Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dengeni Bulamıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, koşullara uygun hareket ettiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki tüm sorunların üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Dengeleri zorlayacak herhangi bir adım atmaktan kaçınmalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mümkün olanlar üzerinde yoğunlaşmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Genel olarak kendinizi daha şanslı hissetmeye başlayacaksınız. Hatalardan ders çıkarmanız gereken bir gün; kontrolü elinizde tutmalısınız.

Bugün, maddiyatla ilgili tüm sorunları masaya yatırmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Stres faktörünü kendi kendinize çekiyor olabilirsiniz. Sizi tembelliğe, mutsuzluğa iten alışkanlıkları kırmak için bu Pazartesi günü iyi bir başlangıçtır. Evinizi düzenlemek, evde yapacağınız işleri belirlemek burada geçireceğiniz zamanı daha kaliteli hale getirebilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatinizi dağıtabilecek unsurlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ve duygularınızı kontrol altında tutmayı denemelisiniz. İletişimde daha dikkatli olmak, yanlış anlaşılmaları önlemek adına faydalı olacaktır. Karar verirken aceleci davranmamaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanmak, sizi daha dengeli hissettirecektir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Köşeye sıkışmışlık hissinden kurtulmak için, kendine zaman ayırmak istiyorsun. Hızlı bir kararla hafta sonu bir yerlere kaçmak üzere organize olabilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle ailen arasında denge kurmakta zorlanıyor oluşun, keskin konuşmalar yapmana neden olabilir. Ailede senden yaşça büyük bireylere yol göstermen, nasihat olarak algılanabilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacak, çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Çevrenizden destek görecek, yenifırsatları yakalayacaksınız. Kendinizi daha iyi ifade edecek ve hak ettiğiniz değeri göreceksiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminiz yoğun olabilir. Etrafınızdaki insanlarla uyum içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları toparlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun zamanlar var. Kardeşlerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Teknik işlerinizi halletmeniz için uygun bir gün.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık açısından boğaz ve boyun bölgenize dikkat etmelisiniz. Boğaz şişmesi gibi durumlar işinizde aksaklıklar yaşanmasına neden olabilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şeyin bir dönüşüm içinde olmasından ilham ve güç almalısınız. Bir şey yaptığınızda çevrenizin olumsuz bakışları altında kalacağınızı düşünmek bu dönüşümü engelleyecektir. Kendi hayatınız için ilk önce kendinize söz hakkı tanımalısınız.

16 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikirlerinizi ve yaratıcılığınızı başkalarıyla paylaşmak size büyük bir tatmin verebilir. İlişkilerinizde, hatta zor olanlarında bile olumlu bir bakış açısına sahipsiniz. Özellikle iletişim kurmak, sohbet etmek, yeni şeyler öğrenmek ve kişisel ilgi alanlarınıza yönelmek sizi mutlu edebilir. Çevrenizdekiler bu konuda oldukça açık ve alıcı görünüyor. Aynı zamanda kişisel çekiciliğiniz ve romantik ilişkilerinizde güzel bir enerji hissediyorsunuz. Ayrıca bugün, önemli bir sorumluluk ya da hedefinize olan bağlılığınızın arttığı bir dönemdesiniz. Zihninizde net bir hedef olduğu için dikkat dağıtıcı unsurları kolayca görmezden geliyor ve kendinizi daha emin ifade ediyorsunuz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkiler bugün geri dönüşü olmayacak şekilde kopabilir. Yanlış anlaşılmalar, ego çatışmaları yaşanabilir. Doğru bir şekilde iletişim kurmak için empati yeteneğinizi kullanmalısınız. Her şeye mantıklı çıkarımlar yapmaktan vazgeçin. Duyguları önemseyin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün ev, aile konularında sorumluluklarınız sizi yorabilir ancak kararlı olmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda sizi rahatsız eden bazı sorunlarınızı sevgilinizle paylaşmadığınız için huzursuzluğunuz devam edecek. Sevgilinizin desteğini alırsanız, kendinizi rahatlamış hissedersiniz. İşinizle ilgili planlarınızın yavaş geliştiğini düşünebilirsiniz, yine de kararlılığınızdan vazgeçmeyin. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacak, ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor.

16 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>