Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Başarılısın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Daha tutarlı olmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmanın yollarını aramanız gerekiyor. Olumsuzlukları gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışın.

Sorunları çok fazla kafanıza takabilirsiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konular ve kişisel değerlerinizi önemsemelisiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Güvendiğiniz kişilerden tavsiye almak size yol gösterebilir.

23 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha dikkatli olmanız gerekebilir. Sevdiklerinize karşı anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca, bugün kendinize zaman ayırarak stresinizi azaltabilir ve iç huzurunuzu yeniden sağlayabilirsiniz. İş hayatında ise yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

23 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır radarında olanyerinden teklif gelmesi seni şaşırtmıyor. Kariyerinde başarı basamaklarını adım adım tırmanacaksın. Hayat boyu verdiğin mücadelenin sonunda karşılığını alıyorsun. İlişkisi olmayan Yay burcuysan, seninle tanışmak isteyen bir kişi olabilir. Bu kişiyi hemen reddetmek yerine gözlemlemek isteyeceksin.

23 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni sorumluluklar almanız gereken bir gün olabilir. Gerek kişisel planlarınız gerekse sosyal konulara çabanızı, zamanınızı ortaya koymanız gerekecektir. Durağanlığın, agresiflik ya da karamsarlığın geriye düşürdüğünüz en iyi bilenlerden birisiniz; tecrübeleriniz ve yaşam tarzınıza tutunun.

23 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para durumunuz hakkında gerçekçi düşünmeye çalışmalısınız. Bu yönde bazı değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dönüm noktaları yaşayabileceğiniz bugünlerde cesaretli olmanız gerekmekte. Ayrıca mantık ve duygularınızı dengeli götürmeniz de yine iyi gelecektir.

23 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok heyecanlı olacaksın. Bazı şeylerin tam da istediği gibi gitmesi ve aşk konularında yaşadığın gelişmeler hayata bakış açını değiştirebilir. Ancak yine de aceleci davranmaman gerekecek.

23 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün motivasyonlarınız ve dürtüleriniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için iyi bir zaman. İletişim, öğrenme, günlük işler veya kişisel ilgi alanlarından haberdar olma konusundaki endişeler ortaya çıkabilir. Kendinize iyi bakın ve fazla düşünmeye ara verin. Bir şeyleri kontrol etme arzusunun, kendinizi anlamanızı veya yakın ilişkilerinizi engellemesine izin vermemeye çalışın. Neyse ki, gün ilerledikçe ilerlemeniz için iyi enerji yanınızda. İşleri rahat ve basit tutmak tatmin edicidir. Zihinsel olarak toplanmak veya gerçekten önemli olan şeylere zaman ayırmak iyi bir fikirdir.

23 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür’ün geri hareketi, aile ve yuva evinizi etkiliyor. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz. Düşündüğünüzü şeyleri hızlı gerçekleştirmek istiyorsunuz.

23 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün para ve kazançlarla ilgili ani artışlar olabilir. Gününüz harika geçsin.

23 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla madde grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok. Duygusal yaşamınızla ilgili yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin size olan duyguları açığa çıkıyor.

23 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 03" R
Ay
Koç
26° 46' 36" R
Merkür
Başak
18° 34' 02" R
Venüs
Terazi
26° 24' 28" R
Mars
Yengeç
08° 57' 19" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 08"
Satürn
Balık
15° 07' 18"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 19"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 39"
Lilith
Terazi
09° 10' 04"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>