Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Son Dakika İptaller Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken biraz daha sabırlı olmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacaksınız. Sınırları tamamen lehinize çevirmeniz gereken bir gündesiniz.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber kendinizi daha iyi hissedecek ve gelişmeleri daha yakından takip etmeyi başaracaksınız.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi göstermek için üstün bir çaba sarf edebilirsiniz. İyi olduğunuz ve hakkını verdiğiniz her alanda bu karşılığı bulacaksınız. Nasıl bir yol izlediğiniz, bu yolda karşılaştıklarınızla neler yaşadığınız burada belirleyici olacaktır.

25 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Yay burcu bugün enerjik bir gün geçirebilir. Kendinizi oldukça hızlı ve hareketli hissedebilirsiniz. İçinizdeki macera ruhu uyanıyor olabilir ve yeni deneyimler peşinde koşmak isteyebilirsiniz. Ancak, aceleci hareket etmek yerine adımlarınızı dikkatlice planlamaya çalışmalısınız. İletişim konularında da başarılı olabileceğiniz bir gün. İlişkilerinizde dürüstlüğü ve açıklığı koruyarak daha olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Öte yandan, finansal konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınarak para yönetiminizi gözden geçirmenizde fayda var. Bugün, hayata daha pozitif bakmanız ve yeni fırsatları değerlendirmeniz için sizi destekleyen bir enerji söz konusu. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

25 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, yeni tanışacağın kişi seni bir hayli etkileyebilir. Çalışan Yay burcuysan,değişikliği yapmayı düşünebilirsin. Arkadaşlarınla yaptığın plan bir anda iptal olabilir. İlk başta planının iptal olduğuna üzülsen de daha sonra evde dinlenmenin sana iyi geleceğini fark edeceksin.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızın maddi karşılığı konusunda üstlerinizle fikir ayrılığınız olabilir. Orta yol her zaman bulunur ama sizin bu süreci nasıl geçirdiğiniz daha önemlidir. Bugün tepkilerinizi ve isteklerinizi dışarıya nasıl yansıttığınızın farkında olun.

25 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heyecan duyabilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde plan değişikliği olabilir. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün oldukça hareketli olmanız ve bir yerlere yetişmeniz gereken bir gün olabilir. Gününüz meşgul geçebilir. Kendinize vakit ayırmada sıkıntı içerisindesiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusunda güzel gelişmeler kapıda. Bugün hiç beklemediğin gelişmeler ile hem daha fazla para kazanabilir hem de işin ile alakalı daha iyi şeyler yapabilirsin. Arkadaşlarınla arandaki muhabbeti arttırmak için de iyi bir gün. Bugün kesinlikle boş oturmamalısın.

25 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, ruh haliniz her zamankinden daha ciddi, çünkü derin düşünmeye daha yatkınsınız. Kendinizi yeniden yönlendirebileceğiniz için, biraz düşünmek bile bazen yararlı olabilir. Aslında duygusal gücü yeniden kazanmaya ve kendinizi merkeze almaya odaklanmak için harika bir zaman olabilir. Nitekim gün ilerledikçe başkalarının eylemlerini ve sözlerini çok fazla okuma eğiliminde olursunuz. Şu anda duygular karmaşık ve bir arkadaşınızla veya sevdiğiniz biriyle uyumsuzluk hissedebilirsiniz. Para, güç, dikkat veya mülkiyet konularında anlaşmazlıklar olabilir ve kendinizi ve öz saygınızı savunmak için oldukça koruyucu bir ihtiyaç yaşayabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerini dinle ve sabırlı ol. Harekete geçmeden önce ne istediğini dikkatlice değerlendir. Pes etme ve yarattığını koru. Cesur ol ve kendine inan. İyi yapılmış işlerin var. Bunlarla beraber neşe, mutluluk ve minnet aydınlanmaya giden yolda sana ışık olacak.

25 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finans, sağlık, yurt dışı, eğitim, hukuk alanlarında krizsel gelişmeler gerçekleşebilir ancak sonuç sizin için güzel gelişmeler sebep olabilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal ilişkilerinizde içine kapanık bir tutum izleyebilirsiniz. Hislerini açamamanız ve çoğunlukla bunların açığa çıkmasını engellemek için göstereceğiniz çabalar, sizi daha da gergin yapabilir. Mesleğinizle işlerinizle ilgili bazı gelişmeleri kafanıza takmış olabilirsiniz. Veya aldığınız bazı haberler yüzünden canınız sıkılabilir. Ancak, öfkeli ve sabırsız davranmak yerine olayları akışına bırakın. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, maddi konularda hatalı davranmanıza yol açabilir.

25 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>