Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Uykunu Düzenliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmaya çalışmalısınız. Belirsizliklerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçtesiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakabileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Ufak tefek engellerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Ayrıca, ideallerinizle uyuşmayan ve hedeflerinize uymayan bazı sıkıntıları da çözümleme şansınız var.

Maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamaya çalışın. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizi oluşturan kişiler değişebilir, farklı ortamlara girmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bazı insanların hayatınızda artık yer almaması gerektiğinde, başlangıçta ne olduğunu anlamayabilirsiniz ama sonrasında iyi hissedersiniz. Bugün o günlerden biri olabilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerji dolu bir gün geçireceksiniz. Kendinizi motive hissediyor ve hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atmaktan çekinmiyorsunuz. İçgüdüleriniz size doğru yolu gösterecek ve hedeflerinize ulaşmak için önemli ipuçları sunacak. İş hayatında veya eğitimde başarı elde etme şansınız yüksek, bu yüzden yeni projelere girişmek için cesaretinizin olduğu bir dönemdesiniz. Öte yandan, ilişkiler alanında da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz güçlü olacak ve onlarla keyifli zamanlar geçireceksiniz. Ancak, aceleci davranmaktan kaçınmanız ve kararlarınızı dikkatli bir şekilde düşünmeniz önemlidir. Kendinize zaman ayırarak, içsel dengeyi korumanız gereken bir gün olabilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne daha dinç başlamak için uykunu düzene sokmak isteyebilirsin. Daha erken saatlerde uyumaya özen göstereceksin. İş arkadaşlarının terfi almak için yaptıklarını duyunca çok şaşıracaksın. İlişkisi yeni bitmiş Yay burcuysan, eski sevgilinle tesadüfen karşılaşabilirsin. Bu karşılaşmada ona karşı küllenmiş duygularının olduğunu fark edebilirsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların ilham bulacağı fikirler ve organizasyonlar üzerinde çalışabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir amaç katabilir, maddi ve manevi açıdan daha güçlü hissedebilirsiniz. Bugün duygusal ve sosyal etkileşimlere açıksınız, karşınıza çıkacak kişilerin uzun vadede etkisi ve yeri olabilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ufak anlaşmazlıkları büyütmeyin, akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akışta kalın

8 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cümlelerinizi özenli seçmeniz oldukça büyük önem taşıyacak. Ayrıca dua etmek, meditasyon yapmak ve totemler oluşturmak için de uygun bir gün.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların sana karşı daha anlayışlı olacağı bir gündesin. Bugün bazı meseleler senin için çok daha kolay hallolacak. Bu güzel enerjiyi yeni insanlarla tanışmayla veya gözünde büyüttüğün bazı konuşmaları yaparak harcayabilirsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, her zamanki rutinden farklı bir şey yapmanın tadını çıkarmak bugün odak noktanız olabilir. Artık tempo değişikliği sizin için iyi olacaktır. Para kazanma veya işle ilgili konularda bir heyecan dalgası yaşanabilir ve sağlığınızı, işinizi veya rutinlerinizi iyileştirmenin yeni yolları güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Şimdi hayal kırıklıklarını geride bırakmak normalden daha kolaydır. Hayallerinize ve sezgisel duygularınıza özel dikkat göstermenin tam zamanı. Güçlü olabilecek içsel inancınızla temasa geçiyorsunuz. Bugünlerde yetenekleriniz, kaynaklarınız veya paranızla daha fazlasını yapmak için motivasyon buluyorsunuz. Sezgilerinize güvenerek doğru kararlara yol açtığınızda doğru kaynaklara yönelirsiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Oysa, yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler; sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli. Bugün arkadaşlarınıza ve çevrenize hakim olabiliyorsunuz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün para, kazançlar veya seyahat, eğitim, iletişim veya sözleşmelerle ilgili güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sizi rahatsız eden belirsizliklerin yavaş yavaş ortadan kalkacağı bir gündesiniz. Duygusal yönden çok daha olumlu bir döneme giriyorsunuz. İş yerinde olumsuz konuşmalar geçebilir. Amirlerinizle münakaşa edebilirsiniz. Bu münakaşalarınızın sebebi de, arkadaşlarınızla yaşadığınız olumsuz gelişmeler. Etrafınızdakiarkadaşlarınızla konuşurken biraz daha dikkatli olun. Sizin açık sözlülüğünüz kimi zaman kırılmalarına neden olabiliyor. Parasal durumdan çok sıkışıksınız

8 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>