Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Maddi Olarak Güçleniyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2024, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Problem çözmeye yatkınlık gösteriyorsunuz. Düşünceleriniz ve sezgileriniz en büyük yardımcınız olabilir. Sağlam adımlar atacağınız bugün içerisinde birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki bağların daha da sıkı olmasını sağlayabilirsiniz. Fikirlerinizi açığa çıkarmak isterken kendinizi rahat hissetmeye başlayacak olmanız da önemli.

Çevrenizde bulunan insanların sizinle ilgili görüşlerine gereğinden fazla takılı kalabilirsiniz. İçinizdeki düşünceleri açığa çıkartmadan önce biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir. Gücün sizde olduğunu bir kez daha hissedebileceğiniz bir gün. Güzel gelişmelerle karşılaşacağınız bugünden bir şekilde yarar sağlamalısınız.

Finansal durumunuzu ilgilendiren her konuda daha rahat ve özgür hareket etmeye başlıyorsunuz. Şimdiye kadar elde ettiğiniz tecrübelerden bir şekilde yarar sağlamanız gerekmekte. Sürpriz gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün. Ayrıca, detaylara da gereken önemi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız kalmak isteyebilir hatta bunun bir gereklilik olduğunu düşünebilirsiniz. Sıkı ilişkiler kurduğunuz kişilerin farklı düşüncelerinin olduğunu öğrenmek sinirlerinizi zorlayabilir. Sakin kalın, arkanıza yaslanın ve göreceklerinizin bitmesini bekleyin; o zaman attığınız adım daha sağlam olacaktır.

18 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün cesaretinizin ve enerjinizin yüksek olduğu bir gün olacak. Zorluklarla karşılaştığınızda hızlı ve kararlı adımlar atarak üstesinden gelebileceksiniz. İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve kendinizi kanıtlama şansı bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise partnerinizle duygusal anlamda daha derin bağlar kurabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırarak ruhunuzu dinlendirmeyi unutmayın.

18 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yay burcuysan, sevgilinin fazla rahat tavırları seni rahatsız etmeye başlıyor. Sevgilini nazik bir dille uyarmak isteyebilirsin. Aile içinde hukuksal konular gündeme gelebilir. Hiç beklemediğin yerden bir miktar para gelmesi seni çok rahatlatıyor. Gelen parayı değerlendirmek isteyeceksiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Resmi süreçlerin olduğu işlemleriniz sekteye uğrayabilir, sınavlarınız ya da çalışmalarınız istediğiniz seviyeye ulaşmayabilir. İkinci bir plan yapmanız, mevcut planı değiştirmeniz gerekebilir. Kendinizi esnek ve uyumlu olarak tanımlarken, buna ne kadar yatkın olduğunuzla ilgili sınanabilirsiniz; farkında olan kazanır.  

18 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalan koşullardan dolayı endişeler olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Alacağınız destekler de var. Kimi zaman sosyal konular, başkaları için yapabileceğiniz hizmetler de olabilir. Fedakârlık içinde olabilirsiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı girişimlerinizin beklediğiniz sonucu getirmemesi üzerinizde baskı yaratabilir, yine de denemek için her zaman şansınız olduğunu unutmayın.

18 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konularında güzel gelişmeler yaşayabileceğin bir gündesin. Her zamankinden daha romantik olacaksın. Kendini karşı tarafa ifade etmek önceliğin olabilir bugün. Bu aşk dolu, güzel enerjiyi boşa harcamamalısın.

18 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugünün enerjileri, fikir alışverişinden bir şeyler öğrenmek için mükemmel ve bazı bağlantılar kurmak zaman ayırmaya değer olabilir. Enerjinizi geri kazanmak ve son duyguları işlemek için iyi bir konumdasınız. Ayrıca deneyimlerinizi samimi bir şekilde paylaşarak başkalarının da size açılmasını sağlayabilirsiniz. Finans veya güç dinamiklerini herhangi bir etki yaratmadan tartışabiliyor ve hatta zorlu sorunlara bir çözüm bile üretebiliyorsunuz. Aşk, bir partnerle kişisel ve samimi bir şeyi paylaşarak güçlendirilebilir. Tutumunuz olumlu, düşünceleriniz her zamankinden daha net ve görüşleriniz özellikle iyi karşılanıyor. Yaratıcı arayışlar gelişir ve becerileriniz ön plana çıkar.

18 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yaylar, yaşadığınız sorunlar karşısında net tavırlar sergilemeniz çevrenizin sizden uzaklaşmasına sebep olsa da doğru yoldasınız. Güvenmediğiniz hiçbir konuda adım atmayın. Parasal anlamda bugün beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Sezgileriniz güçlü. Sakin bir zihinle üstesinden gelebilirsiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizle çelişiyorsunuz. Bu, derin memnuniyetsizliğinizden ve sinirinizi birilerinden çıkarmak isteyen ruh halinizden de anlaşılıyor. Bazen yenilgileri de kabullenmeniz gerekir. Bu tecrübeyi gelecek için yararlı olarak görün ve bundan olumlu bir sonuç çıkarmaya çalışın. Sizi mutlu edecek uğraşlarla meşgul olun, aksi takdirde öfkenizden kurtulamaz ve başkalarını üzersiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Ancak aşk, ilişki ve finans konularında güzel gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

18 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz. Bugün, alacağınız bazı haberler sizin aktif yönlerinizi ortaya çıkaracak.

18 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 43' 01" R
Ay
Koç
27° 16' 34" R
Merkür
Başak
18° 37' 45" R
Venüs
Terazi
26° 26' 54" R
Mars
Yengeç
08° 58' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 15"
Satürn
Balık
15° 07' 10"
Uranüs
Boğa
27° 06' 49"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 34"
Lilith
Terazi
09° 10' 17"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>