Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman kendini sizin yanınızda güvensiz hissediyor. Onu neden tercih ettiğinizi sorgulayıp duruyor. Bunu sizinle açık açık paylaştığı için bir sorun yaşamıyorsunuz ama bu güvensizliği pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

Bugün bir kez daha işinizdeki başarınızı kanıtlama fırsatı bulabilirsiniz. Rutin işlerinize eklenen birbugün sizi biraz telaşlandıracak ama altından kalkmayı becereceksiniz.

Daha az parayla yaşama kararınızı başarıyla uyguluyorsunuz. Rahatınızdan ve konforunuzdan kesmeniz uzun zamandır düşlediğiniz birikimi yapmanıza neden oluyor.

Bazen karşınızdakini anlamakta zorlanıyorsunuz. Belki de yeterince dinlemeyi bilmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç sürpriz birden sizi bekliyor. Bir hayli hareketli bir gün geçireceksiniz gibi gözüküyor. Sabah saatlerinde kalabalık bir grupla buluşabilirsiniz. Nedenini tam bilemediğiniz coşkunuz, akşam saatlerindeki bir kutlamada doruğa çıkabilir. Kutlamanın nedeni o kadar önemli değilse de, bu davetin tadını en iyi siz çıkaracaksınız.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Düne nazaran daha zinde ve enerjik bir ruh hali sizleri bekliyor. Sağlığınızda düzelmeler yaşayabilirsiniz. İlacınızı ve tedavinizi aksatmayın. Duygusal yaşantınızda da artık kararlar alma vakti. Kafa karışıklığınız yerini ne istediğini bilen kendine güvenen bir ruh haline bırakıyor. İş hayatınızda da yoğun olabilirsiniz. Altınızda çalışan kişilerle üst-alt ilişkisini iyi kurmaya çalışın. Saat 21:33 itibariye Ay boşluğa giriyor. Bu saatten sonra hem kariyer hem duygusal hayatınızla ilgili eyleme geçmeyin. Ters gidebilir. Sevgiler, Astromeri

16 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sakin ve huzurlu hissediyorsun!Kendini son derece sakin ve huzurlu hissedeceğin günde sanki tüm evren sana hizmet ediyormuş gibi olacak. İş başvurusu yapmış ve cevap bekleyen bir Yay burcuyan, beklediğin telefonu bugün alacaksın. Yapman gereken işlerde yarım kalmış duygusu yaşamamanı öneririm. Başka işlere odaklanırken esas konuları atlayabilirsin. Eğer konu içinde ödemeler varsa bir kat daha dikkatli olman gerekebilir. İlişkine dair de güzel olaylar yaşarken, gün senin için son derece keyifli bitecek. Evli ve çocukları olan bir Yay burcuysan, çocuklarınızın geleceğine dair verdiğiniz kararlar, tartışmaları da beraberinde getirebilir. Onların fikirlerini alman önemli olacak. Mantıklı hareket etmeye çalışacaksın. Yaşam alanında yapacağın değişikliklerle, kendini tazelenmiş gibi hissedeceksin.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ödemelerinizi bugün yapmak isterken ekonomik anlamda aniden çıkan bazı harcamalarınız yüzünden geçmiş ödemelerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızdaki değişiklik gündeminizi etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. İş odaklı zamanlar var. Yönünüzü netleştirmek için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Sizi yoran durumlara karşı daha özen göstermelisiniz. Gelirlerinizle ilgili yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda içinde bulunduğunuz durumu kabullenme içine girebilir. Kaderinize razı olabilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi geliştireceğiniz, hayatınıza düzen getiren imkanlarınız olabilir. Rutinlerinizin hedeflerinize olan katkısını sorgulayacaksınız. Bireysel ihtiyaçlarınızı fazla abartıp yenilenmek adına borçlanabilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne çift kısmetle başlıyorsunuz. İkiteklifi alabilir, iki kişiye karşı ilgi duyabilir ya da iki projeyi aynı anda yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde üstlendiğiniz her işin sorumluluğunun hakkını verecek güce sahipsiniz. Yıllardır edindiğiniz hayat tecrübesi bu dönemde size çok destek olur. Mesai arkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda uğraşmak zorunda olduğunuz detaylar yüzünden sıkılabilirsiniz. Planlamalar yaparken bazı tutarsızlıklarla karşılaşmanız mümkündür. Zorluklarla mücadele edin. Bu sayede önünüzdeki aşılmaz gibi görünen engelleri aşabilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>