Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Temkinlisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, koşullara uygun hareket etmeli ve birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak daha temkinli olmalısınız. Üzerinizdeki yük size ağır geliyor olsa da mücadele etmeye devam edin. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Maddi olarak gösterişe kaçmaya meyillisiniz. Fırsatları daha net değerlendirmeniz gerekiyor. Aksi halde sorunlar yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü bir özdeğerlendirme günü ilan edebilir, yakınlarınızdan da bazı görüşler alabilirsiniz. Yüzleşmekten çekindiğiniz durumlar karşısında olumsuz tepkiler vermek yerine bunlara neden olan konuları bulup değiştirmeye çalışmalısınız. Heyecanlı yönünüzün öfke ve üzüntünüzü de büyük bir şekilde yansıtmanıza neden olabilir; kendinizi ve kelimelerinizi dizginleyin.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Yay burcu insanları için heyecan verici fırsatlarla dolu bir gün olabilir. İçinizdeki maceraperest ruh, sizi yeni ve ilginç deneyimlere yönlendirebilir. Fikirlerinizi paylaşmak için harika bir gün olabilir ve sosyal çevrenizde ilgi çekebilirsiniz. Sadece dikkatli olmanız gereken nokta, ani kararlar almaktan kaçınarak planlı ve adım adım ilerlemek olabilir. Bugün, ruhunuzu besleyen ve size mutluluk veren aktivitelere odaklanmak size iyi gelebilir. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz!

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Taşınmak isteyen bir Yay burcuysan, hayallerindeki konforlu evi bulman biraz vakit alabilir. Ev bakmak seni yorsa da hayallerindeki evi bulmadan pes etmek istemeyeceksin. Çalışan bir Yay burcuysan, yöneticinle gerginlik yaşamamak adına biraz geri planda kalmak senin için iyi bir hamle olabilir.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde olduğunuz günlerde dinlenmeye ve küçük uğraşlara zaman ayırmak iyi hissettirebilir. Ancak toparlanması gereken eşyalarınız ve işlerinizi de ertelemeden bunu yapmalısınız. Fiziksel olarak bir düzenleme, tadilat gündeminizde olabilir. 

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişle bağlantılı konular nedeniyle kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz. Akılcı olmayan durumlar yüzünden harcamalar da artabilir.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de aşk hususunda şanslı olacak ve romantizme doyacak gruptasınız. Söylemlerin ucunu kaçırabilir gereksiz vaatlerde bulunabilirsiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla daha yapıcı konuşmalar yapmak ve pozitif davranmak gününün daha güzel geçmesini sağlayacak. Mevcut olan sıkıntılara odaklanmak yerine çözüm yolları aramak hem senin için hem de sevdiklerin için daha iyi bir hareket olabilir.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün hayatınızda denge ve uyum bulmaya odaklanıyorsunuz. Başkalarını dahil etme ihtiyacınızı veya arzunuzu fark edebilirsiniz. Başkalarıyla aynı fikirde olmayı ne kadar denerseniz deneyin şu anda bir uyum eksikliği buna engel olabilir. Bu önemsizdir ve sabrın çözemeyeceği bir şey değildir. Başkalarına karşı nazik olun ve en iyi sonuçları elde etmek için kendinizden çok fazla şey beklemeyin. Birinin güvenilmezliği, ilgisizliği veya sinirliliği belirgin olabilir ancak başkalarının ruh hallerinin gününüzü tanımlamasına izin vermemeye çalışın. İnsanlar, sizin sorunlarınızı fark edemeyecek kadar kendi sorunlarına kapılmış olabilirler.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Konuştuğunuz her şeyin altında gizli nedenler aranmasını istemiyorsanız, net olmayı denemekten başka çareniz yok. Maddi problemlerinizi hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizipotansiyelinize de yansıtabileceksiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sabah saatlerinde kendinizi ifade edememek veya anlaşılmamaktan kaynaklı hassas hissedebilirsiniz. Günün ilerleyen saatleri parasal konular ve sağlık sorunları gündemde olabilir. Çok iyi bilmediğiniz, emin olmadığınız konulardan uzak durun. Gözü kapalı girdiğiniz riskler kaybettirebilir.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevre atılımlarınız için, beklediğiniz fırsatlar ayağınıza geliyor. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Yeni tanışacağınız kişilerin size olan ilgilerinden sıkılabilirsiniz. Bugün Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken, farklı olaylar ilginizi çekebilir. Öfkelerinize hakim olmanız gereken bir gün.

11 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>