Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni umutlar, yeni hevesler görünüyor. Biraz da cesarete ihtiyacınız var. Vefa duygunuz gelişkin. Yeni tahrikleri ileri bir aşamaya götüremeyeceksiniz gibi görünüyor.

Yıldızınızı bazıilişkilerinizle artık barıştırmanız gerekiyor. Duygusallıkhayatınızda işleri zorlaştırıyor. Hafta sonu iyi bir dinlenme beklerken, birgezisinde olabilirsiniz.

Dost akraba dayanışması sizi zor durumlarda ayakta tutuyor. Para problemleriniz uzun vadeli görünmüyor. Son günlerin zorunlu harcamaları, biraz belinizi bükmüş görünüyor.

Çevrenizde üst üste yaşanan sağlık sorunları, sizi bir moral çöküntüsüne sokuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Zaten epeyce bir zamandır duygularınız çok hareketli. Elinizin altındaki değerler, kolayca ele geçecek şeyler değil. Onlara karşı daha özenli, daha korumacı olmanızda yarar var. Aile bağlarınız kuvvetli. Bütün insan ilişkilerinizde sevgiyi esas alıyorsunuz. Isınamadığınız insanlarla, gerekli olsa bile kolay ilişki kuramıyorsunuz.

25 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 01:00 Ay-Venüs karşıtlığı, parasal konular, ilişki, gizli sıkıntılarımız, tutkularımız anlamında bizi zorlamasına yol açabilir. Gözler önünde olmak istemeyiz. Çalışmak yerine dinlenmeyi tercih edebiliriz. Kimsenin bizi huzursuz etmesine izin vermeyiz. Saat 01:27 Ay-Satürn görünümü, etrafınızdaki insanlarla olan iletişiminize dikkat gösterdiğiniz, huzur, emniyet ve güven duygusu içinde hareket etmeyi tercih etmeniz anlamına geliyor. Saat 18:30 Ay-Neptün görünümü, kendimizi her anlamda güvende hissetme arzumuzu büyütüyor. İnsan mutlu ve huzurlu bir yuvanın özlemini yüreğinin derinliklerinde hissetmek istiyor. Güven dolu bir çevrede, sevgi dolu insanlarla çevrili bir dünyayı özlüyor, hayal ediyor. Yüreklerimiz her dem güzel sevgilerle mutlu olsun. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

25 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde yaşamında gerçekleştirmek istediğin radikal değişimler, fazlaca riskli olabilir. Bugün yine derin düşüncelere dalabileceğin bir gün. Spontane hareket etmeyi seven biri olarak bu durum seni pekte etkilemeyebilir aslında. Finansal anlamda destekte bulanabileceğin insanlarla bir araya geleceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçireceksin. Yaşam alanında uzun zamandır yapmak istediğin değişiklikleri gerçekleştirmek için kolları sıvayabilirsin. Fikirleri çok çabuk değişen biri olarak, önümüzdeki günlerde yaptığın değişikliklerden sıkılabilirsin. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşınla alışverişe çıkabilirsin. Fazla masrafta bulunmamaya da özen göstermende fayda var.

25 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızda çalışma arkadaşlarınızla yaşadığınız gerginlikler aranızdaki iletişimi olumsuz yönde etkileyebilir.Bu konuda daha hoşgörülü davranmayı deneyebilirsiniz.

25 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte işlerinizi ilerletmek için çaba sarf edebilirsiniz. Detaylandırmanız ve bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sağlığınızı etkileyecek durumlardan uzak kalın.

25 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayda ruhsal anlamdaki zenginliğinizi pratiğe dökmeye hazır olabilirsiniz. Çalışkan ve üretken yönünüzü ortaya çıkarmaya ilişkin kararlar verebilirsiniz.

25 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

25 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutin sevmeyen Yaylar, bugün işleriniz çoğaldıkça kaçıp, düzen bozmak isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız derin arzuları açığa çıkarırken, ilişkilerinizde gözden geçirmeler olası. Günlük işlerde dağınıklık zihni yorabilir. Basit bir düzenleme ile rahat edersiniz.

25 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Uranüs arasındaki etkileşim sizi duygusal bağlardan bir anda koparabilir. En yakınınızdaki insanın karakterini iyice tanımadığınız için kendi kendinize kızmanıza gerek yok. Herkesi kendiniz kadar iyi diye düşünmeyin. Herkesin hayata karşı farklı bir bakış açısı vardır. Bu farklılıkları kabullenmelisiniz.

25 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

25 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>