Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güvenilir Bir İmaj Çiziyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı tamamen ortadan kaldırabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Daha dengeli olmaya çalışın.

Çabalamaktan kaçınmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

Maddi koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Tercihleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizle ilgilenemediğiniz, burada vakit geçiremediğiniz anların pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Hapsolmak ve gereken ilgiyi göstermek arasındaki farkı aştığınızda bunu yapmak sizin için daha kolay olacaktır. Yaşadığınız yeri güzelleştirmek yaşantınızı da güzelleştirecektir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizin yüksek olduğu bir gün olabilir. İçinizdeki coşkuyu başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. İletişim becerileriniz ve sosyal ilişkileriniz güçlü olacak, bu nedenle sosyal etkinliklere katılmak için harika bir gün olabilir. Ayrıca, yeni projelere başlamak veya mevcut projelerinizde ilerlemek için enerjinizi kullanabilirsiniz. Ancak, hedeflerinizi ve sorumluluklarınızı belirlemeniz önemlidir, aksi takdirde dağılabilir veya fazla zaman harcayabilirsiniz. Dikkatli olmanız ve tutarlılık sağlamanız gereken bir gün olabilir. Kendi sınırlarınızı belirlemek ve ihtiyaçlarınıza öncelik vermek için zaman ayırmanız da önemlidir. Başkalarının duygusal veya enerji tüketen insanlar tarafından etkilenmemek için sınırlarınızı korumanız gerekebilir. Bugünün keyfini çıkarın ve enerji dolu bir gün geçirin!

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ne zamandır aradığın iç huzuruna sonunda kavuştun. İçindeki bu kuvvet dışına da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izlenimini artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatından kişiler, senden yardım isteyecek. Yardım edebileceğin yerlerde etmelisin, ama kendi hedeflerin için çalışmaya devam etmeyi de unutmamalısın.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için bir planınız olduğunda bunu uygulamak için başkalarından destek ya da onay beklememelisiniz. Bireysel alanlarınızda mutlu olmanın yollarından biri de kendinizle kaliteli zaman geçirebilmenizdir. Bugün kendinize, kişisel bakımınıza ve ihtiyaçlarınıza zaman ayırarak bunun için güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde sizi sorumlu kılan konularla ilgilenmeniz gerekecek. Kendi içinizde yaşadığınız duygusal baskılara rağmen yapıcı desteklerle yön bulmanız mümkün. Özellikle eldeki kaynaklar üzerinden atılacak adımlar şanslı bir dönemde olduğunuzu gösteriyor. Maddi konularda büyük riskler almamalı, biraz temkinli olmalısınız.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdeve aşk konularında kendinizi çokça ifade etmek istemeyebilir, bir şeyleri partnerinizin kendisinin anlamasını bekleyebilirsiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini yoğun duygular içinde bulabilirsin. Bu duygu yoğunluğunun seni yormasına veya üzmesine izin vermemek için sevdiğin kişilerle vakit geçirmen gerekebilir. Eğer sevdiğin kişilerle olursan enerjin çok yükselecek.

15 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün kafanızı kurcalayan bir sorundan kurtuluyor olabilirsiniz ya da bazı sıkıntıları aktif olarak arkanızda bırakıyor olabilirsiniz. Kendinizi daha güvende ve rahat hissetmek istiyorsunuz ve bugün karşılaştığınız bir şey sizi bu yöne sürükleyebilir. Artık odak noktanız maddi dünyanın ötesinde sizi gerçekten tatmin eden şeyler olmalıdır. Kendinizi yavaşlatmayı ve "akışa devam etme" felsefesinden yararlanmayı seçebilirsiniz. Bunu yaparken kendinize en önemli hedeflerinizi ve değerlerinizi hatırlatın. Yani, yeni bir şey yapma veya ilerleme arzusu hissederken, bu hayal gücünüzü harekete geçirerek sizi ilham almaya da teşvik ediyor. Kabullenmek ve keyif almak için iyi bir zamandır.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek, motivasyon gücünüzü arttırmalısınız.. Geçmişte yaşadığınız bir olayın detayları bu dönemde görebilir

15 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön planda olabilir. Bazı sorunlar gerçekleşebilir ancak maddi kazançlarınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlık olarak korunuyorsunuz. Gününüz güzel geçsin.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda geçmişe yönelik bazı konular yeniden gündeme gelmeye başladı. Bu durum sevgilinizle aranızda bazı sorunlar yaşamanıza neden olsa da, bunu fazla dert etmeyin. Çünkü ikna edici konuşmalarınızla partnerinizi etkileyecek ve sorunların üstesinden geleceksiniz. İş yerindeki sıkıntılar sürecek, ancak bir yandan da ferahlayacaksınız. Size önem veren kimselerle yoğun iletişiminiz olabilir. Bu insanların nabzına göre şerbet vermeli ve onların anladığı dilden konuşmalısınız.

15 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 34" R
Ay
Koç
24° 20' 56" R
Merkür
Başak
18° 16' 02" R
Venüs
Terazi
26° 12' 38" R
Mars
Yengeç
08° 51' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 59"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:59

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>