Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sosyalsin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi net olarak ifade etmek isteyeceksiniz. Beklentiler doğrultusunda hareket ederken daha dengeli olmalısınız. Birlikteliğinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız takdirde her şey istediğiniz gibi olabilir.

Algılama yetiniz bir hayli yüksek. Gerekli olan adımları atabilecek olmanız da önemli. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu durumu mutlaka lehinize çevirmeniz gerekmekte. Daha sabırlı olmanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Fırsatlardan net olarak yarar sağlamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Planlamalarınızda değişiklikler yaparken, memnun olmadığınız ama emek verdiğiniz şeyleri bırakmayı öğrenmeniz önemli olabilir. Sosyal ilişkilerdeki değişimleri doğru analiz etmelisiniz. Eğitim, mesleki gelişim ve hukuksal süreçlerde geçmiş hatalardan kaçının; 2018’den bu yana devam eden konuları tamamlamak için bugünü değerlendirin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Yay burcu insanları için iletişim becerilerinizin ön planda olacağı bir gündesiniz. Kendinizi net ve açık bir biçimde ifade ederek çevrenizle daha iyi iletişim kurabilirsiniz. Fikirlerinizi rahatça ifade edebilir, konuşmalarınızla etkileyici olabilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirmek adına önemli adımlar atabilirsiniz. Bugün dikkat çekici bir enerjiye sahip olacaksınız, bu enerjinizi olumlu şekilde değerlendirebilir ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır evde vakit geçirmek seni olumsuz etkilemeye başlıyor. Bugün arkadaşlarını arayıp onlarda dışarıya çıkmak isteyebilirsin. İşinden memnun olmayan Yay burcuysan, yeni biraramaya başlayabilirsin. Geçmişten çalıştığın kurumdaki referansların sana yardımcı olacaktır.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yerinde organizasyon ve sorumluluklar ön planda olabilir. Uzun vadeli hedeflerinizi gerçekleştirmek için pratik adımlar atabilirsiniz. Becerilerinizi ortaya koymak, kendinizi göstermek ve bir süredir hissettiğiniz yetersizlik hissini aşmak adına iyi bir gündesiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. İletişimle ilgili işlerinizde gelişmeler olabilir. Kişisel konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Günün ilerleyen saatlerinde parasal konularda daha aktif olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Eğitim ile ilgili geliştirebileceğiniz konular var.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza başarı getirmek için bilinçli bir çaba harcayacaksınız ve adrenalini kendi özgür iradeniz ve çabanız ile yeniden hayatınıza çekebileceksiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığınızı zorlamak daha iyisini çıkarmanıza yardımcı olsa da bundan keyif almanızı engelleyebilir. Tamamen sorumluluk ve gönüllülük esasıyla ilerlemek yerine bugün size keyif ve bakış açısı katacak konulara da ağırlık verebilirsiniz. Sosyal medya, yazılı işler ve editörlükle ilgili konularda çalışmalarınızı planlamak size iyi gelebilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ruhsal olarak gelişmenin, zorlu meselelerle yüzleşmekten geldiğini fark ediyorsunuz! Birisi sizi uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir şeyin peşinden gitmeye veya hayatınızın sorumluluğunu almaya motive edebilir ya da önemli bir şeyi başarmak için birinden destek alabilirsiniz. Bir ilişki, anlamlı değişiklikler yapmanız için size ilham olabilir. Şu anda gerçekleşen olaylar, belirli bir miktarda özerkliğin sizin ve ilişkileriniz için mükemmel olduğunu keşfetmenize yol açabilir. Daha cesursunuz, istediğiniz şeyin peşinden gitme konusunda daha heveslisiniz ve karşı konulması zorsunuz!

15 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konusunda doğru kararlar almalısınız. Bugün uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Çevreniz tarafından hatalarınız gözlenecektir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi neşeli ve pozitif hissedebilirsiniz, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz ve yurt dışı, eğitim, seyahat alanlarında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda kendinize gereken fırsatları tanımıyorsunuz. Bugün, istemdışı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yapmanız gereken davranış biçimi, olayları olduğu gibi kendinize özgün bir yorumla değerlendirmeniz. İnatçı tavrınızı ortaya koyacak ve taviz vermeden çalışmak isteyeceksiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>