Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kuşkucu Bir Gün Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2024, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmalısınız. Bilinçli olduğunuz sürece her türlü sorunu da sıkıntıyı da geride bırakabileceğinizi unutmamalısınız. Sınırları yeniden belirlemeyi başardığınız takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorunların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Mesleki anlamda var olan sorumluluklarınızın da bilincinde olmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışmalısınız. Sizi engelleyebilecek her ne varsa ondan biraz daha uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Devam ettirdiğiniz her şey sizin lehinize olduğu gibi aleyhinize de olabilir. Bu yüzdenhayatını, sosyal yaşantıyı, hayata dair düşüncelerinizi sorgulamanız gerekebilir. Kendinize ve çevrenize nasıl davrandığınızı fark ettiğinizde, aleyhinize gelişen konuları yönetmeniz daha kolay olabilir.

2 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağduyunuz ve içgüdüleriniz size yol gösterecek. Kendinizi daha deneyimli ve bilge hissedebilirsiniz. İnsanlarla iletişim kurmada başarılı olacak ve bireysel hedeflerinizi daha rahat bir şekilde ifade edebileceksiniz. Ancak, aşırı iyimserlikten kaçınmak ve gerçekçi olmak önemlidir. Özellikle finansal konularda aceleci kararlar vermemeye dikkat edin. Bu süre zarfında aile veya evle ilgili konular da öne çıkabilir ve duygusal dengenizi korumanız gerekebilir. Kendinizi içe dönük hissettiğinizde içsesinizi dinlemeyi unutmayın. Konfor alanınızı genişletmek için fırsatlar da ortaya çıkabilir. Kendinizi geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek için ideal bir gündesiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve dostluk bağlarını güçlendirmek için de uygun bir zaman dilimi söz konusu olabilir. Unutmayın ki, dengeyi korumak ve sağlık hedeflerinize odaklanmak da önemlidir.

2 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişten gelen meseleleri olgunlukla karşılayacağın bir gün. Artık daha bilinçli hareket etmek istiyorsun. Evli bir Yay burcuysan, eşinin kariyeriyle ilgili beklenmedik aksiyonlar gerçekleşebilir. Yakın bir arkadaşının senden sakladığı birtakım detaylardan şüphelenebilirsin. Aranızdaki güven duygusunu sorgulayacaksın.

2 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karar vermenizin zor olduğu bir gün olabilir. Bugün halletmeniz gereken işlerde ikinci bir göz işinizi kolaylaştırabilir. İnsanlara nasıl yaklaşırsanız onların da bundan etkileneceğini unutmayın.

2 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi oluşturabilir. Uğraştığınız işlerde dönüştürücü etkiler olabilir. Hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Sorumluluklarınız artabilir. Akşam saatlerinde daha içe dönük zamanlar geçirebilirsiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizden oldukça emin ve huzurunuz yerinde. Alacağınız maddi bir yardım sizi heyecanlandıracak. Sıkıntılarınız azalmaya başladı bile.

2 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini ifade etmekte zorlandığın bir mesele varsa bugün bununla yüzleşmen gerekebilir. Kendini doğru bir biçimde ifade etmek demek bazı sıkıntıların çözülmesi demek olabilir. O yüzden küsmek, konuşmamak, alınganlık etmek sana yaramayacak.

2 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes hata yapar, bu nedenle sevdiğiniz biri son zamanlardaki davranışlarıyla sizi hayal kırıklığına uğrattıysa, ona karşı çok sert olmamaya çalışın. İnsanları sizin hayal kırıklığına uğrattığınız zamanları kendinize hatırlatın ve kimsenin mükemmel olmadığının farkına varın. Standartlarınızın idealist değil gerçekçi olması gerekiyor. Kimsenin onlara göre yaşamasını imkansız hale getirmeyin. Ne kadar üzgün olduğunuzu elbette belli edebilirsiniz ancak onları yargılama hakkınız yok. Merhametli ve bağışlayıcı olun. Bir gün bu tavra ihtiyacınız olabilir.

2 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel korkularınız yüzünden, cesaret isteyen işlerinizde çekimser kalmak istemeniz hata. Olaylara vakur bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle uyumlu bir ortaklık içinde olacaksınız. Düşüncelerinizde bocalamaktan vazgeçin.

2 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önemli psişik sezgiler var hayatında. Görünürün arkasında olaylar da olabilir. İleri gitmeni engelleyecek korkulardan lütfen kurtul. Para konusunda sorumsuz olma, çok dikkatli ol. İlginç kararları var gündeminde. Senden daha az şanslı olanlara da biraz şans ver. Eğer kontrolsüz enerjiler varsa o alandan hemen uzaklaş.

2 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kariyer,konuları ön plana çıkabilir ancak tartışmalara dikkat. Maddi konularda güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Şahane bir gün dilerim.

2 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok sevinci bir arada yaşayacağınız bir gün. Aşk hayatında aradığınız mutluluğu buldunuz. Düzeyli ve dengeli bir ilişki. İş yerinde yaşanan sorunların sizinle alakası yok. Uzun vadede sorun çıkmasını istemiyorsanız, ona karşı biraz daha açık davranmalısınız. Duyacağınız bir dedikodu sizi karamsarlığa ve kararsızlığa düşürmesin. Kararsızlığa düştüğünüz takdirde birkaç dostunuzun kalbini kırabilirsiniz. Onlar bunu hak etmiyor. Paranızın idaresi tamamen sizin tekelinizde olmalı

2 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 40' 34" R
Ay
Koç
26° 39' 07" R
Merkür
Başak
18° 33' 07" R
Venüs
Terazi
26° 23' 52" R
Mars
Yengeç
08° 57' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 06"
Satürn
Balık
15° 07' 21"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 20"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 40"
Lilith
Terazi
09° 10' 00"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>