Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sorunlar Can Sıkabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal davranacaksınız. İlişkinize verdiğiniz önemi daha net bir şekilde göstermelisiniz. Hisleriniz karmaşıklaşabilir, ancak bunların üstesinden gelme yeteneğiniz var. Dengeli olduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net bir şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Kontrolü elinizde bulundurduğunuz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Bugün, amaçlarınız doğrultusunda harcama yaparken daha kontrollü olmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içi ilişkilerinize dair bazı değişimler yaşanabilir. Mesafelerin gerekliliği ve gereksizliği üzerine konuşabilir, sürüncemede kalan konuları neticelendirebilirsiniz. Hassasiyet, alınganlık hat safhada olabilir; birbirinizi tetiklemeyecek sözler sarf edin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ilişkilerinizde şanslı ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İletişiminiz kuvvetli olacak ve insanlar üzerinde olumlu etki yaratacaksınız. Kendinize ve yeteneklerinize güvenerek hareket ettiğinizde başarılı sonuçlar elde edebileceksiniz. Keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

2024 yılının son Ay tutulması, su burcunda yaşanacak. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, partnerinle aranda bir süredir süre gelen problemler, çözümsüz bir hâl alabilir. Akşamüzeri yakın bir arkadaşından alacağın müjdeli habere her ne kadar çok sevinsen de bunu belli edememen yanlış anlaşılmana neden olabilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözlerinizin yanlış anlaşılması enerjinizi düşürebilir. Doğruyu konuşamayacağınız, anlatamayacağınız durumlarda şartları zorlamak yerine herkesin kendi halinde kalmasını sağlayın. Bugün duygusal yeme krizleri, iletişim problemlerini önlemek için sizin de yalnız kalıp düşünmeniz önemli olacaktır.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda yoğun bir iletişim temposunun söz konusu olabileceği bir gündesiniz. Geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendi fikirlerinizi ortaya koymakta fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılık gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi çok daha iyi hissedebilir, başladığınız işlerde başarılı olabilirsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki sizi seven, muhabbetinizi seven kişilerle görüşmek size daha iyi gelecek. Geçmişi geçmişte bırakmak için uygun bir gün.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir. Vizyonunuzu ve yaşam şeklinizi genişletip geliştirmeye çalıştığınız sürece bu gibi durumlardan daha az etkilenirsiniz. Kendinizi bir değişkene bağımlı hissetmemelisiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yaşam koşullarınız veya düzenlemelerinizle, kişisel yaşamınız, duygusal dünyanız, eviniz veya ailenizle ilgili duyguları harekete geçiriyor, sevgili Yay. Şimdi profesyonel ve kişisel yaşamınız arasında daha iyi bir denge bulmak hayatınızda yeni bir tema olacak. Evde onarımlar, taşınmalar, aile dramaları, değişen yaşam koşulları hakim olabilir. Kendinizi eski, yıpranmış tutumlardan kurtarmanın inanılmaz derecede faydalı olduğu bir zamandır. Gün, ailenize olan ihtiyacınızı fark etmekle ilgili olabilir veya kişisel hayatınızın biraz ilgiye ihtiyacı olduğunu fark edebilirsiniz. Kendinize yeniden odaklanabilir ve kariyerinizde veya yaşam yolunuzda yön değişiklikleri yapabilirsiniz çünkü mevcut durumunuzdan hoşnutsuzluk belirgin olabilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık hazırsın; hayallerini gerçekleştirmek için yeteneklerin ve kaynakların var. Hayat büyülü bir halde sana geliyor. Samimileşen bir ilişkin olacak. Affedici ol, bir uzlaşmazlık varsa onun çözümü de sana geliyor. Dinlenme veya tatile çıkma zamanın gelmiş. Bir karar vermeden önce kendine yeteri kadar zaman ayır ve meditasyon yap. Çözümler sana kısa süre içinde gelecektir. Beklediğin aşk seni bulacak.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında ikilem veya kararsızlıklarınız yavaş yavaş netleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dramatik duygusal rahatsızlıklarınız davranışınızı ayarlamanıza ihtiyacınız olduğunu göstermektedir. Geçmiş bağımlılıklarınız mevcut ilişkilerinizi gölgede bırakmamalıdır. Duygusal durumunuzda annenizin nasıl bir rol oynadığını belirleyin. Kendi başınıza nasıl yaşamanız gerektiğini fark ettiğinizde özgür hissedeceksiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>