Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Plan Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2024, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Duygusal olarak kendinizi geriye çekme ihtimaliniz var. İlişkinizde var olan problemleri çözüme kavuşturmak için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçının. Belirsizlikler sizi çok fazla zorlayabilir. Her şeyi bir düzen içerisine sokmaya çalışın.

Maddi anlamda ufak tefek pürüzler gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklı işlerinizin haricinde bireysel olarak bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda bir parantez oluşturarak burada kendinize göre, hayallerinize göre yeni sorumluluklar almak gerekebilir. Bu süreçte, suçlu hissetmenize ya da yanlış yaptığınızı düşünmenize neden olan tepkiler alabilirsiniz; bu manipülasyon ve öneri ayrımını yapmanız önemli olacaktır.

14 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, tabii ki! Bugün arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilir, grup aktivitelerine katılabilirsiniz. İletişiminiz güçlü olacak ve fikir alışverişlerinde bulunmak sizi motive edecektir. Aynı zamanda aile üyeleriyle de yakın ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, sosyal ilişkilerinizdeki dengeyi korumaya özen göstermek önemli olacaktır. Ufak tefek aksilikler sizi hemen yıldırmasın, sabırlı ve anlayışlı olmaya gayret edin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

14 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer arkadaşlığını bitirdiğin kişiler varsa duyduklarından sonra ne kadar doğru bir karar verdiğini tekrar fark edeceksin. Bazen duygularınla hareket etmek sana doğru yolu gösteriyor. Yaz tatili planlamalarına erkenden başlamak isteyeceksin. En güzel otelleri araştırarak erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak için araştırmalara başlıyorsun.

14 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hırs ve hedef aynı noktaya giden iki yol gibi görünebilir ancak hırs bazen çetrefilli güzergahlara götürebilir. Bugün kendiniz ispat etmek, hakkınızı almak uğruna bu çetrefillere mahal vermemelisiniz. Sakin, aklı başında ve kendinden emin bir duruşla ortaya koyduğunuz her şeyin geri dönüşü de yine aynı şekilde olacaktır. 

14 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Olayları fazla büyütmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar almanız gereken durumlar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partneriniz sizin karmaşık olduğunuzu düşünerek sizi anlamakta zorlandığını söyleyebilir. kendinizi ifade etme dilini değiştirmelisiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şeyi kontrol etmeye çalışmak üstünde gereksiz bir gerilim yaratabilir. Bazı konuları zamana bırakmak daha zor gibi görünse de kendini geri çekmeli ve olayları oluruna bırakmalısın. Kendini çok fazla yormak sana ekstra güzellikler katmayacak bugün.

14 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün daha spontan bir yaklaşımdan hoşlanıyorsunuz. Yine de özellikle ev çevresinde, aile dinamiğinde, işinizle veya sağlığınızla ilgili pratik gelişmeleri destekliyor. Geleneklerin ve rutinlerin değerini görmek ve takdir etmek daha kolaydır. Şu anda ve gelecekte güvenlik, giderek daha fazla yatırım yaptığınız bir şeydir ve bugün, özellikle geleceğinizi güvence altına almanıza yardımcı olacak etkinliklerden keyif alırsınız. Ayrıca ev yaşamınızda daha fazla düzen ve bağlılık arayabilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularla ilgili harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Düşündüğünüz konuların maliyeti size yüksek gelecektir. Pazarlık yapmasını bilmediğiniz için, çoğu kez yaşamınızı zorlaştıran ödemeler karşınıza çıkıyor.

14 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

14 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili yay; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı veya inançsal konular ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

14 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 28' 57" R
Ay
Boğa
08° 18' 37" R
Merkür
Akrep
07° 13' 29" R
Venüs
Yay
00° 41' 24" R
Mars
Yengeç
23° 19' 29" R
Jüpiter
İkizler
21° 11' 57" R
Satürn
Balık
13° 22' 05"
Uranüs
Boğa
26° 24' 09"
Neptün
Balık
27° 47' 38"
Plüton
Oğlak
29° 39' 05"
Chiron
Koç
21° 02' 41"
Lilith
Terazi
12° 17' 35"
True Node
Koç
06° 35' 36"
Son Güncelleme : 18/10/2024 12:10

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>