Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Cesaretlisin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, karşınıza çıkacak olan gelişmeleri değerlendirmek isterken hislerinizin aniden değişiklik göstermesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiden uzaklaşma ihtimaliniz var. Bu da yaşanan tartışmalardan ve başka birinin size iyi gelmesinden kaynaklanacak. Hislerinize ihanet etmemelisiniz.

Dile gelmemiş konuların ortaya çıkmasıyla şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. İş ortamında gözlerin üzerinizde olma ihtimali var. Hizmet alanında çalışanlar için engellemeler yaşanabilir. İstediklerinize ulaşma noktasında kendinizi güçlü hissetmiyor olacaksınız. Düzen arıyorsanız, biraz daha beklemek zorundasınız.

Gerçekleştirecek olduğunuz faaliyetlerden kazanç sağlama durumunuz var. Kişisel gücünüzü ortaya çıkarmak isterken bulunduğunuz durumu riske atmadığınızdan da emin olmalısınız. Ödemeler ve alacaklar konusunda beklenmedik olumsuzluklar yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Destek ya da ilgi göremediğinizde isteklerinizden vazgeçmemelisiniz. Bugün tek başınıza ya da az bir destekle yapmak istediğiniz konuları detaylandırabilir, üzerinde çalışabilirsiniz. İnsanın kendi geleceği için iyi şeyler düşünmesi ve bunların ihtimallerini bir zemine oturtması doğaldır; yapaylıklardan uzak durun.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızın yükseldiğini fark edebilirsiniz. Kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz ancak bu durumu olumlu bir şekilde yönlendirerek ilişkilerinizde derinlik kazanabilirsiniz. İş hayatında ise dikkatinizi dağıtan unsurlara karşı dikkatli olmanız faydalı olabilir. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanmak için bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yay burcuysan, ilişkindeki sorunları çözmek için daha cesaretli adımlar atıyorsun. Yaşanılanları artık halının altına süpürme niyetinde değilsin. Gayrimenkul alanında birtakım yatırımlar yapmak isteyebilirsin. Ayağına gelen fırsatları kaçırmak istemiyorsun!

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnişli çıkışlı hisleriniz günün keyifli yanlarını görmenizi zorlaştırabilir. Kendinizi bu denli sıkıştırmak yerine serbest kalmayı, bu sayede yapabileceklerinizi görmeyi deneyebilirsiniz. Bazı sağlık sorunları ya da ailenizin ihtiyaçları gündeme gelebilir; fikirleriniz ve desteğinizle zorlukları kolaylaştırdığınızı duymak iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarla bir arada olmak da keyifli olabilir.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda fiziksel olmak zorunlu olmamakla beraber kitap okuma veya meditasyona ayıracağınız zamanlar mutlaka ki size çok iyi gelecektir, dinlendirecektir.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini daha rahat ifade edebileceğin bir gündesin. İnsanlarla arandaki iletişim daha da kuvvetlenebilir. Sosyal çevrelerde güzel ve keyifli vakitler geçirebilirsin. Kafana koyduğun şeyleri eyleme dökebileceksin.

15 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli karakteriniz sosyal çevrenizden tarafından fazlasıyla göze batıyor sevgili yaylar. Kendiniz olabildiğiniz için eleştiriliyorsunuz. İnsanların sözlerine fazla takılmayın. Eğer siz huzurlu ve rahatsanız bildiğiniz yolda tereddütsüz bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işleriniz erteleyebilirsiniz. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve hataları kabul etmek istemiyorsunuz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor ve bunun getirdiği stresin bedelini sağlığınızla ödeyebilirsiniz. Talihsizliğinizi telafi etmek için kendinizi çok zorluyor ve yıpratıyorsunuz. Bunun her zaman mümkün olmayabileceğini kabul edin, rahatlayın ve her şey yolunda gitmese bile kendinize iyi davranın.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyalleşebilir ve arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Ayrıca partnerinizle birlikte önemli gelişmelere adım atabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bilinç altınız oldukça yüklü. Yapmanız gereken çok şey var. Güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri yeniden yapılandırmayı düşünebilirsiniz. Kendinize özgün davranışlar içinde olmanız, bazılarına aykırı gelebilir fakat sizin için, olayların sonucu önemli.

15 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 05" R
Ay
Koç
28° 18' 56" R
Merkür
Başak
18° 45' 29" R
Venüs
Terazi
26° 31' 59" R
Mars
Yengeç
09° 00' 47" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 31"
Satürn
Balık
15° 06' 51"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 24"
Lilith
Terazi
09° 10' 45"
True Node
Koç
06° 37' 17"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>