Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Alttan Almıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları ve sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Atmak istediğiniz adımları atarken biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte.

Yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Doğru olan ne ise, onu yerine getirmeye çalışın.

Maddi anlamda toparlanmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmak için elinizden geleni yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çaba ve özveriyle zirveye yükselebilirsiniz, hem kişisel hem dehayatında karşılaştığınız zorlukları aşabilirsiniz. Geleceğe odaklanın, doğru adımlarla ilerleyin ve motivasyonunuzu yüksek tutun. Sezgilerinize güvenin, yapıcı bir tutumla hareket ederek hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, ilişkilerinizde daha fazla açık ve dürüst olmanız gerekebilir. Çevrenizdekilerle iletişiminizi güçlendirmek için kendinizi ifade etmeye çalışın. Aynı zamanda bugün, sağlık ve beslenme konusunda daha dikkatli olmanızda fayda var. Kendinize özen göstererek sağlıklı tercihler yapabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

20 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında seni manipüle eden insanlara karşı net bir duruş sergileyeceksin. Bu konuyu yöneticinle paylaşarak bir çözüm yolu bulmasını isteyeceksin. Evli Yay burcuysan, eşinin ailesinden bir kişiyle ufak çaplı olsa da gerginlikler yaşayabilirsin. Bu sefer alttan almaya hiç niyetli değilsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sektörel bir değişim yaşayabilir ya da bu istekle uyanabilirsiniz. Rutinin monotona döndüğü bir anda bu isteği araştırmayla, geliştirmeyle, çalışmayla karşılamak iyi sonuç almanıza yardımcı olacaktır. Alışkanlık edinmenin, bir düzene uyum sağlamanın düşündüğünüz kadar zor ve kısıtlayıcı olmadığını görmek potansiyelinizi daha iyi kullanmanızı sağlayabilir.

20 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda hassasiyetiniz artabilir. İşlerinize yön kazandırmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde hareketlilik artıyor.

20 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sinirle tepkiler vermek yerine sakin ve dingin kalmayı denemenizde fayda var. Ürettiğiniz sevgi size kat be kat geri dönebilir ve mutluluğunuz artabilir.

20 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini kuvvetli ve iyi hissedeceğin bir gün. İş ve parasal konularda güzel sonuçlar elde edebilirsin. Yeni şeyler öğrenmek ve işine dikkat etmek sana güzel bir gelişme getirecek bugün.

20 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün sorumluluğu daha fazla üstlenebiliyorsunuz ve bu süreçte kendinizi daha güçlü ve daha kararlı hissedebiliyorsunuz. Başkalarına karşı destekleyici, yardımcı bir rol oynayarak güven inşa edebilirsiniz. Artık önemli olan, kendinizi başkalarıyla paylaşma konusunda daha dengeli bir yaklaşımdır. Sevdiğiniz insanlara kırgın ya da kullanılmış hissetmenize neden olacak kadar ileri gitmeden yardım etmenin ve onları desteklemenin çok ustalık gerektiren ve güzel sanatını öğreniyorsunuz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel yorgunluğunuzu atmanız için güzel bir tatile ihtiyacınız var. Sorumluluklarınızı arkanızda bırakıp kendinize bir iyilik yapın. Deşarj olup döndüğünüzde hayatınızda birçok konunun yoluna girdiğini görüp rahatlayacaksınız.

20 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Henüz gerçekleşmemiş bir dileğinize duyduğunuz istek artıyor. Bazen sırf bu dileğinizi yerine getirebilmek için tüm ilke ve ideallerinize boşvermeyi düşündüğünüz bile oluyor. Bu düşünce oyunlarına hiç kapılmayıp, arzularınıza biraz gem vurmaya çalışın. Elinizdekilerin kıymetini bilin ve hayatta insanı mutlu edenin çoğu zaman en basit ve küçük şeyler olduğunu unutmayın.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi neşeli ve keyifli hissedebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmanıza alışanlar için, bugün farklı davranışlarınız onlara şaşırtıcı gelecektir. Bilinç altınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir an önce kurtulmalısınız. Olaylara saplantılı bir şekilde yaklaşmanız yüzünden, yapacağınız çalışmalara gereksiz engeller koyuyorsunuz. İçinizdeki enerjiyi çıkarmalısınız.

20 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 29" R
Ay
Koç
27° 08' 27" R
Merkür
Başak
18° 36' 45" R
Venüs
Terazi
26° 26' 15" R
Mars
Yengeç
08° 58' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 13"
Satürn
Balık
15° 07' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 36"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:27

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>