli ve neşeli geçmesine yol açacak. Aşk hayatınızda edindiğiniz yanlış izlenimler yüzünden kaygı duyuyorsunuz. Gelecek günler, tespitlerinizin ve kaygılarınızın ne kadar yersiz olduğunu size gösterecek. İş hayatınızda problem istemiyorsanız, sorun yaratan insanlardan uzak uzun. Aklınızdaki fikirleri hayata geçirmek için uygun bir dönem. Başarı sizi bekliyor. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Ama yine de denkleştirerek yaşıyorsunuz.

7 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>