Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İş Arayışına Giriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2024, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atmaya hazırsınız. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Dengeleri zorlayabilecek herhangi bir adım atmamalısınız. Gelişmeleri yakından takip edebildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak.

Maddiyatla ilgili bazı konularda kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer verdiğiniz insanlarla aynı fikirde olma zorunluluğunuz yoktur. Bu bir uyumsuzluk, anlaşmazlık değil aksine birbirinize katkı sunacağınız bir alan anlamını taşıyor olabilir. İkili ilişkilerinizi nasıl yorumlayacağınız konusunda biraz düşünebilirsiniz, taşların yerine oturması için kendinize zaman tanımalısınız.

2 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olabileceğiniz bir gün olabilir. Etrafınızdaki insanlara karşı daha sabırlı davranarak iletişimi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinize zaman ayırarak ruhunuzu besleyecek aktivitelere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda ise detaylara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir, aceleci davranmaktan kaçının. Bugün sağlığınıza özen göstermekte fayda var, beslenme ve egzersiz düzeninizi kontrol altında tutun.

2 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arkadaşlarınla yaşadığın olumsuzluklar seni işinden soğutabilir. Farklı birarayışına girebilirsin. İlişkisi olan Yay burcuysan, partnerine güzel bir sürpriz yapmak isteyebilirsin. İlişkinizde heyecanı taze tutmak sizi birbirinize daha çok bağlıyor.

2 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif bakış açının kitabını yazacağınızı hissetseniz de zaman zaman düşüşleriniz olabilir. Önemli olan düştüğünüz yerden kalkabilme cesaretini göstermektir. Bugün cesaret gösterdiğiniz her şeyin hayatınıza maddi ve manevi kazanımlarını toplamaya başlayabilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni projelerinizi hayata geçirmek için uygun enerjiler var. Özellikle alım satımla ilgili işlerinize ağırlık vermeniz yararlı olabilir. Bu alanlarda bazı zor koşullar olsa bile sıkı çalışarak olumlu sonuçlar almanız mümkün gözüküyor. Başkalarından destekler konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İyimserliğinizi koruyun.

2 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda size ağırlıklı olarak eşlik eden duygu ve düşünceleri yakalamaya çalışın. Kötü olanların sebeplerini bulun, onları dönüştürmeye çalışın.

2 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünve parasal konularda daha az kaygılanman gerekecek. Ortaya koyduğun emeklerin doğru bir amaç için kullanıldığına emin olmak için kendini sorgulayabilirsin biraz. Sevdiğin insanların bu konuda desteklerini göreceksin.

2 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün yavaşlama, değerlendirme ve devam eden projeleri gözden geçirme ihtiyacını hatırlatıyor. Şimdi askıda kalan sorular ve yanlış iletişimlerle uğraşıyor olabilirsiniz. Nitekim bu aynı zamanda son kararlarınızın hâlâ uygulanabilir olup olmadığını gözden geçirmeniz gereken bir dönemdir. Bazı projeler veya süreçler geriye doğru gidiyor gibi görünse debu pekala bir yeniden düzenlenme süreci olabilir. Kendinizi lehinize olabilecek farklı şekillerde düşünür ve ifade edersiniz. İlişkilerinizde eski konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir; geçmişinizdeki bazı insanlar geri gelme eğilimindedir ya da zihniniz bu ihtimalle meşgul olabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konular söz konusu olduğunda biraz daha kaygılı hareket edebilirsiniz. Zira sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi iyice değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bazı alışveriş ve harcamalar söz konusu olabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

2 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir ancak aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Endişe duymayın, çok seviliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Birikmiş işlerinizi halledebileceğiniz bir gün. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Böbreklerinizle ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışmanızda fayda var.

2 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 20' 16" R
Ay
Boğa
06° 06' 27" R
Merkür
Akrep
06° 59' 52" R
Venüs
Yay
00° 30' 50" R
Mars
Yengeç
23° 15' 34" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 13" R
Satürn
Balık
13° 22' 29"
Uranüs
Boğa
26° 24' 27"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 05"
Lilith
Terazi
12° 16' 37"
True Node
Koç
06° 35' 52"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:40

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>