Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Özverilisin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Seçimleriniz konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Detaylar üzerinde gereğinden fazla zaman harcamak asıl görmeniz gerekenleri görememenize neden olabilir. Birlikteliğiniz için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Mantığınızı ve duygularınızı dengede tutmanız gerekiyor.

Çalışmalar ve sorumluluklarınız açısından aksaklıklar yaşanabilir. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi en doğru şekilde kullanmaya çalışın. Dikkatli olduğunuz sürece çalışmalarınızı yürütürken zorluk yaşamayacak olmanız da önemli. Ayrıca, gün içerisinde tutamayacağınız sözler de vermemeye çalışın.

Parasal konularda yapacak olduğunuz düzenlemelere yoğunlaşabilirsiniz. Bütün gelişmeleri yakından takip etmek istiyorsunuz ancak maddi durumunuz da buna uygun olmayabilir. Ekonomik harcamalar yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizin önerileri ve fikirleri önünüze gelebilir. Onların haklılığını fark edeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Dinlediğiniz öğütlerin bugün sizin kurtarıcınız olması, hayattaki adımlarınızı neye göre atacağınızı insanlara ve olaylara nasıl bakacağınızı belirlemekte fayda sağlayacaktır.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, enerjinizin yüksek olduğu bir gün olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak etrafınızdaki insanlarla sağlam ilişkiler kurabilirsiniz. Duygusal anlamda da kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Ancak, gereksiz tartışmalardan kaçınmakta fayda var. Özellikleilişkilerinizde sabırlı ve düşünceli olun. Ayrıca bugün, sağlığınıza özen göstermekte fayda var, beslenmenize dikkat etmelisiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde berber çalıştığın bir ekip arkadaşının hastalanması sorumlulukların artmasına neden oluyor.Bugün işlerini yetiştirmekte zorlanabilirsin ama çalışma azmin ve her işe koşman yöneticilerinin gözünden kaçmayacak.İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilinin huylarını değiştirmeye çalışması canını sıkabilir.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Durgun ve karamsar enerjiler sizi yorabilir. Bunları bazı farkındalıklar yaşamak ve gözlem yapmak için kullandıktan sonrasını planlamalısınız. Özünüze dönmek, hayatınızı iyileştirmek ve her kötünün arkasından gelen iyiyi görmek için bugünü değerlendirin. 

26 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konuları ideolojik hale getirebilirsiniz. Fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için vizyonunuzu geniş tutacaksınız. Gün içinde annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlerleyen saatlerde doğru kararlar alabilirsiniz. Duygusal konularda zorlanmalar olabilir.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal ve zihinsel dengenizi iyi kurmanız gerekmekte. Tamamen mantıklı karar almak yerine sezgilerinizi de dinleyin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarından veya sosyal çevrenden yeni şeyler duyabilirsin. Yeni şeyler öğrenebilir veya alacağın haberlerle devam etmekte olan insan ilişkilerine müdahale edebilirsin. Ancak kulağına gelen her şeyin doğru olduğundan emin olman gerekecek.

26 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ve yarın meşgul olabilirsiniz. Küçük düzeyde konsantrasyon gerektiren işleri tercih edebilirsiniz. Gün, çok fazla şey üstlenme eğiliminde olmanıza neden olabilirancak eğlenmek ruh haliniz için daha iyi olacaktır. Hedefler ve stratejiler hakkında konuşmak için iyi bir zaman. Sorunları entelektüel olarak çözmek başarılı olabilir. Biriyle iş, finans ve diğer pratik konular hakkında konuşmak için güçlü bir gün.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeteneklerinizi değerlendirmek adına başlattığınız çalışmalardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Yenilikler ilginizi çekiyor; bazı sıra dışı düşünceler içindesiniz... Verilmiş sözlerin önemini artık kavramaya başladınız.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında finansal destek alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü sezgileriniz size her konuda destekliyor. Bugün, partnerinizi kıskandıracak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Onun algılama tarzı sizden çok farklı ve olayları abartmanıza bir anlam veremiyor. Arkadaşlarınızla birlikte ortak sosyal çalışmalara yönelerek, kendinizi mutlu etmenin yollarını bulacaksınız.

26 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>