Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Arkadaşınla Anlaşmazlıklar Yaşıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha sabırlı olmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak herhangi bir adım atmadan önce daha sabırlı olmaya çalışın. Tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünmeniz gereken bir süreçtesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Sorunlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamayı başarabileceksiniz. Her türlü gelişmeyi daha yakından takip etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenilmeyeni yaşayabilirsiniz. Umudunuzu yitirdiğiniz ya da ihtimal vermediğiniz konularda size farklı kapılar açılabilir. Bir şeylerin iyiye gideceğine inanmanız için hem evrenin hem de çevrenizin desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjinizin yüksek olduğu bir gün olacak. Hedeflerinize odaklanma konusunda büyük bir motivasyon hissedeceksiniz. Kendinizi daha da güçlü hissetmek için sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyin. İş ilişkilerinizde iletişim becerilerinizi kullanarak başarı elde etme şansınız yüksek. Aşk hayatınızda romantik bir atmosfer olabilir, birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kendinizi biraz da dinlendirip rahatlamanız önemli olacak. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşınla anlaşmazlık yaşayabilirsin. Sen her ne kadar orta noktayı bulmak istesen de onun bencil tavırları arkadaşlığınıza son noktayı koyacak. İlişkisi olan Yay burcuysan, partnerinle yurtdışı planları yapabilirsiniz. Farklı yerler keşfetmek yeni insanlar tanımak ilişkinize her zaman iyi geliyor.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenilmeyeni yaşayabilirsiniz. Umudunuzu yitirdiğiniz ya da ihtimal vermediğiniz konularda size farklı kapılar açılabilir. Bir şeylerin iyiye gideceğine inanmanız için hem evrenin hem de çevrenizin desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kafaca yoğun ve hareketli günlerdesiniz. İlginç fikirler sayesinde yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Tüm gelişmeleri yakından takip etme arzunuz ve isteğiniz de var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız. Tercihleriniz konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Hata yapmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tutkun ve kararlılığın, birçok işin üstesinden gelmeni sağlayacak bugün. Kendini çok enerjik hissedeceksin ve bir sürü konuyu bugünden halletmek isteyeceksin. O yüzden kendine güzel hedefler seçmelisin bugün.

10 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok fazla veya çok erken konuşmaya eğilimli olduğunuz için iletişimlerinizi kontrol etmek en iyisidir sevgili Yay. Neyse ki zihinsel huzursuzluk, özellikle sizi yeni, ilginç bilgiler veya ilgi alanları aramaya zorluyorsa, olumlu deneyimlere yol açabilir. Nitekim kuru veya monoton işlere odaklanmanız gerekiyorsa disiplin geçici olarak eksik olabilir. Bugünün ilerleyen saatlerinde konsantre olmak çok daha doğal. Günün ilk yarısının aksine dikkatinizi dağıtmak o kadar da kolay değil! Bir konuyu zorlamak, dürtmek ve derinlemesine araştırmak yerine rahatlar ve gözlemlerseniz daha fazlasını öğreneceksiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda artan arayışlar sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Bugün partnerinizi sorgulama gereği duyabilirsiniz. Gereksiz tavırlarınız sizi zorlayabilir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün para, kazançlar veya seyahat, eğitim, iletişim veya sözleşmelerle ilgili güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizin yapacağı sürpriz sizi çok etkileyecek ve son günlerdeki huzursuz tavrınızdan vazgeçeceksiniz. Daha iyimser duygular içine girerek ilişkinizle ilgili duyduğunuz gereksiz endişelerden sıyrılmayı deneyin. İşinizle ilgili düşünceleriniz oldukça açık ve planlarınızı gerçekleştirmek için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. Tutumluluğunuza nazar değdi. Son zamanlardaki hesapsızlığınızın cezasını çekmek istemiyorsanız, biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor.

10 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 16' 33" R
Ay
Boğa
05° 09' 44" R
Merkür
Akrep
06° 54' 02" R
Venüs
Yay
00° 26' 18" R
Mars
Yengeç
23° 13' 54" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 20" R
Satürn
Balık
13° 22' 40"
Uranüs
Boğa
26° 24' 34"
Neptün
Balık
27° 47' 55"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 16"
Lilith
Terazi
12° 16' 12"
True Node
Koç
06° 35' 59"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:10

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>